افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید
سرخط خبرها

پاسخ جهاد کشاورزی درباره کمبود شکر در بازار مشهد

  • کد خبر: ۲۴۲۲۴۱
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
پاسخ جهاد کشاورزی درباره کمبود شکر در بازار مشهد
«شکر نیست» داستانی تکراری که اولین‌بار نیست با آن روبه‌رو می‌شویم. برخی فعالان اقتصادی در سال‌های اخیر، قیمت‌گذاری دستوری برای این محصول را فرصتی برای دلالان و سودجویان تلقی می‌کنند. برخی نیز معتقدند با آزادسازی قیمت این کالا و حذف یارانه‌اش، این کالا در بازار سامان می‌گیرد و تعادل بین عرضه و تقاضا ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خردادماه امسال بود که پس از اعلام خبر کمبود شکر در بازار، مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت که با اختصاص ١٨٠تن شکر طرح تنظیم بازار ویژه مصرف خانوار و آغاز توزیع آن در فروشگاه‌های مواد غذایی، هیچ کمبودی در بازار نیست. حال به نظر می‌رسد پس از بازدید میدانی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای بعد از گذشت حدود یک ماه، باز هم با عرضه‌نشدن آن در برخی فروشگاه‌ها روبه‌رو هستیم. موضوعی که آن را از رئیس جهاد کشاورزی مشهد و مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد جویا شدیم.

وقفه عرضه به‌دلیل فرایند عرضه سامانه‌ای

رئیس جهاد کشاورزی مشهد با اشاره به اینکه تأمین شکر در دو زمینه مصرف خانوار و شکر صنایع مطرح است، می‌گوید: اخیرا از طریق سامانه بازارگاه شکر عرضه می‌شود. وقفه‌ای در خرید و حمل اتفاق افتاد که مدتی پیش برای صنایع مطرح بود و بلافاصله حل شد. صنایع از طریق همین سامانه با کد یکتا نیاز واحد تولیدی‌ای را که برای آن مجوز دارند، دریافت می‌کنند.

علی‌اکبر قارزی درباره تأمین شکر بخش اصناف نیز بیان می‌کند: در چند روز گذشته چند نفر را از طریق اتحادیه اصناف توزیعی به سازمان جهادکشاورزی استان معرفی کرده‌ایم که کد یکتا بگیرند و در سامانه بازارگاه خرید انجام دهند که به محض واریز هزینه، حمل کالا انجام و در فروشگاه‌ها توزیع می‌شود.
وی می‌افزاید: در حال حاضر شکر به‌طور محدود در فروشگاه‌های زنجیره‌ای با همان قیمت مصوب داریم. کمبود شکر ممکن است به دلیل اجرای همین فرایند باشد از طریق سامانه‌ای که مطرح کردیم.

هیچ مشکلی در عرضه شکر نیست

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد با تأکید بر اینکه در حال حاضر هیچ مشکلی در زمینه شکر در بازار وجود ندارد، می‌گوید: قبلا قیمت شکر تا ۶۰ هزار تومان هم رسید، اما در حال حاضر با رقم‌هایی حدود ۴۳ هزار تومان عرضه می‌شود و هیچ کمبودی نداریم.

محسن صیادی در پاسخ به اینکه چرا در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای با کمبود شکر روبه‌رو هستیم، بیان می‌کند: ممکن است سیاست خود فروشگاه زنجیره‌ای باشد که شکر را عرضه نمی‌کند و عرضه‌نشدن شکر در یک فروشگاه زنجیره‌ای دلیل بر کمبود آن در بازار نیست. مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد با بیان اینکه اخیرا با دپو این کالا روبه‌رو نبوده‌ایم، تصریح می‌کند: ممکن است شکر مصرف خانوار در قنادی یا آب‌میوه‌فروشی در بازرسی‌ها دیده شده باشد، اما دپو یا احتکار شکر نداشته‌ایم. در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز اگر شکر را عرضه نکنند، ورود می‌کنیم و تشکیل پرونده می‌دهیم، اما چنین مسئله‌ای تاکنون نداشته‌ایم.

وی در پاسخ به تناقض مطرح شده با صحبت‌های رئیس جهاد کشاورزی که وقفه عرضه شکر را به دلیل سامانه‌ای شدن مطرح کرده بود، می‌گوید: جهاد کشاورزی درباره رویکرد خود توضیح می‌دهد و ما از حوزه بازرسی صحبت می‌کنیم که هیچ مشکلی در این زمینه نمی‌بینیم. 

طبق آمار‌های مطرح شده از سوی مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد از ابتدای سال، تعداد ٩٠٠بازدید از واحد‌های صنفی پیرامون عرضه و فروش شکر انجام پذیرفته است که در این بازرسی‌ها پس از مشاهده تخلف، تعداد ٧٥فرم گزارش بازرسی به ارزش یک‌میلیارد و ۵۹۴ میلیون ریال تنظیم و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->