رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون شورای امنیت روسیه: تانک‌های روسیه به برلین بازمی‌گردند

  • کد خبر: ۲۴۴۲۱۲
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
معاون شورای امنیت روسیه: تانک‌های روسیه به برلین بازمی‌گردند
معاون شورای امنیت روسیه در واکنش به «مقاله انتقام‌جویانه» نشریه آلمانی، نوشت همانند جنگ جهانی دوم، تهدید کرد که تانک‌های روسی دوباره در مرکز برلین ظاهر خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه در واکنش به مطلب یک رسانه آلمانی که از ورود نیرو‌های اوکراینی و تجهیزات نظامی غربی به منطقه «کورسک» روسیه، ابراز خوشحالی کرده بود، نوشت: «روزنامه آلمانی بیلد مقاله‌ای انتقام‌جویانه را منتشر کرده که در آن با افتخار از بازگشت تانک‌های آلمانی به سرزمین روسیه خبر می‌دهد».

مدودف در ادامه تهدید کرد که «مسکو هم هر کاری را برای بردن تانک‌های روسیه به میدان جمهوری برلین انجام خواهد داد».

اشاره رئیس‌جمهور سابق روسیه به فتح برلین توسط نیرو‌های متفقین از جمله شوروی در جنگ جهانی دوم است.

بیلد روز جمعه گزارش داد اوکراین از زره‌پوش آلمانی در جنگ با روسیه استفاده می‌کند و نوشت که تانک‌های آلمانی به کورسک در روسیه بازگشته‌اند.

روانشیسم یا انتقام‌گرایی که مدودف به آن اشاره کرده به معنی تجلی سیاسی اراده یک ملت برای جبران خسارت‌های سرزمین‌های از دست‌رفته‌اش در اثر جنگ یا جنبش‌های اجتماعی است.

روانشیسم قدرت خود را از تفکرات میهن‌پرستانه و تلافی‌جویانه می‌گیرد و اغلب با انگیزه عوامل اقتصادی یا ژئوپلیتیکی است. نظریه‌پردازان روانشیست افراطی اغلب مواضعی جنگ‌طلبانه از خود نشان می‌دهند و براین باور هستند که اهداف مورد نظرشان می‌تواند از طریق نتیجه مثبت یک جنگ دیگر محقق شود.

روز سه‌شبنه دست‌کم ۱۰۰۰ سرباز اوکراینی با تانک‌ها و خودرو‌های زرهی خود به وقت محلی وارد خاک روسیه شده‌اند و درگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

این یکی از بزرگ‌ترین حملات اوکراین به خاک روسیه از زمان آغاز جنگ در فوریه ۲۰۲۲ بوده و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه این اقدام اوکراین را یک اقدام شدیدا تحریک‌آمیز توصیف کرده است.

مقام‌های روسیه اوضاع در کورسک را «تحت کنترل» توصیف کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->