برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

«پول و پارتی» پول‌سازترین‌ترین فیلم هفته چهارم مرداد ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۵۷۰۰
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
«پول و پارتی» پول‌سازترین‌ترین فیلم هفته چهارم مرداد ۱۴۰۳
«پول و پارتی» به کارگردانی سعید سهیلی، «تگزاس ۳» به کارگردانی سید مسعود اطیابی و «خجالت نکش۲» به کارگردانی مسعود اطیابی پرفروش‌ترین‌فیلم‌های سینما در هفته گذشته بودند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در هفته بین روز‌های شنبه ۲۰ مرداد تا جمعه ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، فیلم «پول و پارتی» به کارگردانی سعید سهیلی توانست عنوان پرفروش‌ترین فیلم از میان دیگر آثار در حال اکران را از آن خود کند.

در خلاصه داستان این فیلم که ساعد سهیلی، پردیس احمدیه، هدی هاشمی، امیر جعفری، هادی کاظمی و… در آن ایفای نقش می‌کنند آمده است: «تو زمونه‌ای که همه عاشق پولت میشن، عاشق خونه‌ات میشن، عاشق ماشین زیر پات میشن، یکی پیدا شده عاشق خودت شده!»

اکران «پول و پارتی» از سوم مردادماه آغاز شده و فروش خوب آن هنوز ادامه دارد. این فیلم که در ۴۳۸ سالن و ۵۰۳۵ سانس اکران شده است تا این بازه زمانی توانسته بیش از ۱۱ میلیارد تومان فروش داشته باشد.

فیلم «تگزاس۳» به کارگردانی سید مسعود اطیابی، در هفته‌ای که گذشت دومین فیلم پرفروش در سینما‌های کشور بود. این فیلم در ۴۴۶ سالن و ۴۷۱۵ سانس اکران شد و فروشی بیش از ۱۰ میلیارد تومان داشت. اکران این اثر که از هشتم خرداد سال جاری آغاز شده است همچنان ادامه دارد.

این فیلم، پس از ماجرای مجسمه‌های حاوی کوکائین در قسمت قبلی شروع می‌شود. جایی که ساسان (با بازی سام درخشانی) و بهرام (با بازی پژمان جمشیدی) باقی مجسمه‌ها را پیدا کنند تا مشکل امنیتی و گروگانگیری برطرف شود.

سومین فیلم پرفروش هفته «خجالت نکش ۲» به کارگردانی رضا مقصودی بود. این فیلم با اکران در ۳۳۸ سالن سینما و ۲۶۵۰ سانس فروشی بیش از چهار میلیارد تومان داشت.

در این فیلم که احمد مهرانفر، شبنم مقدمی، بهاره کیان‌افشار، بهرنگ علوی و… ایفای نقش می‌کنند عشق، شوخی و ماجراجویی شخصیت‌های «خجالت نکش» ادامه پیدا می‌کند.

پس از این آثار، فیلم‌های «ملاقات با جادوگر» به کارگردانی جمشید بهرامیان با فروشی نزدیک به سه میلیارد تومان، «یادگار جنوب» به کارگردانی حسین دوماری و پدرام پورامیری و «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا با فروشی بیش از یک میلیارد تومان به‌ترتیب در جایگاه‌های بعدی پرفروش‌ترین آثار در حال اکران قرار می‌گیرند.

«مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی که اکران آن هنوز ادامه دارد در جایگاه بعدی این فهرست است. پس از آن فیلم «ساعت ۶ صبح» به کارگردانی مهران مدیری است و «روزی روزگاری آبادان» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->