شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نتیجه آزمایش هاری سگ نگهبان حمله‌کننده به مردم در مشهد مثبت اعلام شد

  • کد خبر: ۲۴۳۵۷۲
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
نتیجه آزمایش هاری سگ نگهبان حمله‌کننده به مردم در مشهد مثبت اعلام شد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: نتیجه آزمایش هاری سگ نگهبانی که ۱۱ شهروند را در مشهد دچار جراحت کرد، مثبت اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد سیاح با اعلام این خبر، اظهار کرد: نیمه دوم تیرماه یک سگ نگهبان در بلوار شاهد مشهد ۱۱ شهروند را مجروح کرد که در همان ساعات اولیه، اقدامات ایمنی و تجویز واکسن برای افراد جراحت دیده و سگ‌های صاحبدار منطقه در شعاع استاندارد طبق پروتکل‌های موجود انجام شد.

وی بیان کرد: در حادثه مذکور سگ نگهبان پروژه ساختمانی، پس از خروج از محل ابتدا وارد یک واحد کارواش خودرو شد و کارگر این واحد را مورد گزش قرار داد و در ادامه با خروج از کارواش وارد پیاده رو خیابان شاهد شده و تعداد ۱۰ نفر دیگر از شهروندان را مورد حمله قرار داد.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد افزود: با کمال تاسف در این حادثه که در روز‌های اخیر رخ داد، گوش یکی از شهروندان به دلیل شدت گازگرفتگی از بدن وی جدا و منجر به خونریزی شدید شد.

وی با بیان اینکه این سگ توسط مردم منطقه کشته شد، اظهار کرد: نمونه‌برداری از مغز این سگ و آزمایشات لازم در همان روز انجام شد.

سیاح از شهروندان خواست تا از غذا دادن به حیوانات بدون صاحب و یا نگهداری حیواناتی نظیر سگ و گربه اجتناب ورزیده و در صورت ضرورت نگهداری، نسبت به تلقیح واکسن بیماری‌هایی نظیر هاری و انجام درمان‌های ضد انگلی اقدام نمایند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->