تحسین از فیلم «فرمول وان» برد پیت در نخستین اکران حراج نقاشی گمشده «باد سهمگین در حال وزیدن» پس از ۱۵۰ سال اهدای کتاب های بازنشرشده نادر ابراهیمی به موزه‌اش فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت
سرخط خبرها

«پول و پارتی» پول‌سازترین‌ترین فیلم هفته چهارم مرداد ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۵۷۰۰
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
«پول و پارتی» پول‌سازترین‌ترین فیلم هفته چهارم مرداد ۱۴۰۳
«پول و پارتی» به کارگردانی سعید سهیلی، «تگزاس ۳» به کارگردانی سید مسعود اطیابی و «خجالت نکش۲» به کارگردانی مسعود اطیابی پرفروش‌ترین‌فیلم‌های سینما در هفته گذشته بودند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در هفته بین روز‌های شنبه ۲۰ مرداد تا جمعه ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، فیلم «پول و پارتی» به کارگردانی سعید سهیلی توانست عنوان پرفروش‌ترین فیلم از میان دیگر آثار در حال اکران را از آن خود کند.

در خلاصه داستان این فیلم که ساعد سهیلی، پردیس احمدیه، هدی هاشمی، امیر جعفری، هادی کاظمی و… در آن ایفای نقش می‌کنند آمده است: «تو زمونه‌ای که همه عاشق پولت میشن، عاشق خونه‌ات میشن، عاشق ماشین زیر پات میشن، یکی پیدا شده عاشق خودت شده!»

اکران «پول و پارتی» از سوم مردادماه آغاز شده و فروش خوب آن هنوز ادامه دارد. این فیلم که در ۴۳۸ سالن و ۵۰۳۵ سانس اکران شده است تا این بازه زمانی توانسته بیش از ۱۱ میلیارد تومان فروش داشته باشد.

فیلم «تگزاس۳» به کارگردانی سید مسعود اطیابی، در هفته‌ای که گذشت دومین فیلم پرفروش در سینما‌های کشور بود. این فیلم در ۴۴۶ سالن و ۴۷۱۵ سانس اکران شد و فروشی بیش از ۱۰ میلیارد تومان داشت. اکران این اثر که از هشتم خرداد سال جاری آغاز شده است همچنان ادامه دارد.

این فیلم، پس از ماجرای مجسمه‌های حاوی کوکائین در قسمت قبلی شروع می‌شود. جایی که ساسان (با بازی سام درخشانی) و بهرام (با بازی پژمان جمشیدی) باقی مجسمه‌ها را پیدا کنند تا مشکل امنیتی و گروگانگیری برطرف شود.

سومین فیلم پرفروش هفته «خجالت نکش ۲» به کارگردانی رضا مقصودی بود. این فیلم با اکران در ۳۳۸ سالن سینما و ۲۶۵۰ سانس فروشی بیش از چهار میلیارد تومان داشت.

در این فیلم که احمد مهرانفر، شبنم مقدمی، بهاره کیان‌افشار، بهرنگ علوی و… ایفای نقش می‌کنند عشق، شوخی و ماجراجویی شخصیت‌های «خجالت نکش» ادامه پیدا می‌کند.

پس از این آثار، فیلم‌های «ملاقات با جادوگر» به کارگردانی جمشید بهرامیان با فروشی نزدیک به سه میلیارد تومان، «یادگار جنوب» به کارگردانی حسین دوماری و پدرام پورامیری و «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا با فروشی بیش از یک میلیارد تومان به‌ترتیب در جایگاه‌های بعدی پرفروش‌ترین آثار در حال اکران قرار می‌گیرند.

«مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی که اکران آن هنوز ادامه دارد در جایگاه بعدی این فهرست است. پس از آن فیلم «ساعت ۶ صبح» به کارگردانی مهران مدیری است و «روزی روزگاری آبادان» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->