ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

رهبر انقلاب: مهم‌ترین اولویت، عملیاتی شدن توافقات دو کشور است

  • کد خبر: ۲۴۲۱۰۹
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶
رهبر انقلاب: مهم‌ترین اولویت، عملیاتی شدن توافقات دو کشور است
رهبر انقلاب در دیدار نخست‌وزیر عراق فرمودند: باید سرعت اجرای توافق‌ها در دو طرف، افزایش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سه‌شنبه) در دیدار «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق و هیأت همراه، با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات مردم و دولت عراق برای زمینه‌سازی برگزاری مطلوب و باشکوه راهپیمایی ده‌ها میلیونی اربعین، پیگیری پرونده‌های کاری میان جمهوری اسلامی ایران و عراق و به سرانجام رساندن آن‌ها را از اولویت روابط دو کشور در دوره جدید برشمردند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به گزارش نخست وزیر عراق از آماده‌سازی‌های انجام گرفته برای برگزاری باشکوه و همراه با امنیت راهپیمایی اربعین حسینی گفتند: پذیرایی کریمانه مردم عراق از خیل عظیم زائران اربعین و همچنین اقدامات دولت و مسئولان عراق برای تأمین امنیت این مراسم بزرگ، کاری بسیار مهم و موجب شگفتی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به تفاهمنامه‌ها و اسناد امضا شده میان ایران و عراق در دوره شهید رئیسی، بر لزوم پیگیری این پرونده‌ها و عملیاتی شدن آن‌ها در دوره جدید تاکید کردند و افزودند: باید سرعت اجرای توافق‌ها در دو طرف، افزایش یابد.

رهبر انقلاب اسلامی با ابراز خرسندی از اقدامات دولت السودانی برای حل مشکل عراق از هماهنگی و همکاری موجود میان جریان‌های سیاسی عراق ابراز رضایت و بر لزوم استمرار این همکاری‌ها تاکید کردند.

در این دیدار که محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور نیز حضور داشت، محمد شیاع السودانی با تبریک برگزاری موفقیت‌آمیز انتخابات ریاست جمهوری در ایران و برگزیده شدن دکتر پزشکیان اظهار امیدواری کرد: توافق‌های انجام شده میان ایران و عراق در دوره جدید به مرحله عمل برسند.

نخست وزیر عراق همچنین با قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: رژیم صهیونیستی از تمام خطوط قرمز بین‌المللی و انسانی عبور کرده است و موضع مردمی و رسمی عراق در قبال این جنایات ثابت و مستمر است و دولت عراق در ارتباط دائم با کشورهایی است که دارای موضع مشترک هستند.

شیاع السودانی در این دیدار گزارشی از تلاش‌های دولت عراق برای زمینه‌سازی برگزاری باشکوه و همراه با امنیت راهپیمایی اربعین نیز ارائه و تاکید کرد: این راهپیمایی عظیم فرصتی برای اتخاذ مواضع علیه جنایات رژیم صهیونیستی و آشنا کردن مسلمانان به‌ویژه جوانان با مبانی و معارف قیام امام حسین (ع) در مقابله با ظالمان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->