افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک جزئیات فرایند طرح‌های جایگزینی و اسقاط خودرو‌های فرسوده اعلام شد + لینک سایت
سرخط خبرها

بیشترین فروش خودرو در بازار‌های جهانی مربوط به کدام خودروساز است؟

  • کد خبر: ۲۴۸۱۴۲
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
بیشترین فروش خودرو در بازار‌های جهانی مربوط به کدام خودروساز است؟
بی‌وای‌دی، پرفروش‌ترین خودروساز چینی انتظار دارد که تحویل به خارج از کشور تقریباً نیمی از کل فروش را در آینده به خود اختصاص دهد و نشان می‌دهد که به ایجاد مراکز تولید جهانی برای غلبه بر تعرفه‌ها ادامه خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرفروش‌ترین خودروساز چین جهش ۳۳ درصدی در درآمد خالص سه ماهه دوم را به ۹.۱ میلیارد یوان (۱.۳ میلیارد دلار) نشان داد در حالی که درآمد با افزایش ۲۶ درصدی به ۱۷۶.۲ میلیارد یوان رسید.

فروش خودرو در سراسر جهان با گسترش همه بازارهای بزرگ خودروهای سبک جهانی به جز ژاپن افزایش یافت. طی نیمه اول سال ۲۰۲۴، بازارهای جهانی خودرو عمدتاً گسترش یافتند، اگرچه برزیل و مکزیک تنها بازارهای بزرگ با رشد دو رقمی بودند. چین همچنان بزرگترین بازار خودروی جهان باقی ماند، در حالی که فروش در اروپا سریعتر از ایالات‌متحده رشد کرد. ژاپن تنها بازار بزرگ جهانی خودروهای جدید با فروش ضعیف‌تر در نیمه اول سال ۲۰۲۴ بود و بازار آن نسبت به هند که در آن فروش خودرو همچنان در حال افزایش بود، کمتر بود.

استلا لی، معاون اجرایی، اظهارکرد که بازار خارج از کشور ما سهم نسبتاً زیادی از فروش جهانی ما را در آینده به خود اختصاص خواهد داد.

در حالی که لی چارچوب زمانی مشخصی را برای هدف فروش جهانی ارائه نکرده است، به افزایش عظیمی در تولید و تحویل نیاز دارد. بی‌وای‌دی در مسیر رسیدن به ۵۰۰ هزار فروش خارج از کشور در سال جاری است که در هفت ماه اول به ۲۷۰ هزار رسیده است  که حدود ۱۴ درصد از کل کل آن را تشکیل می‌دهد. هدف کلی بی‌وای‌دی فروش تقریباً ۳.۶ میلیون خودروی تمام برقی و پلاگین هیبریدی در سال ۲۰۲۴ است که عمدتاً در بازار داخلی خود هستند.

افزایش محموله‌های خارج از کشور به رکورد سه ماهه ژوئن برای تحویل برای کمک کرد و این شرکت ۴۰ درصد افزایش سالانه در فروش برقی و پلاگین هیبریدی را ثبت کرد. در نیمه اول، درآمد خالص به ۱۳.۶ میلیارد یوان رسید در حالی که درآمد ۳۰۱.۱ میلیارد یوان بود که ۱۶ درصد نسبت به نیمه اول سال ۲۰۲۳ افزایش داشت.

بی‌وای‌دی برای دستیابی به هدف جهانی، میلیاردها دلار آمریکا را در تأسیسات تولید در اروپا، آسیا و آمریکای جنوبی سرمایه‌گذاری می‌کند تا به بازارهای محلی و موانع تجاری که علیه خودروهای الکتریکی چینی ایجاد می‌شوند، خدمت کند. اتحادیه اروپا در اوایل این ماه ۱۷ درصد عوارض اضافی بر خودروهای بی‌وای‌دی وضع کرد، در حالی که کانادا و ایالات‌متحده هر دو ۱۰۰ درصد عوارض بر خودروهای برقی چین وضع کردند.

جوانا چن، تحلیلگر خودروی بلومبرگ اینتلیجنس چین اظهار کرد که احتمالاً هدف فروش جهانی ۵۰ درصد تا پایان دهه محقق نخواهد شد. چن گفت: این ترکیب ۵۰ درصدی حداقل مربوط به سال ۲۰۳۰ یا حتی بعد از آن است.

بی‌وای‌دی در کشورهایی مانند برزیل، تایلند و استرالیا فروش خوبی داشته است، اما رانندگان اروپایی همچنان علاقه‌ی کمتری به خرید یک خودروی برقی دارند که نشان‌دهنده مشکلات گسترده‌تر برای کاربران قدیمی و جدید در سراسر قاره است. بی‌وای‌دی همچنین به نیروی مسلط در بازار داخلی خود تبدیل شده است و با پشت سر گذاشتن خودروسازان معتبر غربی مانند فولکس واگن سه میلیون دستگاه در سال گذشته به فروش رسانده است.

چین با افزایش فروش ۳.۳ درصدی به ۹ میلیون و ۸۵۶ هزار خودرو در۶ ماهه اول سال ۲۰۲۴، تا حد زیادی بزرگترین بازار خودروهای جدید تک کشور در جهان باقی ماند. با این حال، چشم انداز بازار خودروهای جدید چین چندان مثبت نیست زیرا فروش در ماه ژوئن تقریباً ۸ درصد کاهش یافته است.

برزیل، سریعترین رشد بازار خودروهای بزرگ در سراسر جهان در سال ۲۰۲۴ را داشت. بازار خودروهای جدید برزیل سریع‌ترین رشد را در بازار خودروهای سبک طی ۶ ماه اول سال ۲۰۲۴ داشته است. فروش آن با ۱۵ درصد افزایش به بیش از یک میلیون خودروی سبک رسیده است.

ثبت نام خودروهای سواری جدید در اروپا با ۴.۴ درصد افزایش به ۶ میلیون و ۸۷۸ هزار و ۴۰۰ خودرو در نیمه اول سال ۲۰۲۴ رسید. بنابراین اروپا سریع ترین رشد را در بین سه بازار برتر داشت اما فروش خودرو تقریباً یک پنجم کمتر از سال ۲۰۱۹ بود.

رشد فروش خودروهای برقی باطری دار در اروپا تنها با ۱.۶ درصد افزایش به ۹۵۴ هزار و ۹۴ خودروی الکتریکی رسید که سهم بازار آن تنها ۱۲.۵ درصد است که اندکی کمتر از سال ۲۰۲۳ است.

در ایالات متحده، فروش خودروهای سبک جدید تنها با ۲.۲ درصد افزایش به ۷.۸ میلیون خودروی سبک در ۶ ماهه اول سال ۲۰۲۴ رسید.

در مکزیک، بازار خودروهای جدید با رشد نسبتاً قوی ۱۲.۵ درصد در ۶ ماه اول سال ۲۰۲۴ افزایش یافت. فروش خودروهای جدید به ۷۰۷ هزار و ۷۰۰ دستگاه افزایش یافت.

در هند، فروش خودروهای جدید در نیمه اول سال ۲۰۲۴ با ۷.۳ درصد افزایش به ۲ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ دستگاه رسید.

طبق گزارش بست سلینگ کار، ثبت نام خودروهای سواری جدید در ژاپن با ۱۲.۱ درصد کاهش در ۶ ماهه اول سال ۲۰۲۴ به تنها یک میلیون و ۸۰۰ هزار و ۱۰۰ خودرو رسیده است. ژاپن تنها بازار بزرگ جهانی خودروهای جدید با حجم فروش ضعیف تر در نیمه اول سال ۲۰۲۴ بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->