عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد
سرخط خبرها

سارق جنجالی موبایل تهرانی‌‌ها کیست؟

  • کد خبر: ۲۴۵۶۶۳
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
سارق جنجالی موبایل تهرانی‌‌ها کیست؟
انتشار ویدئوی سرقت یک گوشی رو‌به‌روی یک بانک در خیابان استاد معین در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، روز چهارشنبه ۲۴ مرداد بود که ویدئویی از سرقت یک دستگاه گوشی موبایل در خیابان استاد معین تهران در اختیار یکی از رسانه‌ها قرار گرفت. طبق گفته مالباخته، این سرقت در صبح روز پنجشنبه ۱۸ مرداد اتفاق افتاده بود.

انتشار این ویدئو که سارق را حین سرقت گوشی مقابل خودپرداز بانک صادرات نشان می‌داد، به سرعت در فضای مجازی فراگیر شد تاجاییکه تقریبا تمامی سایت‌ها و کانال‌های خبری از خبرگزاری‌های رسمی و شناخته‌شده گرفته تا صفحات مجازی غیررسمی و کمترشناخته‌شده این ویدئو را بازنشر کردند.

علاوه بر پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی، کاربران فضای مجازی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) هم به این ویدئو واکنش نشان دادند و خواستار دستگیری سارق شدند.

یک روز بعد -در حالیکه این ویدئو همچنان جزء ویدئو‌های داغ فضای مجازی بود- یکی دیگر از مخاطبان، ویدئویی را از سرقت گوشی خود در ۱ تیر ۱۴۰۲ توسط همین سارق ارسال کرد با این تفاوت که اینبار، سارقِ خیابان استاد معین، محله گیشای تهران را برای سرقت گوشی انتخاب کرده بود.

نکته جالبی که در همان نگاه اول، جلب توجه می‌کرد این بود که با وجود فاصله زمانی تقریبا یکساله بین این دو سرقت، سارق در هر دو مورد با یک شکل و شمایل دست به سرقت زده بود و حتی کفش و کلاهش هم همان کفش و کلاه بود. مضاف بر اینکه زمان هر دو سرقت هم حوالی ساعت ۱۰ صبح و مقابل بانک صادرات بود. 

ویدئوی این سرقت هم بلافاصله پس از انتشار به سرعت در فضای مجازی دست به دست شد و اینکه سارق خیابان استاد معین یک‌سال قبل از این سرقت، در محله گیشای تهران هم با همان کفش و کلاه دست به سرقت زده بود، واکنش‌های متعجبانه زیادی را از سوی کاربران به دنبال داشت. 

اما داستان به این جا ختم نشد! روز جمعه (دیروز) یعنی دو روز پس از انتشار ویدئوی اول و یک‌روز پس از انتشار ویدئوی دوم، صفحه روزنامه جام جم در فضای مجازی ویدئوی دیگری را از سرقت گوشی توسط این سارق در خیابان سیدجمال الدین اسدآبادی واقع در محله یوسف‌آباد تهران منتشر کرد و تنها ساعاتی بعد، ویدئوی چهارم او در حین سرقت گوشی در خیابان دماوند هم منتشر شد!

در دو ویدئوی دیگری که در روز جمعه از این سارق منتشر شد، سارق درست مانند ویدئو‌های قبلی، صورت خود را با ماسک سفید پوشانده بود، شلوار جین و پیراهن آستین بلند به تن داشت، کفش کتانی با کفی سفید پوشیده بود و همان کلاه نقابدار معروف با آن علامت سفیدرنگ بزرگ را بر سر داشت.

انتشار چهار ویدئوی پی در پی از این سارق نشان می‌دهد که او جزو گوشی‌قاپ‌های پرکار پایتخت است که اگر روزی تنها یک سرقت انجام دهد درآمد او در ماه به یک میلیارد تومان هم می‌رسد!

نکته قابل‌توجه دیگری که در این میان وجود دارد این است که این سارق محدوده جغرافیایی خاصی را به عنوان قلمروی فعالیت خود در نظر نگرفته است؛ چراکه ویدئو‌های مختلفی که از او منتشر شده، هر بار او را در حال سرقت در یکی از مناطق تهران نشان می‌دهد و شاید یکی از دلایلی که او باوجود جولان‌دادن در خیابان‌های پایتخت، هنوز در دام پلیس گرفتار نشده است نیز همین «تغییر‌محل‌دادن‌های مستمر» باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->