وزیر آموزش و پرورش: مشارکت و مردمی‌سازی، مهم‌ترین رویکرد نهضت مدرسه‌سازی است حدود ۱۰ هکتار از مراتع بام ایران در آتش سوخت اسامی محصولات آرایشی فاقد مجوز منتشر شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) شرکت ۳ هزار داوطلب در آزمون دادگستری خراسان رضوی (۳ مرداد ۱۴۰۴) خودروی کارکنان گمرک پیشین توسط قاچاقچیان سوخت مورد حمله مسلحانه قرار گرفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) زمان آغاز تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره اعلام شد حکم قصاص برای قاتل امیرحسین خالقی صادر شد | پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی ویژه دادگاه کیفری افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم جدید در مدارس خراسان رضوی| روزانه دو مدرسه در استان ساخته می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌ها براثرِ تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان

  • کد خبر: ۲۴۷۰۴۶
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۷
سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: بیشترین رشد ثبت موارد غرق‌‍شدگی در سال جاری در ۵ ماه نخست امسال مربوط به استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان و گلستان بوده و استان‌های قزوین، مازندران و خراسان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، روند کاهشی داشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جعفر میعادفر در این خصوص اظهار کرد: در ۵ ماه اول امسال از بین ۸۱۵ نفر غرق شده، ۷۶۲ نفر ایرانی و ۵۳ نفر معادل ۷ درصد از کل غرق‌شدگان، اتباع سایر کشور‌ها بوده‌اند.

وی افزود: از این تعداد غرق شده خوشبختانه ۳۳۶ نفر پس از نجات توسط اورژانس پیش‌‎بیمارستانی تحت درمان قرار گرفتند و متاسفانه ۴۷۹ نفر نیز جان خود را از دست دادند. فوتی‌های ناشی از غرق‌‎شدگی در پنج ماهه نخست امسال رشد هشت درصدی و غرق‌شدگی در سواحل دریا‌ها کاهش ۳۰ درصدی داشته است. ۸۰ درصد افراد غرق شده و ۸۶ درصد از فوتی‌ها مردان هستند.

میعادفر با بیان اینکه بیشترین غرق‌شدگی در رودخانه‌ها، سواحل دریا‌ها و استخر‌های کشاورزی ثبت شده است، عنوان کرد: آموزش شنا و کمک‌های اولیه، درخواست کمک و تماس با ۱۱۵، جلوگیری از فرو رفتن قربانی در آب، نجات غرق و خروج غریق از آب و آغاز عملیات احیا به عنوان زنجیره بقا در غرق‌شدگی از راه‌های پیشگیری است. بیشترین موارد غرق‌شدگی در سال جاری در کشور در ماه تیر و بیشترین موارد روزانه غرق‌شدگی مربوط به ۱۷ تیر با ۲۸ مورد بوده است.

رئیس سازمان اورژانس کشور بیان کرد: استان‌های مازندران با ۸۷ مورد، فارس با ۷۰ و بوشهر با ۵۸ مورد، بیشترین غریق را داشته‌اند و بیشترین رشد ثبت موارد غرق‌‍شدگی در سال جاری در ۵ ماه نخست امسال مربوط به استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان و گلستان بوده و استان‌های قزوین، مازندران و خراسان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، روند کاهشی داشته‌اند.

وی ادامه داد: براساس اطلاعات سازمان پزشکی قانونی از ابتدای سال ۸۴ تا پایان سال گذشته در محیط‌های آبی کشور، ۲۰ هزار و ۵۵۵ نفر معادل سالانه حدود یک هزار و ۸۲ نفر بر اثر غرق‌شدگی جان خود را از دست داده‌اند که بیشترین قوتی ثبت شده در سال ۹۸ با یک هزار و ۲۷۵ نفر و کمترین فوتی ثبت شده نیز مربوط به سال ۹۴ با ۸۷۹ نفر بوده است.

میعادفر با اشاره به اینکه غرق‌شدگی سومین عامل مرگ ناشی از حوادث غیر عمد در دنیا است، تصریح کرد: بیشترین خطر در فصل تابستان به ویژه برای نوجوانان و جوانان، غرق‌شدگی است. به طور میانگین هر سال حدود ۲۳۶ هزار نفر به دلیل غرق‌شدگی جان خود را از دست می‌دهند که بیشترین گروه قربانی غرق‌شدگی، کودکان و مردان هستند.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: خلیج فارس با ۸۴ مورد و دریای کاسپین با ۸۰ مورد بیشترین غرق‌شدگی در سواحل دریایی را داشته‌اند. همچنین استان‌های خوزستان با ۲۵ مورد، آذربایجان غربی با ۲۴ مورد و گیلان با ۱۸ مورد، بیشترین غرق‌شدگی در رودخانه‌ها را در کشور داشته‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->