دستگیری عامل قتل هولناک زن ثروتمند مقابل کلانتری سجاد مشهد + عکس قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه
سرخط خبرها

مهمترین نکات درباره رفتار با فرزندان طلاق

  • کد خبر: ۲۴۱۶۴۷
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۱
مهمترین نکات درباره رفتار با فرزندان طلاق
یکی از ناملایمات زندگی و اتفاق‌های ناخوشایند که ممکن است در زندگی هر زوجی رخ دهد، مسئله طلاق والدین است که بیش از همه، فرزندان این زوج‌ها را دچار چالش و دردسر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از ناملایمات زندگی و اتفاق‌های ناخوشایند که ممکن است در زندگی هر زوجی رخ دهد، مسئله طلاق والدین است که بیش از همه، فرزندان این زوج‌ها را دچار چالش و دردسر می‌کند. البته اغلب مادران و پدرانی که به هر دلیلی از هم جدا می‌شوند، معمولاً نگران تأثیرات این تصمیم بر فرزندان خودشان هم هستند. نگرانی‌هایی در خصوص تربیت مناسب، رفتار‌های کودک و تأثیرات روانی این تغییرات بر او که همگی در جای خود قابل توجه است. در این میان، راهکار‌هایی هم وجود دارد که با به کارگیری آنها می‌توان به بهبود وضعیت کودکان طلاق در این شرایط سخت و بحرانی کمک کرد.

با کودکان طلاق صحبت کنید:  فرزندان طلاق بعد از جدایی پدر و مادر بیش از هر زمان دیگری احساس خلاء و تنهایی می‌کنند. برای همین. 

گفتگو با کودک یکی از مهم‌ترین قدم‌ها در مواجهه با جدایی والدین است. البته این گفتگو باید شامل موارد زیر باشد.

زمان مناسب: به یاد داشته باشید انتخاب زمان مناسب برای گفتگو با کودک بسیار مهم است.

صداقت: باید با کودک صادق باشید و به او بگویید که او را دوست دارید و این محبت تغییر نخواهد کرد.

اطمینان‌دهی: به کودکان طلاق اطمینان دهید که حتی اگر جدا از هم زندگی می‌کنید، همچنان او را دوست دارید.

پاسخ به سوال‌های کودک: به سوال‌های کودک در این شرایط حساس حتما پاسخ دهید و او را حمایت کنید تا احساساتش را بیان کند.

حمایت برای مشاوره: صحبت کردن برای این کودکان خیلی مهم است. او را تشویق کنید که با شما یا یک مشاور صحبت کند.
مشاوره و روان‌درمانی فراموش نشود.

در مواجه با کودکان طلاق، مراجعه به یک روان‌شناس کودک می‌تواند به این کودکان کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کند و راه‌های سالم‌تری برای ابراز آنها پیدا کند. روان‌شناسی می‌تواند ابزار‌ها و تکنیک‌هایی برای مقابله با استرس و اضطراب به کودک ارائه دهد.

روال منظم و ثبات ایجاد کنید: ایجاد یک روال منظم و پایدار در زندگی کودکان طلاق می‌تواند به آنها احساس امنیت و پیش‌بینی‌پذیری بدهد. این شامل زمان‌های مشخص برای خواب، غذا و فعالیت‌های روزانه است. ثبات در برنامه‌ها می‌تواند به کاهش استرس و نگرانی‌های کودک کمک کند.

ارتباط صادقانه داشته باشید: والدین بعد از جدایی باید با فرزندشان صادقانه صحبت کنند و به او اطمینان دهند که هر دو همچنان او را دوست دارند و از او حمایت می‌کنند. این ارتباط صادقانه می‌تواند به کاهش احساس تنهایی و بی‌اعتمادی در کودک کمک کند.

مهارت مدیریت هیجان‌ها را آموزش دهید:آموزش مدیریت هیجان‌ها و رفتار‌های نامتعارف کودک می‌تواند برای مدیریت بهتر احساسات و رفتارهایش کمک‌کننده باشد. این می‌تواند شامل تمرینات تنفسی، مدیتیشن و فعالیت‌های آرامش‌بخش باشد.
حمایت اجتماعی لازم است.

مطمئن شوید که کودک از حمایت اجتماعی کافی برخوردار است. این شامل دوستان، خانواده و گروه‌های حمایتی است که به او کمک می‌کنند تا احساس تنهایی نکند و بتواند با تغییرات بهتر کنار بیاید.

حس گناه به کودک منتقل نکنید: یکی دیگر از رفتار‌هایی که هنگام طلاق برخی از زوج‌ها انجام می‌دهند، مدام به فرزندشان می‌گویند به خاطر او تاکنون در زندگی مانده‌اند، اما دیگر تحمل کردن برای آن‌ها سخت شده است. این صحبت‌ها تنها باعث ایجاد حس عذاب وجدان و گناه در کودک می‌شود و اعتماد به نفس او را تخریب خواهد کرد.

کودک توجه به نیاز‌های خاص دارد: اگر رفتار‌های کودک بسیار شدید و نگران‌کننده است، ممکن است نیاز به ارزیابی دقیق‌تر و درمان‌های تخصصی‌تر مانند دارودرمانی باشد. در این صورت، مراجعه به یک متخصص روان‌پزشک می‌تواند ضروری باشد.

تصمیم‌های بزرگ را دو نفری بگیرید: ممکن است پدر و مادر بعد از جدایی، هر کدام برنامه‌های متفاوتی برای فرزند خود در سر داشته باشد. برای آن که بتوانید فرزند خود را بر سر دوراهی‌های تصمیم گیری و پرتنش نگذارید، از قبل راجع به مدرسه، کلاس‌هایی که می‌خواهید فرزندتان را در آن ثبت نام کنید، مهاجرت و هر مساله دیگری که باید دو نفری راجع به آن تصمیم گیری کنید، صحبت کنید.

فرزند طلاق قاصد نیست! یکی از کار‌های رایجی که زوج‌ها بعد از جدایی انجام می‌دهند آن است که از فرزندشان به عنوان قاصد و نامه‌بر استفاده می‌کنند. در هر دیدار از فرزندشان می‌خواهند که فلان حرف را به پدر یا مادرش بزند. بهتر است از انجام این کار خودداری شود و اگر حرف جدی و مهمی هست، خود والدین آن را با همسر سابق خود در جریان بگذارند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->