زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد تند مقام‌های امنیتی اسرائیل: نتانیاهو امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد

  • کد خبر: ۲۴۴۱۲۰
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰
انتقاد تند مقام‌های امنیتی اسرائیل: نتانیاهو امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد
چهار فرمانده نظامی و امنیتی سابق رژیم صهیونیستی جمعه شب در اظهاراتی گفتند که بنیامین نتانیاهو امنیت این رژیم را به خطر می‌اندازد.

به گزارش شهرآرانیوز، چهار نفر از فرماندهان نظامی و امنیتی سابق رژیم صهیونیستی گفتند که این رژیم با تهدیدات امنیتی بی‌سابقه‌ای مواجه است و این در حالی است که یک کابینه ناکارآمد روی کار است.

این فرماندهان افزودند که کابینه نتانیاهو به طور عمد و آگاهانه امنیت (رژیم) اسرائیل را به خطر می‌اندازد.

آنها عنوان کردند که کابینه با عدم امضای توافق مبادله اسرا و پایان ندادن به جنگ در غزه امنیت اسرائیلی‌ها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

مقامات امنیتی و نظامی سابق رژیم صهیونیستی بیان کردند که کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) باید فورا اقدامات و تدابیر اضطراری را انجام داده و روند سلب اعتماد از کابینه نتانیاهو را آغاز کند.

پیش تر «عاموس یادلین» رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی ارتش رژیم اشغالگر با اشاره به احتمال گسترش جنگ به منطقه بعد از ترور شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران، گفت: اسرائیلی ها فهمیده‌اند که نتانیاهو در حال بردن (رژیم) اسرائیل به سمت یک فاجعه راهبردی است.

به گزارش ایرنا، اضطراب و آشفتگی روانی رژیم اسرائیل از پاسخ حتمی ایران به ترور شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و واکنش مقاومت اسلامی لبنان به ترور شهید «فواد شکر» فرمانده ارشد خود روز به روز افزایش می‌یابد.

رادیو رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که بعد از ترور شهید هنیه نوعی انتظار همراه با ترس و وحشت صهیونیست‌ها را در برگرفته و آنها هر لحظه منتظر پاسخ به این عملیات ترور هستند.

بر اساس این گزارش، سرویس‌های اطلاعات رژیم صهیونیستی هم تلاش می‌کنند تا با کمک متحدان خود نوع، هدف و زمان انجام حمله را به دست آورند.

رادیو رژیم صهیونیستی با اشاره به خلوتی خیابان‌ها و نگرانی‌هایی که در چهره تک تک صهیونیست‌ها موج می‌زند، آن را شبیه به شرایط دوره کرونا توصیف کرده است.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین از مختل شدن حرکت گذرگاه‌ها و فرودگاه‌ها و لغو بسیاری از پروازها و سردرگمی مسافران سخن می‌گویند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->