سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی بدلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته بروز مالاریا در ۴ استان برای اولین بار | موارد مالاریا در همسایگان شرقی؛ زنگ خطر برای کشور کوتاه‌شدن قد و علائم قوزپشتی، نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند تأکید بر توجه والدین به تزریق واکسن‌های سرخک، سرخچه و اوریون کودکان  پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) | وزش باد و ماندگاری هوای خنک در استان افزایش شیوع یک اختلال خطرناک در ضربان قلب افراد میان‌سال خدا کند انصاف از تبعید برگردد چه سنی برای تنها ماندن کودکان در خانه مناسب است؟ فضاهای درمانی تأمین‌اجتماعی خراسان‌رضوی ۹ هزار مترمربع افزایش یافت ۲۷ هزار نفر در خراسان رضوی در صف دریافت وام فرزندآوری | فرماندار مشهد: صف انتظار را با پیگیری خواهیم شکست هفدهمین مدرسه «سه‌شنبه‌های امید» در تبادکان مشهد افتتاح شد امسال ۲۲‌میلیون نهال در خراسان رضوی غرس می‌شود
سرخط خبرها

داروی آمریکایی رِمدِسیویر تاثیری در بهبود حال بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ندارد

  • کد خبر: ۲۴۷۷۹
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
داروی آمریکایی رِمدِسیویر تاثیری در بهبود حال بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ندارد
داروی ضد ویروس «رِمدِسیویر» از تولیدات شرکت داروسازی آمریکایی «گیلئاد ساینسز» آنطور که پیش‌تر ادعا شده بود تاثیری در بهبود حال بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ندارد.

به گزارش شهرآرنیوز، این مطلب را نشریه فاینانشیال‌تایمز و بر اساس نتایج یکی از نخستین آزمایش‌های بالینی دارو در چین اعلام کرده است.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که آزمایش‌های بالینی متعددی برای سنجش تاثیرگذاری داروی رِمدِسیویر و دیگر داروها بر بهبود بیماری کووید ۱۹هم اکنون در گوشه و کنار جهان در حال انجام است.

رِمدِسیویر، یکی از نخستین داروهایی که برای درمان کووید-۱۹ پیشنهاد شده بود در این آزمایش بالینی نتایج امیدبخشی در درمان بیماران نداشته و در عین حال به دلیل عوارض جانبی که در پی داشته است، آزمایشات در مراحل اولیه روی تعدادی از بیماران متوقف شد.

نکته مهمی که متخصصان در نتایج خود به آن اشاره کرده‌اند مشاهده اثرات جانبیِ جدی هنگام استفاده از این دارو است که آنها را مجبور کرده تا استفاده از رِمدِسیویر برای درمان ۱۸ بیمار شرکت کننده در آزمایش بالینی را متوقف کنند.

به گزارش یورونیوز، گفتنی است که داروی رِمدِسیویر پیش از این برای درمان بیماری ویروسی ابولا و عفونت‌های ویروس ماربورگ ساخته شده بود.

سازمان بهداشت جهانی ابتدا جزئیات این مطالعه کلینیکی که تحت نظارت این سازمان انجام شد را منتشر کرد هرچند بعد آن را حذف کرد و توضیح داد که این گزارش پیش از موعد منتشر شده است. برخی متخصصان نیز معتقدند که به دلیل کم بودن تعداد شرکت‌کنندگان در این آزمایش ممکن است بررسی‌های بیشتری در آینده روی اثرگذاری آن در درمان کووید ۱۹ انجام شود.

منبع: ایسنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->