آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خدمت عاشقانه و خالصانه نیرو‌های مدیریت شهری مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۳ + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۸۵۰۳
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
خدمت عاشقانه و خالصانه نیرو‌های مدیریت شهری مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۳ + فیلم
شهردار مشهد گفت: ما به زائران و مجاوران علی بن موسی الرضا (ع) خدمت عاشقانه و خالصانه داریم و محیط مشهد و حضور در حرم مطهر رضوی حال و هوای ویژه‌ای دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف با حضور در برنامه تلویزیونی "ایران ما" از شبکه سوم سیما، اظهار کرد: کلانشهر مشهد با همه شهر‌های کشور متفاوت است، هر شهر فلسفه وجودی دارد و برخی شهر‌ها به دلیل آب و هوای مناسب یا قرارگرفتن در کرانه کوه‌ها تشکیل شده‌اند، اما مشهد به برکت وجود امام هشتم شکل گرفته و بر کرانه خورشید ولایت قرار دارد.

وی افزود: در مشهد گردشگر و شهروند معنایی ندارد و سه کلمه مجاور، زائر و خادم در این شهر وجود دارد و افتخار ما در شهرداری مشهد این است که علاوه بر اینکه مجاور امام هشتم هستیم، خادم ایشان نیز هستیم. ما به زائران و مجاوران علی بن موسی الرضا (ع) خدمت عاشقانه و خالصانه داریم و محیط مشهد و حضور در حرم مطهر رضوی حال و هوای ویژه‌ای دارد.

شهردار مشهد ادامه داد: در بافت پیرامونی حرم مطهر با این حجم از جمعیت و حضور زائران، نظافت به بهترین شکل صورت می‌گیرد و همه نیرو‌های شهر به ویژه پاکبانان با لذت و به دور از خستگی کار در حال خدمت هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->