ادعای جدید ابراهیم متقی: انفجار بندر شهید رجایی کار اسرائیل بود سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم نماینده آمریکا در سازمان ملل: به رسمیت شناختن فلسطین، پاداش به حماس است بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت به جز آمریکا| جنگ در غزه را فورا متوقف کنید (۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار رئیس سازمان هدفمندی: حجم یارانه پنهان بودجه دولت را می‌بلعد | یک میلیون نفر ایرانیان مقیم خارج هم یارانه می‌گیرند حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیروهای جولانی در اطراف دمشق (۵ شهریور ۱۴۰۴) رنجبران، مشاور عراقچی استعفا کرد + علت (۵ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه کی فعال می‌شود؟ | ۵۱ روز تا لحظه صفر گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای بوشهر شدند یمن با موشک فلسطین فرودگاه اللد را هدف قرار داد (۵ شهریور ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی اعمال شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رئیس پارلمان لبنان از آمریکا | نبیه بری: خلاف وعده های خود عمل کردند مکانیسم ماشه چه اثری بر اقتصاد ایران دارد؟ تیراندازی در مینیاپولیس آمریکا | ۲۰ نفر زخمی شدند (۵ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کرد معاون نیروی زمینی سپاه: معادلات قدرت جهانی تغییر کرده است رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران نتانیاهو: موافق اداره غزه توسط آمریکا هستم تعیین تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا برای واردات از هند شمال غزه از سوی رژیم صهیونیستی بمباران شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) ادعای رویترز درباره مکانیسم ماشه | آیا اسنپ‌بک از فردا پنجشنبه فعال خواهد شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: مهم‌ترین عامل بازدارندگی کشور حفظ انسجام ملی است تاکید پزشکیان بر تسریع در افزایش ظرفیت تولید نفت کشور نخست‌وزیر هند پاسخ تماس‌های ترام‍پ را نداد اتحاد مقدس سلاح راهبردی ایران دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام جرم کرد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

غزه با کمبود واکسن برای مقابله با بیماری‌های واگیردار روبه‌رو است

  • کد خبر: ۲۴۵۶۸۴
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
غزه با کمبود واکسن برای مقابله با بیماری‌های واگیردار روبه‌رو است
هلال‌احمر فلسطین اعلام کرد: به‌اندازه کافی واکسن به غزه منتقل نمی‌شود و سطح مطلوبی برای مقابله با بیماری‌های واگیردار در این منطقه ایجاد نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هلال‌احمر فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد: قطع امداد‌های پزشکی و واکسن‌های اطفال از سوی دشمن موجب شیوع بیماری‌های واگیردار در نوار غزه شده است و واکسن‌هایی که به غزه منتقل می‌شوند، سطح لازم برای مقابله با بیماری‌های واگیردار در غزه را فراهم نمی‌کند.

به گزارش سایت «النشره»، در این بیانیه، هلال‌احمر فلسطین ایجاد یک گذرگاه انسانی به غزه را که در طول شبانه‌روز باز باشد، برای انتقال زخمی خواستار شد و تأکید کرد که تمامی گروه‌های سنی و نه‌تنها کودکان از پیامد‌های شرایط بهداشتی بسیار بد غزه رنج می‌برند.

وزارت بهداشت فلسطین اولین مورد ابتلا به ویروس فلج اطفال را در شهر دیرالبلح در جنوب نوار غزه اعلام کرد.

این مورد مربوط به یک کودک ده‌ماهه فلسطینی است که واکسن فلج اطفال دریافت نکرده است.

این در حالی است که طبق اعلام سازمان ملل، در طول ۲۵ سال گذشته هیچ موردی از ابتلا به این بیماری در نوار غزه گزارش نشده است.

در همین راستا، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، ضمن اعلام آمادگی این سازمان برای راه‌اندازی طرح واکسیناسیون فلج اطفال در غزه تأکید کرد که این طرح به‌زودی آغاز می‌شود و شامل ۲۴۰۰۰ کودک خواهد بود.

او افزود: سازمان بهداشت جهانی با ارائه ۱.۶ میلیون دُز واکسن فلج اطفال موافقت کرد و سازمان یونیسف تحویل واکسن‌ها و تجهیزات ذخیره‌سازی آن را هماهنگ می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->