کسب ۴۰ مدال توسط دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد‌های جهانی انهدام باند سرقت کلاغ‌های غریبه در مشهد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر
سرخط خبرها

عذرخواهی سازمان حفاظت محیط‌زیست از خبرنگاران

  • کد خبر: ۲۴۵۷۳
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۸
عذرخواهی سازمان حفاظت محیط‌زیست از خبرنگاران
روابط سازمان حفاظت محیط‌زیست در اطلاعیه‌ای از خبرنگاران محیط‌زیست به خاطر کدورت احتمالی از گفته‌های مدیر روابط عمومی این سازمان در یک برنامه خبری عذرخواهی کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، در بخشی از متن این اطلاعیه که عصر سه شنبه در پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست انتشار یافته، آمده است: با توجه به برخی مطالب و نامه نگاری‌های تلخ و غیر سازنده منتشر شده، طی روز‌های اخیر و پس از انتقال موفق و افتخار آمیز سه یوزپلنگ مستقر در پارک پردیسان تهران به پارک ملی توران (استان سمنان)، که با همت و توان فرزندان این سرزمین و متخصصان سازمان حفاظت محیط زیست انجام شد؛ روابط عمومی سازمان نیز، بنا بر رسالت حرفه‌ای خود به عنوان نماینده افکار عمومی و رسانه‌ها در سازمان، پوشش خبری و اطلاع رسانی لحظه به لحظه این فرایند را انجام داد.
«اما متاسفانه و به رغم توضیحات مکرّر، برخی سوءتعبیر‌ها در خصوص صحبت‌های مدیرکل روابط عمومی سازمان، در برنامه تلویزیونی طبیعت ۳۶۰ از شبکه دو سیما، به وجود آمد قطعا مواردی نظیر پول گرفتن از بیگانگان یا سایر تعابیر در صحبت‌های آقای سپنجی وجود نداشت و منظور ایشان هم طرح چنین اتهاماتی به خبرنگاران عزیز و دلسوز محیط زیست نبود بلکه تنها دغدغه وی اذعان به زحمات و تلاش‌های پرسنل خدوم سازمان محیط زیست در تمامی این سال‌ها و به ویژه در فرایند انتقال این یوزپلنگ‌ها و پرهیز از زیر سوال بردن این فعالیت‌های افتخارآمیز بود.»
در این اطلاعیه تصریح شده است: در عین حال و با تمامی این توضیحات، در صورتی که خاطر عزیزان خبرنگار محیط زیست، از این صحبت‌ها مکدّر شده، روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، ضمن تقدیر مجدد از تلاش‌های این عزیزان، از کدورت احتمالی ایجاد شده، پوزش می‌طلبد و تاکید می‌کند که اساسا هیچ اتهامی به خبرنگاران عزیز وارد نکرده است.
روابط سازمان حافظت محیط زیست افزود: علاوه بر این، دست یاری به سمت رسانه‌ها و خبرنگاران گرانقدر حوزه محیط زیست دراز می‌کند و امیدوار است که این عزیزان، با درک شرایط و همراهی افزون‌تر با سازمان محیط زیست، در حوزه فرهنگ سازی، آموزش و اطلاع رسانی محیط زیستی، یاری‌گر این سازمان باشند، زیرا در صورت بروز اختلاف و مجادله‌های بیهوده، این دعوا‌ها هیچ برنده‌ای ندارد و تنها بازنده اش، محیط زیست کشور عزیزمان خواهد بود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->