پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

پاسخ جهاد کشاورزی درباره کمبود شکر در بازار مشهد

  • کد خبر: ۲۴۲۲۴۱
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
پاسخ جهاد کشاورزی درباره کمبود شکر در بازار مشهد
«شکر نیست» داستانی تکراری که اولین‌بار نیست با آن روبه‌رو می‌شویم. برخی فعالان اقتصادی در سال‌های اخیر، قیمت‌گذاری دستوری برای این محصول را فرصتی برای دلالان و سودجویان تلقی می‌کنند. برخی نیز معتقدند با آزادسازی قیمت این کالا و حذف یارانه‌اش، این کالا در بازار سامان می‌گیرد و تعادل بین عرضه و تقاضا ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خردادماه امسال بود که پس از اعلام خبر کمبود شکر در بازار، مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت که با اختصاص ١٨٠تن شکر طرح تنظیم بازار ویژه مصرف خانوار و آغاز توزیع آن در فروشگاه‌های مواد غذایی، هیچ کمبودی در بازار نیست. حال به نظر می‌رسد پس از بازدید میدانی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای بعد از گذشت حدود یک ماه، باز هم با عرضه‌نشدن آن در برخی فروشگاه‌ها روبه‌رو هستیم. موضوعی که آن را از رئیس جهاد کشاورزی مشهد و مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد جویا شدیم.

وقفه عرضه به‌دلیل فرایند عرضه سامانه‌ای

رئیس جهاد کشاورزی مشهد با اشاره به اینکه تأمین شکر در دو زمینه مصرف خانوار و شکر صنایع مطرح است، می‌گوید: اخیرا از طریق سامانه بازارگاه شکر عرضه می‌شود. وقفه‌ای در خرید و حمل اتفاق افتاد که مدتی پیش برای صنایع مطرح بود و بلافاصله حل شد. صنایع از طریق همین سامانه با کد یکتا نیاز واحد تولیدی‌ای را که برای آن مجوز دارند، دریافت می‌کنند.

علی‌اکبر قارزی درباره تأمین شکر بخش اصناف نیز بیان می‌کند: در چند روز گذشته چند نفر را از طریق اتحادیه اصناف توزیعی به سازمان جهادکشاورزی استان معرفی کرده‌ایم که کد یکتا بگیرند و در سامانه بازارگاه خرید انجام دهند که به محض واریز هزینه، حمل کالا انجام و در فروشگاه‌ها توزیع می‌شود.
وی می‌افزاید: در حال حاضر شکر به‌طور محدود در فروشگاه‌های زنجیره‌ای با همان قیمت مصوب داریم. کمبود شکر ممکن است به دلیل اجرای همین فرایند باشد از طریق سامانه‌ای که مطرح کردیم.

هیچ مشکلی در عرضه شکر نیست

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد با تأکید بر اینکه در حال حاضر هیچ مشکلی در زمینه شکر در بازار وجود ندارد، می‌گوید: قبلا قیمت شکر تا ۶۰ هزار تومان هم رسید، اما در حال حاضر با رقم‌هایی حدود ۴۳ هزار تومان عرضه می‌شود و هیچ کمبودی نداریم.

محسن صیادی در پاسخ به اینکه چرا در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای با کمبود شکر روبه‌رو هستیم، بیان می‌کند: ممکن است سیاست خود فروشگاه زنجیره‌ای باشد که شکر را عرضه نمی‌کند و عرضه‌نشدن شکر در یک فروشگاه زنجیره‌ای دلیل بر کمبود آن در بازار نیست. مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد با بیان اینکه اخیرا با دپو این کالا روبه‌رو نبوده‌ایم، تصریح می‌کند: ممکن است شکر مصرف خانوار در قنادی یا آب‌میوه‌فروشی در بازرسی‌ها دیده شده باشد، اما دپو یا احتکار شکر نداشته‌ایم. در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز اگر شکر را عرضه نکنند، ورود می‌کنیم و تشکیل پرونده می‌دهیم، اما چنین مسئله‌ای تاکنون نداشته‌ایم.

وی در پاسخ به تناقض مطرح شده با صحبت‌های رئیس جهاد کشاورزی که وقفه عرضه شکر را به دلیل سامانه‌ای شدن مطرح کرده بود، می‌گوید: جهاد کشاورزی درباره رویکرد خود توضیح می‌دهد و ما از حوزه بازرسی صحبت می‌کنیم که هیچ مشکلی در این زمینه نمی‌بینیم. 

طبق آمار‌های مطرح شده از سوی مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد از ابتدای سال، تعداد ٩٠٠بازدید از واحد‌های صنفی پیرامون عرضه و فروش شکر انجام پذیرفته است که در این بازرسی‌ها پس از مشاهده تخلف، تعداد ٧٥فرم گزارش بازرسی به ارزش یک‌میلیارد و ۵۹۴ میلیون ریال تنظیم و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->