یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

وزیر کشور در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری: دوره ۳۵روزه انتخابات متأثر از فضای اندوه‌بار شهادت رئیس‌جمهور خدوم و همراهانش بود

  • کد خبر: ۲۴۱۵۳۶
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
وزیر کشور در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری: دوره ۳۵روزه انتخابات متأثر از فضای اندوه‌بار شهادت رئیس‌جمهور خدوم و همراهانش بود
وزیر کشور در مراسم تنفیذ حکم ریاست‌جمهوری مسعود پزشکیان، به ارائه گزارش روند انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد وحیدی صبح امروز در مراسم تنفیذ و اعطای حکم چهاردهمین دوره‌ ریاست جمهوری اسلامی ایران و آغازبه‌کار رسمی مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب، اظهار کرد: از دستاوردهای مردم‌سالاری دینی، آزادی سیاسی و حضور مردم در صحنه‌های تعیین سرنوشت خود است که در ۴۴ انتخابات به منصه ظهور رسیده است.

وی ادامه داد: دوره سی‌وپنج‌روزه برگزاری انتخابات متأثر از فضای شهادت رئیس‌جمهور آیت‌الله رئیسی و همراهانش بود. شهید رئیسی تراز و نصاب جدیدی برای تصدی مسئولیت در نظام ایجاد کرد.

وزیر کشور بیان کرد: دولت سیزدهم و وزارت کشور توانستند بر اساس سیاست‌های کلی انتخابات و خطوط راهبردی مدنظر رهبری یعنی سلامت، مشارکت، رقابت، امنیت و با بی‌طرفی و امانت‌داری، فرایند انتخابات را اجرا کنند.

وحیدی درباره روند اجرای انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: جلسات سران قوا برای تدبیر کلان امور انتخابات برگزار شد. ستاد انتخابات، کمیته‌ها و ستاد امنیت و ستادهای انتخابات در استان‌ها تشکیل شد. هیئت اجرایی مرکزی تشکیل شد و تصمیمات لازم را برای اجرای انتخابات اتخاذ کرد. ۱۳۰۰ هیئت اجرایی در سراسر کشور و خارج از کشور تشکیل شد. در وزارت کشور، از ۸۰ نفر برای انتخابات ثبت‌نام شد که ۶ نفر را شورای نگهبان تأیید کرد.

وی ادامه داد: کمیسیون بررسی تبلیغات تشکیل شد و ۳۵ ساعت برای هر نامزد در نظر گرفته شد. انتخابات در روزهای ۸ و ۱۵ تیر در بیش از ۵۸ هزار شعبه برگزار شد. ۶۰۰ هزار نفر عوامل این شعب بودند. زمینه حضور برای ایرانیان خارج‌ازکشور فراهم شد و در ۹۸ کشور، انتخابات برگزار شد. انتخابات در آرامش و امنیت برگزار شد و ۲۴۰ هزار نفر از فراجا و بسیج از امنیت انتخابات حفاظت کردند.

وحیدی همچنین بیان کرد: ۲۰۰ هزار نفر ناظر شورای نگهبان بودند. در مرحله اول، ۳۷ هزار و در مرحله دوم، ۶۶ هزار نفر از نمایندگان نامزدها در وزارت کشور، فرمانداری و بخشداری‌ها حضور داشتند. کمترین پرونده قضایی در این مرحله ایجاد شد. همه فرایندهای انتخابات به‌خوبی رصد شد. بیش از ۶۱ میلیون نفر واجد شرایط رأی‌دادن بودند که در مرحله اول، بیش از ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار و در مرحله دوم، بیش از ۳۰ میلیون و ۵۰۰ هزار رأی اخذ شد که ۴۹.۸ درصد مشارکت در مرحله دوم رقم خورد.

وی آرامش سیاسی، امنیت انتخابات، برگزاری بی‌طرفانه انتخابات، اجرای تبلیغات در فضایی اخلاقی، دقت و صحت اجرای انتخابات، اطلاع‌رسانی عمومی، افزایش ۲۵ درصد رأی‌دهندگان در مرحله دوم را از ویژگی‌های این انتخابات عنوان کرد.

وی در پایان، با تشکر از نهادهای درگیر برگزاری انتخابات، گفت: تشکر خاص خود را خطاب به رهبری معظم انقلاب اعلام کنم. وقتی همه در اندوه شهادت رئیس‌جمهور بودند، فرمایش و رهنمودها و صلابت شما و حضور حماسی مردم، بار دیگر شکوه مردم‌سالاری دینی و صلابت نظام را نشان داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->