درخواست کارشناسان از مجلس برای افزایش سن آزمون فرهنگیان تا ۳۰ سال کمبود پزشک در اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در دانشگاه علوم پزشکی مشهد | کمبود اعتبارات، مانع از گسترش طرح پزشک خانواده برای شهرهای پر جمعیت وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی - فرهنگی به‌مناسبت هفته گردشگری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) | هوا از فردا سرد می‌شود قابلیت جدید سامانه آموزش و پرورش | جست‌وجوی صوتی تنها با کلیدواژه ۴۲ درصد مددجویان خراسان رضوی، سالمند هستند | حمایت کمیته امداد از نقش‌آفرینی اجتماعی سالمندان معاون رئیس جمهور در امور زنان: فرآیند رسیدگی به پرونده‌های خشونت علیه زنان تسریع شود | خشونت علیه زنان ۳۰ درصد بیشتر از مردان است خطرات فشارخون بالا در کودکی را جدی بگیرید ۵.۵ میلیون ایرانی دچار درجاتی از کم‌شنوایی هستند | عوامل خطر کم‌شنوایی چیست؟ کدام نوع تبلیغات محصولات سلامت جرم است؟ تخصیص ۳۴ همت تسهیلات بانکی برای توسعه گردشگری کشور واکسیناسیون دهمی‌ها اجباری است | مهلت تکمیل غربالگری دانش‌آموزان تا بهمن ۱۴۰۴ ۲۰۰ هزار دُز واکسن آنفلوانزای ایرانی در راه بازار | واردات ۹۰ درصد واکسن‌های خارجی تا پایان هفته روند ابتلا به بیماری‌های قلبی در میان جوانان رو به افزایش است تنوع کافی شیرخشک‌ها در داروخانه‌ها | امکان جایگزینی برند‌های مختلف با مشورت پزشک اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لغو اعتبار گذرنامه حداقل ۶ ماه ویژه سفر به اربعین برای تسهیل سفر عراق

  • کد خبر: ۲۴۴۶۷۹
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
لغو اعتبار گذرنامه حداقل ۶ ماه ویژه سفر به اربعین برای تسهیل سفر عراق
ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) اعلام کرد: با توجه به توافقات صورت گرفته با کشور عراق، داشتن اعتبار گذرنامه حداقل ۶ ماه برای عزیمت به آن کشور در ایام اربعین لغو شدو در صورت داشتن گذرنامه معتبر، زائران می‌توانند به این کشور عزیمت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، ستاد مرکزی اربعین امروز دوشنبه اطلاعیه شماره ۴ خود را ویژه مسافران کربلا در ایام اربعین حسینی (ع) منتشر کرد.

متن اطلاعیه شماره ۴ امروز دوشنبه ستاد مرکزی اربعین به شرح زیر است:

« کربلا طریق الاقصی »

بسمه تعالی

به اطلاع ملت عزیز و محبان اهل بیت (علیهم‌السلام) و تمامی متقاضیان سفر اربعین حسینی(ع) می‌رساند:

۱. برای رفاه حال زائران گرامی و اخذ توافق کشور عراق، تردد از کلیه مرزها به صورت ۲۴ ساعته بوده و تمامی زوار گرامی می‌توانند در تمامی ساعات شبانه روز از مرزها تردد نمایند.

۲. به زائرین گرامی توصیه می‌گردد تا پیاده روی در مسیر نجف به کربلا را به ساعات شب و خنکی هوا موکول نمایند.

۳. با توجه به توافقات صورت گرفته با کشور عراق، داشتن اعتبار گذرنامه حداقل ۶ ماه برای عزیمت به آن کشور در ایام اربعین لغو و در صورت داشتن گذرنامه معتبر، زائریان گرامی می‌توانند به کشور عراق عزیمت نمایند.

۴. با توجه به اعلام کشور عراق، کابوتاژ خودرو و سفر با خودروی شخصی به کشور عراق در ایام اربعین ممنوع می‌باشد.

۵. اتباع خارجی غیرمقیم گرامی برای سفر به عراق، صرفاً می بایست از مرز چذابه در استان خوزستان تردد نمایند.

۶. اتباع خارجی صرفاً در صورت داشتن مدرک قانونی به مرزها مراجعه نمایند.

۷. هزینه ۲۴ ساعت پارک خودرو در پارکینگهای شهرهای مرزی ۳۰ هزار تومان می باشد و اخذ مبالغ بیشتر تخلف محسوب می گردد و درصورت تخلف مراتب را به شماره ۱۱۷ منعکس نمایند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->