هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

آگهی حراج پایان‌نامه‌های ۳۰میلیون تومانی

  • کد خبر: ۲۴۱۶۵۶
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲
آگهی حراج پایان‌نامه‌های ۳۰میلیون تومانی
کافی است یک جست‌وجوی ساده در پلتفرم‌های آگهی بزنید، صدها آگهی پایان‌نامه‌نویسی در رشته‌های مختلف برایتان می‌آید که با قیمت‌های متنوع برایتان این کار را از صفر تا ۱۰۰انجام می‌دهند؛ فرقی هم نمی‌کند در چه رشته‌ای پایان‌نامه می‌خواهید.

به گزارش شهرآرانیوز، کافی است یک جست‌وجوی ساده در پلتفرم‌های آگهی بزنید، صدها آگهی پایان‌نامه‌نویسی در رشته‌های مختلف برایتان می‌آید که با قیمت‌های متنوع برایتان این کار را از صفر تا ۱۰۰انجام می‌دهند؛ فرقی هم نمی‌کند در چه رشته‌ای پایان‌نامه می‌خواهید، این افراد خواسته شما را خیلی سریع و فوری برآورده می‌کنند؛ اگر حق‌الزحمه را سریع به حسابشان واریز کنید.

تا روز دفاع در کنار شما هستیم

تلفن را سریع جواب می‌دهد، خودش را «لاچینی» معرفی کرد، بعد از اینکه رشته را پرسید، گفت: «اجازه بدهید که ما خودمان موضوع پایان‌نامه را برایتان انتخاب کنیم و بعد گفت: «هیچ جوره نگران نباشید. صفر تا ۱۰۰این موضوع به ما مربوط می‌شود و نمی‌خواهد شما زحمتی متحمل شوید. فقط برای انجام این کار ۱۳میلیون تومان کنار بگذارید تا حتی پیش از جلسه دفاع از پایان‌نامه هم تا دم در دانشگاه همراه شما باشیم.» او گفت: «کار ما تخصصی است و خیالتان از هر حیث راحت باشد. به شما می‌گوییم که در جلسه دفاعیه چه بگویید و چه نگویید. قول نمره بالا به شما می‌دهیم.»

دهه ۸۰ شروع شد!

داستان پایان‌نامه‌نویسی موضوع تازه‌ای نیست اما تبلیغات بدون ترس آن و میزان فراگیری‌اش نشان می‌دهد قبح آن ریخته شده و الان کمتر دانشجویی پیدا می‌شود که خودش پایان‌نامه بنویسد. دکتر غلامحسین عمرانی، در این‌باره به خبرنگار همشهری گفت: « این کار غیرعلمی از دهه ۸۰آغاز شد. در دهه ۷۰این موضوع یا به چشم نمی‌آمد یا کمرنگ بود یا به ندرت این اتفاق می‌افتاد. استادانی اعم از راهنما، مشاوره و استاد ناظر که با تجربه‌اند، متوجه می‌شدند که فلان پایان‌نامه را دانشجو نوشته است یا نه؟»

وزارت علوم باید پاسخگو باشد

این استاد دانشگاه انتقاد کرد: «دانشجویی که پایان‌نامه متعلق به‌خودش نیست، بسیار آشکار و هویداست که تقلب کرده. دانشجو در این موارد دیکته‌ای صحبت می‌کند و مشخص است که به او گفته شده، فلان سخنان را بیان کند. همچنین وقتی مشاور و استاد اهنما، پایان‌نامه را ورق می‌زنند، متوجه می‌شود که همه پایان‌نامه بازاری است.»

عمرانی درباره تفاوت تقلب در پایان‌نامه نویسی در دانشگاه آزاد و دولتی گفت: «دانشگاه دولتی هم امروز مانند دانشگاه آزاد است و در مورد اینگونه تقلب‌ها فرقی با دیگر دانشگاه‌ها ندارد. پایان‌نامه‌ها ارزش و اعتبار و کارآمدی ندارند و اغلبشان در بهترین حالت از روی دست دیگری نوشته شده‌اند. بنابراین باید انقلاب و دگرگونی‌ای در این مسیر در دانشگاه‌ها رخ دهد. اگر نظارتی در این‌باره انجام گیرد، حتماً باید از سوی وزارت علوم باشد. کسانی که هم‌سو با وزارت علوم‌اند مانند وزارت ارشاد و سازمان سنجش باید در این‌باره پاسخگو باشند.»

تخصصی که در معرض فروش قرار می‌گیرد!

نظارت‌نکردن بر این ماجرا از یک سو و بی‌تفاوتی استادان راهنما، داور و مشاور از سوی دیگر باعث شده که دانشجو بدون هیچ ترسی پایان‌نامه خود را برون‌سپاری کند. دکتر غلامرضا آذری در این‌باره گفت: «‌من مدتی در شورای علوم اجتماعی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی حضور داشتم. آنجا هم بر سر این موضوع صحبت‌های فراوانی می‌شد؛ اینکه چه سازوکاری در کشور می‌توان به‌کار گرفت تا شاهد خرید و فروش پایان‌نامه نباشیم.»

هوش مصنوعی؛ بلای جان پژوهش‌ها

او ادامه داد: «بدتر اینکه با ورود هوش مصنوعی پایان‌نامه‌ها را از این طریق می‌نویسند. هرقدر هم شما بگویید که من اجازه دفاع نمی‌دهم و نمی‌گذارم فارغ‌التحصیل شوی، او مرا دور می‌زند و با مرکز آموزش دانشگاه کارش را رفع و رجوع می‌کند. تا عشق و علاقه، یادگیری فردی و شخصی نباشد، محال ممکن است که دانشجوی ما سراغ این حوزه برود.»

آذری افزود: «مؤسسه‌هایی که از طریق برخی استادان به دانشگاه مرتبط هستند، این موضوع را سوءاستفاده تلقی نمی‌کنند و این کار را خدمت به دانشگاه می‌دانند. در واقع شما در یک چرخه و دور باطلی از نادیده گرفتن دستورالعمل‌ها قرار می‌گیرید که چه به شکل قالب‌بندی و چه استنادی با آن مواجهید. این شیوه هم همکاری و هم بازخورد دانشجو را معلق نگه می‌دارد و هم اینکه اهمیت نگارش پایان‌نامه را به اندازه‌ای که پایان‌نامه باید مورد دفاع قرار گیرد، مهم تلقی نمی‌کند. راهبردهایی هم که چه از طریق نیروی انتظامی و چه وزارت علوم و مراکز ذیربط دیده شده، تا به امروز مؤسسه‌ای را ندیده‌ام که نتواند کارش را ادامه دهد. مؤسسه کارش را به شکل مجازی و زیرزمینی ادامه می‌دهد.»

خرید و فروش پایان‌نامه‌ها حالا بعد از ۲دهه بدون ترس و واهمه دنبال می‌شود و استادان هم می‌دانند که این کار در اغلب پایان‌نامه‌ها از سوی دانشجو صورت می‌گیرد؛ پایان‌نامه‌هایی که بعد از مدتی از کتابخانه دانشگاه راهی زباله‌دان می‌شوند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->