پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

بیشترین فروش خودرو در بازار‌های جهانی مربوط به کدام خودروساز است؟

  • کد خبر: ۲۴۸۱۴۲
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
بیشترین فروش خودرو در بازار‌های جهانی مربوط به کدام خودروساز است؟
بی‌وای‌دی، پرفروش‌ترین خودروساز چینی انتظار دارد که تحویل به خارج از کشور تقریباً نیمی از کل فروش را در آینده به خود اختصاص دهد و نشان می‌دهد که به ایجاد مراکز تولید جهانی برای غلبه بر تعرفه‌ها ادامه خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرفروش‌ترین خودروساز چین جهش ۳۳ درصدی در درآمد خالص سه ماهه دوم را به ۹.۱ میلیارد یوان (۱.۳ میلیارد دلار) نشان داد در حالی که درآمد با افزایش ۲۶ درصدی به ۱۷۶.۲ میلیارد یوان رسید.

فروش خودرو در سراسر جهان با گسترش همه بازارهای بزرگ خودروهای سبک جهانی به جز ژاپن افزایش یافت. طی نیمه اول سال ۲۰۲۴، بازارهای جهانی خودرو عمدتاً گسترش یافتند، اگرچه برزیل و مکزیک تنها بازارهای بزرگ با رشد دو رقمی بودند. چین همچنان بزرگترین بازار خودروی جهان باقی ماند، در حالی که فروش در اروپا سریعتر از ایالات‌متحده رشد کرد. ژاپن تنها بازار بزرگ جهانی خودروهای جدید با فروش ضعیف‌تر در نیمه اول سال ۲۰۲۴ بود و بازار آن نسبت به هند که در آن فروش خودرو همچنان در حال افزایش بود، کمتر بود.

استلا لی، معاون اجرایی، اظهارکرد که بازار خارج از کشور ما سهم نسبتاً زیادی از فروش جهانی ما را در آینده به خود اختصاص خواهد داد.

در حالی که لی چارچوب زمانی مشخصی را برای هدف فروش جهانی ارائه نکرده است، به افزایش عظیمی در تولید و تحویل نیاز دارد. بی‌وای‌دی در مسیر رسیدن به ۵۰۰ هزار فروش خارج از کشور در سال جاری است که در هفت ماه اول به ۲۷۰ هزار رسیده است  که حدود ۱۴ درصد از کل کل آن را تشکیل می‌دهد. هدف کلی بی‌وای‌دی فروش تقریباً ۳.۶ میلیون خودروی تمام برقی و پلاگین هیبریدی در سال ۲۰۲۴ است که عمدتاً در بازار داخلی خود هستند.

افزایش محموله‌های خارج از کشور به رکورد سه ماهه ژوئن برای تحویل برای کمک کرد و این شرکت ۴۰ درصد افزایش سالانه در فروش برقی و پلاگین هیبریدی را ثبت کرد. در نیمه اول، درآمد خالص به ۱۳.۶ میلیارد یوان رسید در حالی که درآمد ۳۰۱.۱ میلیارد یوان بود که ۱۶ درصد نسبت به نیمه اول سال ۲۰۲۳ افزایش داشت.

بی‌وای‌دی برای دستیابی به هدف جهانی، میلیاردها دلار آمریکا را در تأسیسات تولید در اروپا، آسیا و آمریکای جنوبی سرمایه‌گذاری می‌کند تا به بازارهای محلی و موانع تجاری که علیه خودروهای الکتریکی چینی ایجاد می‌شوند، خدمت کند. اتحادیه اروپا در اوایل این ماه ۱۷ درصد عوارض اضافی بر خودروهای بی‌وای‌دی وضع کرد، در حالی که کانادا و ایالات‌متحده هر دو ۱۰۰ درصد عوارض بر خودروهای برقی چین وضع کردند.

جوانا چن، تحلیلگر خودروی بلومبرگ اینتلیجنس چین اظهار کرد که احتمالاً هدف فروش جهانی ۵۰ درصد تا پایان دهه محقق نخواهد شد. چن گفت: این ترکیب ۵۰ درصدی حداقل مربوط به سال ۲۰۳۰ یا حتی بعد از آن است.

بی‌وای‌دی در کشورهایی مانند برزیل، تایلند و استرالیا فروش خوبی داشته است، اما رانندگان اروپایی همچنان علاقه‌ی کمتری به خرید یک خودروی برقی دارند که نشان‌دهنده مشکلات گسترده‌تر برای کاربران قدیمی و جدید در سراسر قاره است. بی‌وای‌دی همچنین به نیروی مسلط در بازار داخلی خود تبدیل شده است و با پشت سر گذاشتن خودروسازان معتبر غربی مانند فولکس واگن سه میلیون دستگاه در سال گذشته به فروش رسانده است.

چین با افزایش فروش ۳.۳ درصدی به ۹ میلیون و ۸۵۶ هزار خودرو در۶ ماهه اول سال ۲۰۲۴، تا حد زیادی بزرگترین بازار خودروهای جدید تک کشور در جهان باقی ماند. با این حال، چشم انداز بازار خودروهای جدید چین چندان مثبت نیست زیرا فروش در ماه ژوئن تقریباً ۸ درصد کاهش یافته است.

برزیل، سریعترین رشد بازار خودروهای بزرگ در سراسر جهان در سال ۲۰۲۴ را داشت. بازار خودروهای جدید برزیل سریع‌ترین رشد را در بازار خودروهای سبک طی ۶ ماه اول سال ۲۰۲۴ داشته است. فروش آن با ۱۵ درصد افزایش به بیش از یک میلیون خودروی سبک رسیده است.

ثبت نام خودروهای سواری جدید در اروپا با ۴.۴ درصد افزایش به ۶ میلیون و ۸۷۸ هزار و ۴۰۰ خودرو در نیمه اول سال ۲۰۲۴ رسید. بنابراین اروپا سریع ترین رشد را در بین سه بازار برتر داشت اما فروش خودرو تقریباً یک پنجم کمتر از سال ۲۰۱۹ بود.

رشد فروش خودروهای برقی باطری دار در اروپا تنها با ۱.۶ درصد افزایش به ۹۵۴ هزار و ۹۴ خودروی الکتریکی رسید که سهم بازار آن تنها ۱۲.۵ درصد است که اندکی کمتر از سال ۲۰۲۳ است.

در ایالات متحده، فروش خودروهای سبک جدید تنها با ۲.۲ درصد افزایش به ۷.۸ میلیون خودروی سبک در ۶ ماهه اول سال ۲۰۲۴ رسید.

در مکزیک، بازار خودروهای جدید با رشد نسبتاً قوی ۱۲.۵ درصد در ۶ ماه اول سال ۲۰۲۴ افزایش یافت. فروش خودروهای جدید به ۷۰۷ هزار و ۷۰۰ دستگاه افزایش یافت.

در هند، فروش خودروهای جدید در نیمه اول سال ۲۰۲۴ با ۷.۳ درصد افزایش به ۲ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ دستگاه رسید.

طبق گزارش بست سلینگ کار، ثبت نام خودروهای سواری جدید در ژاپن با ۱۲.۱ درصد کاهش در ۶ ماهه اول سال ۲۰۲۴ به تنها یک میلیون و ۸۰۰ هزار و ۱۰۰ خودرو رسیده است. ژاپن تنها بازار بزرگ جهانی خودروهای جدید با حجم فروش ضعیف تر در نیمه اول سال ۲۰۲۴ بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->