وزیر کشور پاکستان وارد ایران شد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) تکذیب ورود عناصر مسلح به لبنان تحریم‌های جدید پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه (اسنپ بک) علیه ایران چیست؟ وزیر کشور: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند جفری اپستین کیست؟ | دوست ترامپ و جاسوس موساد؟ پزشکیان: نباید مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کنیم کره‌شمالی نسبت به اقدام نظامی علیه آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی هشدار داد سفیر چین در تهران از تمایل پکن برای ایجاد یک اقتصاد جهانی انعطاف‌پذیرتر با ایران خبرداد کدخدایی در نامه به گوترش: قطعنامه ۴۸۷ شورای امنیت را شجاعانه اجرا کنید آیت‌الله علم‌الهدی: ایران به‌عنوان «قبة‌الاسلام» باید محور نگاه رسانه‌ها و مردم باشد | استفاده از حس ملی‌گرایی برای تقویت هویت اسلامی بیکدلی از استاندار سیستان و بلوچستان برای تسهیل بازگشت مهاجران افغانستانی از طریق مرز میلک قدردانی کرد تصویب کلیات طرح تقویت بنیه دفاعی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس سازمان ملل: روزانه ۱۱۲ کودک در غزه به سوء تغذیه مبتلا می‌شوند لیبرمن: کابینه نتانیاهو در تمام زمینه‌ها شکست خورده است بررسی جزئیات لایحه بدهی‌های عمومی دولت در کمیسیون اقتصادی مجلس تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس | علیزاده رئیس ماند تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس| «عزیزی» به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد مقامات رژیم اسرائیل بار دیگر خواستار توقف جنگ غزه شدند تنگنای شدید مصر به علت طرح خطرناک رژیم اسرائیل برای غزه ادعای سئول: کره‌شمالی پشتیبانی نظامی از روسیه را افزایش می‌دهد دستور وزیر دفاع آمریکا برای توسعه فوری صنعت پهپادی این کشور افشاگری یک نماینده مجلس درباره پشت پرده حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای و پاسخ ایران + فیلم اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس برای اجلاسیه دوم مشخص شدند | شهریاری رئیس شد تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون عمران مجلس | رضایی کوچی رئیس کمیسیون ماند تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها | «جوکار» به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد پزشکیان: توانمندی‌های نیرو‌های مسلح و انسجام ملی عوامل اصلی پیروزی در جنگ ۱۲ روزه بودند هدف اسرائیل و آمریکا از کوچاندن ساکنان غزه به اردوگاه‌هایی در شرق رفح چیست؟
سرخط خبرها

سی‌ان‌ان: فلسطینی‌ها به خانه‌ای برمی‌گردند که هیچ‌چیز در آن باقی نمانده است

  • کد خبر: ۲۴۸۵۰۲
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
سی‌ان‌ان: فلسطینی‌ها به خانه‌ای برمی‌گردند که هیچ‌چیز در آن باقی نمانده است
سی‌ان‌ان در گزارشی از شرایط فلسطینی‌های بازگشته به غزه آورده است: مردم بازمی‌گردند، اما آیا چیزی باقی مانده است؟

به گزارش شهرآرانیوز، برای اولین بار از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در ماه اکتبر، ارتش این رژیم پیام‌هایی را به تلفن‌های مردم و در شبکه‌های اجتماعی ارسال کرد و گفت که ساکنان برخی مناطق می‌توانند به منازل خود بازگردند.

ارتش رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) پستی منتشر کرد که افرادی که به آنها دستور داده شده است سه محله دیرالبلح در مرکز غزه را ترک کنند، می‌توانند به خانه‌های خود بازگردند.

سی‌ان‌ان پس از مصاحبه با کسانی که به محله‌های خود بازگشته بودند، گزارش داد آنچه مردم مشاهده کرده‌اند تلی از خاک و ویرانی و خرابی است.

عبدالفتاح البردینی به سی‌ان‌ان گفت: ما به خانه آمدیم؛ هیچ چیز نیست، نه برق، نه گاز، نه خانه و نه حتی می‌توانیم لباس‌هایمان را پیدا کنیم. تنها چیزی که او توانسته بود، نجات دهد یک خرس عروسکی برای پسری بود که امیدوار بود روزی صاحبش شود.

البردینی ادامه داد: من مثل روزی که به دنیا آمدم هیچ ندارم، آمدم خانه‌ام را ببینم، خانه‌ای پیدا نکردم، هیچ چیز باقی نمانده، حتی نمی‌توانم گریه کنم، پولی هم ندارم.

برخی می‌گفتند حدود همین ۱۰ روز پیش خانه‌شان را ترک کردند و به اجبار نظامیان صهیونیست تن به آوارگی دادند. بسیاری از ساکنان غزه از اکتبر گذشته چندین بار آواره شده‌اند و این، بحران انسانی جاری را بدتر کرده است. کارشناسان همچنین هشدار می‌دهند که دستورات تخلیه، تلاش‌ها برای کمک‌رسانی را پیچیده کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی در پست روز پنج‌شنبه خود اعلام کرد در پی عملیات در منطقه دیرالبلح، ارتش امکان بازگشت به این مکان‌ها را که بخشی از منطقه بشردوستانه تعیین شده، فراهم می‌کند.

ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه نیز اعلام کرد که مردم سه نقطه دیگر در منطقه خان یونس در جنوب غزه می‌توانند به خانه‌هایشان بازگردند و مدعی شد در این میان، منطقه بشردوستانه مناسب‌سازی می‌شود و این نقاط جزو مناطق بشردوستانه طبقه‌بندی می‌شوند.

عبدالرئوف رضوان، یک فلسطینی دیگر ساکن غزه گفت او و خانواده‌اش برای فرار از بمباران به چادر نزدیک به ساحل نقل مکان کرده‌اند. به گفته او، آنها به این امید بازگشته بودند که دوباره خانه خود را پیدا کنند. او می‌گوید: به امید یافتن زندگی، یافتن چیزی، یافتن اتاقی برای زندگی برگشتیم. اما چیزی جز ویرانی نبود.

به گفته آژانس سازمان ملل برای کمک‌های بشردوستانه فلسطینی (آنروا)، نزدیک به ۸۴ درصد از این منطقه از زمان آغاز جنگ تحت فرمان تخلیه از سوی رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

در تمام این مدت، «منطقه بشردوستانه» تعیین شده توسط صهیونیست‌ها به‌طور پیوسته در حال کاهش است. ارتش رژیم صهیونیستی تنها در ماه گذشته این منطقه را ۳۸ درصد کاهش داده است.

سی‌ان‌ان می‌گوید که فضای باقیمانده کمی بیش از یک دهم مساحت کل غزه را تشکیل می‌دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->