مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پژو ۴۰۵ از خط تولید خارج شد/خودرویی که دیگر پیش فروش نمی شود

  • کد خبر: ۲۴۳۸۸
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳
  • ۱
پژو ۴۰۵ از خط تولید خارج شد/خودرویی که دیگر پیش فروش نمی شود
مدیر عامل ایران خودرو گفت: پژو ۴۰۵ از شبکه تولید این شرکت خارج شده است و براساس مصوبه‌ای که داریم این خودرو را پیش فروش نمی‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز،فرشاد مقیمی افزود: اگر تولیدی از پژو ۴۰۵ انجام شود برای عمل به تعهدات قبلی است تا بتوانیم تعهدات مانده را تحویل دهیم.

وی اضافه کرد: البته به جای پژو ۴۰۵ محصولات دیگری را پیش بینی کرده ایم که به مرور به شبکه تولید اضافه و به مشتریان تحویل خواهد شد.
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو درباره عمل به تعهدات این خودرو ساز در قبال خودرو‌های ثبت نامی گفت: با اقدامات خوبی که در این گروه انجام شده و با تأمین خوبی که با شبکه قطعه سازی کشور آغاز کرده و همچنین تغییری که اسفند سال گذشته در خطوط تولید داشتیم در خرداد ماه امسال معوقات را به صفر خواهیم رساند و برای خودرو‌های بعدی بنا داریم که تعهدات به روز انجام دهیم.
مقیمی درباره ثبت نام برای پیش فروش محصولات ایران خودرو در سال جدید نیز افزود: برای ثبت نام جدید آمادگی لازم را داریم و اگر مجوز‌های لازم صادر شود ثبت نام‌ها را انجام خواهیم داد.
وی بیان‌کرد: از تولید روزانه ۲ هزار دستگاه خودرو در مجموعه ایران خودرو عبور کردیم و دیروز توانستیم به تولید ۲۳۰۰ دستگاه برسیم که از این تعداد ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه خودرو تجاری سازی شده است. 
منبع: صدا و سیما 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مازیار
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۴
0
0
چرا دولت میگه این تحریمها،رو مملکت تاثیر نذاشته..نصف بیشتر ایران بدبخت شدن!!!
تمام پسرها و دخترهای مملکت ایران دیگه نمیتونن ازدواج کن و تشکیل زندگی بدن........این از قیمت ماشین،این از قیمت مسکن،این از قیمت وسایل خانگی و این از گرونی روزمره زندگی کردن مردم که دیگه دخل و خرج باهم فرسخها فاصله گرفتن!!
کار دولتی که خداروشکر نیست کار آزادم که با این ویروس کرونا از بین رفت!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->