جستجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گفت‌وگوی شهرآرانیوز با مدال‌آوران مشهدی المپیاد‌های جهانی | از مشهد تا انگلیس و قزاقستان

  • کد خبر: ۲۴۲۷۲۰
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
گفت‌وگوی شهرآرانیوز با مدال‌آوران مشهدی المپیاد‌های جهانی | از مشهد تا انگلیس و قزاقستان
در تابستان امسال، دو نابغه مشهدی موفق به کسب مدال نقره المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۲۴ انگلیس و مدال نقره المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۲۴ قزاقستان شدند و بعد از چند سال تلاش و توکل به خدا، موفق شدند برای ایران و ایرانی افتخارات بزرگی را کسب کنند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

شهرآرانیوز؛ تابستان هر سال المپیاد‌های جهانی در حالی با سطح بسیار بالا برگزار می‌شود که لازمه حضور در آن، اختصاص ساعت‌ها و سال‌ها مطالعه و شرکت در آزمون‌ها، المپیاد‌های ملی و کلاس‌های آموزشی است؛ این یعنی صرف وقت بسیاری که دانش‌آموزان باید برای رسیدن به هدف، به آن توجه کنند. «امیرحسین محمدزاده»و «سپهر چاچی» که هردو مشهدی هستند، در تابستان امسال به‌ترتیب موفق به کسب مدال نقره المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۲۴ انگلیس و  مدال نقره المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۲۴ قزاقستان شدند و بعد از چند سال تلاش و توکل به خدا، موفق شدند برای ایران و ایرانی افتخارات بزرگی را کسب کنند.

گفت‌وگوی شهرآرانیوز با مدال‌آوران مشهدی المپیاد‌های جهانی | از مشهد تا انگلیس و قزاقستان

از تدریس عاشقانه معلم ریاضی تا ۵ سال تلاش دانش‌آموز برای کسب مدال جهانی

امیرحسین محمدزاده متولد ۸۵ است. او علت علاقه‌اش به ریاضی را نحوه تدریس معلم ریاضی‌اش در کلاس ششم عنوان می‌کند. او که از سال هشتم دوران مدرسه تصمیم گرفته است در المپیاد ریاضی کشوری به مدال طلا دست یابد، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، می‌گوید که با پنج‌شش ساعت درس‌خواندن روزانه توانسته به هدف خود برسد؛ البته این را عنوان می‌کند که این موضوع بستگی به توان حل مسائل ریاضی دارد و ممکن است دانش‌آموز دیگری بیشتر یا کمتر از این ساعت، مطالعه نیاز داشته باشد تا در المپیاد مدال کسب کند.

به گفته او، در کلاس ششم شروع به شرکت در مسابقات المپیاد ریاضی کرده و در کلاس هشتم، برای المپیاد ریاضی کشوری شروع به مطالعه کردم. در کلاس دهم، موفق به کسب مدال نقره در المپیاد ریاضی کشور شدم. بعد از آن، در کلاس یازدهم، در مرحله کشوری المپیاد ریاضی پذیرفته شدم و در سال ۱۴۰۳، مدال طلای المپیاد ریاضی کشوری را کسب کردم.

محمدزاده می‌گوید: در ادامه، برای افرادی که مدال طلا کسب کرده بودند، شش ماه کلاس برگزار کردند تا تیم جهانی را انتخاب کنند. من در تیم جهانی انتخاب شدم و بعد از آن ابتدای تیرماه به چین اعزام شدیم. در آزمون المپیاد چین، مدال برنز را کسب کردم؛ ضمن اینکه تیم ما نیز رتبه سوم را کسب کرد. بعد از دو هفته، به المپیاد جهانی انگلستان اعزام شدیم و در آنجا مدال نقره را کسب کردم.

وی در خصوص سطح این مسابقات بیان می‌کند: شصت‌وپنجمین المپیاد ریاضی جهانی که جزو آزمون‌های معتبر علمی جهان است، هفته آخر تیرماه سال جاری با حضور ۱۰۸ کشور جهان برگزار شد. ناگفته نماند که سطح این آزمون نسبت به سال‌های گذشته در سطح بالاتری بود.

علاقه امیرحسین به ریاضی باعث شده تا تصمیم بگیرد در دانشگاه شریف در رشته ریاضی محض تحصیل کند.

دوست دارم در رشته پزشکی دانشگاه تهران ادامه تحصیل دهم

سپهر چاچی دیگر دانش‌آموز مشهدی مدال‌آور در المپیاد جهانی زیست است. او با اشاره به مراحل سخت و مختلف شرکت در المپیاد، می‌گوید: تغییر دیدگاه و متفاوت‌شدن آن نسبت به اطرافمان در کنار علاقه‌مندشدن به انجام تحقیقات علمی از ویژگی‌های مثبت شرکت در المپیاد است.

این مدال‌آور مشهدی در المپیاد جهانی زیست از علاقه خود به ادامه تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه تهران روایت می‌کند و می‌افزاید: دوست دارم در کنار تحصیل در این رشته، درباره تکنولوژی‌های نوین مرتبط با پزشکی نیز تحقیق کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->