آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت خارجه آمریکا: فروش تسلیحات به عربستان را از سر می‌گیریم

  • کد خبر: ۲۴۴۸۷۵
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
وزارت خارجه آمریکا: فروش تسلیحات به عربستان را از سر می‌گیریم
وزارت خارجه آمریکا از تصمیم دولت این کشور برای ازسرگیری فروش سلاح‌های تهاجمی به عربستان سعودی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ودانت پاتل، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، دراین‌باره اعلام کرد: واشنگتن فروش تسلیحات تهاجمی به عربستان سعودی را از سر خواهد گرفت.

طبق گزارش سایت شبکه «روسیا الیوم»، پاتل گفت: از زمان آتش‌بس، هیچ حمله هوایی از سوی عربستان به یمن صورت نگرفته و شلیک‌های برون‌مرزی از یمن به عربستان نیز تا حد زیادی متوقف شده است.

وی ادامه داد: سعودی‌ها از آن زمان به تعهدات خود در توافق عمل کرده‌اند و آمریکا نیز آماده است به تعهداتش عمل کند.

پاتل افزود: عربستان سعودی شریک استراتژیک نزدیک آمریکا باقی مانده است و ما مشتاقانه منتظر تقویت این مشارکت هستیم.

در ابتدای دوره ریاست جمهوری جو بایدن، دولت آمریکا فروش تسلیحات تهاجمی به ریاض را به دلیل نگرانی از خسارات ناشی از جنگ به رهبری عربستان سعودی علیه یمن که منجر به کشته شدن هزاران غیرنظامی شده بود، به حالت تعلیق درآورد.

این جنگ با میانجیگری سازمان ملل در بهار ۲۰۲۲ پایان یافت. این آتش‌بس پس از پایان رسمی برهه مشخص شده تا امروز ادامه یافته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->