وقتی «برمودا» رازهای کامران نجف‌زاده را هم افشا می‌کند! تمساح خونی و سال گربه زیر سایه «مست عشق» «لوران کانته» کارگردان فیلم کلاس درگذشت فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزاری کنگره شعر توس تا نیشابور + جزئیات نگاهی به مضمون بهار در شعر معاصر «پدر قهوه» سریال جدید مهران مدیری در راه شبکه نمایش خانگی چندخطی درباره‌ی کتاب «فلسفه‌ی پیاده‌روی» نوشته‌ی فردریک گرو | بجنبید، منتظرمان هستند! بازگشت بهروز افخمی با «هفت» به تلویزیون + زمان پخش تئاتر کمدی «هشتگ، بچه‌شهرستانی‌ام» روی صحنه می‌رود + پوستر و زمان اجرا انعکاسی از مظلومیت غزه در «خاورمیانه» | گفتگو با احمدرضا عبیدی (ججو) به مناسبت انتشار موزیک ویدئو جدیدش فردوسی و «شاهنامه» در نگاه محمدعلی اسلامی ندوشن «صحبت یار» در نگارخانه فردوسی + عکس اضافه شدن شخصیت «غرغر خان» به باغ شادونه نقد کامل فیلم تلماسه ۲ (Dune 2) | زیبایی و وحشت «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

روزانه ۱.۵ میلیون کاربر جدید در تلگرام ثبت‌نام می‌کنند/آمار کاربران از مرز ۴۰۰ میلیون نفر گذشت

  • کد خبر: ۲۴۸۸۷
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۶
روزانه ۱.۵ میلیون کاربر جدید در تلگرام ثبت‌نام می‌کنند/آمار کاربران از مرز ۴۰۰ میلیون نفر گذشت
پیام‌رسان تلگرام در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تعداد کاربران ماهانه این پیام‌رسان از مرز ۴۰۰ میلیون نفر گذشت. این آمار ۱۰۰ میلیون نفر از سال گذشته میلادی بیشتر است.
به گزارش شهرآرانیوز، در این اطلاعیه همچنین نسخه جدید این نرم‌افزار رونمایی شده که در آن امکان ایجاد آزمون‌ها و مسابقات حرفه‌ای‌تر از قبل قرار داده شده و برای اولین بار برای طراحان بهترین آزمون‌های تحصیلی جایزه ۴۰۰ هزار یورویی تعیین شده است. این در حالی است که کمتر از یک‌ماه از بروزرسانی نسخه جدید تلگرام با ویژگی‌های جدید و ارایه آمار‌های دقیق به صاحبان کانال‌ها نگذشته که اکنون امکانات دیگری نیز به آن اضافه شده است.
پیام‌رسان تلگرام توسط پاول دوروف راه‌اندازی شده است. دوروف در بخش بلاگ وب سایت تلگرام می‌گوید: «هم‌اکنون بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر تلگرام هستند و روزانه حدود ۱.۵ میلیون کاربر جدید در تلگرام ثبت‌نام می‌کنند. این برنامه اکنون در بیش از ۲۰ کشور جهان استفاده می‌شود».
۴۰۰ میلیون کاربر تلگرام امکاناتی مانند پوشه‌بندی‌ها پیام‌ها، فضای ذخیره سازی ابری و پشتیبانی از نسخه دسکتاپ موجب می‌شود تا Telegram برای کار از راه دور و مطالعه در طول قرنطینه ایده‌آل باشد.
تلگرام در جدیدترین برنامه به‌روزرسانی خود قصد دارد با هدف جلب نظر کاربران و افزایش محبوبیت، مانند دیگر رقبای خود همچون Zoom امکان تماس تصویری ایمن را راه‌اندازی کند. همچنین در آینده کیف پول الکترونیکی که بر بستر ارز‌های دیجیتال و فناوری بلاکچین بوده و قول آن‌ها را در سال ۲۰۱۸ داده است را در اوایل سال جاری میلادی به بازار عرضه کند.
این شرکت در یک پست وبلاگ خود گفت: «هرچه شکاف محبوبیت بین تلگرام و رقبای قدیمی کمتر شود، اعتبار بیشتری بین کاربران خواهیم داشت».
تلگرام با ده‌ها سرویس پیامرسان از جمله WhatsApp که بیش از ۲ میلیارد کاربر در سطح جهان دارد، رقابت می‌کند. پیش از این معمولا تلگرام در مواقعی که سرویس‌های دیگر با مشکل روبه‌رو می‌شوند افزایش کاربر داشت.
همچنین نسخه دسکتاپ این پیامرسان نیازی به اتصال همزمان گوشی به اینترنت برای کارکرد ندارد و تعداد زیاد ویژگی‌ها از جمله پوشه‌بندی پیام‌ها و فضای ذخیره سازی ابری، آن را به برنامه‌ای محبوب تبدیل کرده است.
البته از این ویژگی‌ها سواستفاده‌هایی نیز شده است؛ به عنوان مثال کاربران از سرویس ابری آن برای برای انتشار و دانلود نسخه‌های غیرقانونی فیلم‌ها، آهنگ‌ها و برنامه‌های کاربردی استفاده می‌کنند. همچنین مسئله دزدی نیز در آن بسیار رواج دارد.
این ویژگی‌ها همچنین باعث سوءاستفاده از سیستم عامل آن شده است که حداقل صد‌ها هزار کاربر آن با استفاده از سرویس برای توزیع و بارگیری نسخه‌های غیرقانونی فیلم‌ها، آهنگ‌ها و برنامه‌های کاربردی تکیه می‌کنند. مسئله دزدی دریایی آن امروزه رواج دارد.
در گزارش منتشر شده از تلگرام، یک دسته از دایرکتوری استیکر حضور دارد که در آن بیش از ۲۰۰۰۰ استیکر لیست شده و تعداد کمی از پیشرفت‌ها از جمله منوی پیوست جدید در اندروید درج شده است.
۲۰۰۰۰ استیکر
تلگرام همچنین از قابلیت جدیدی در گزارش خود نام برده است؛ این قابلیت امکان برگزاری آزمون و تست‌های آنلاین برای دانش‌آموزان و دانشجویان است که تلگرام قصد دارد آن را با مبلغ ۴۰۰ هزار یورو در اختیار کاربران قرار دهد.
 
منبع: اقتصادنیوز
گزارش خطا
برچسب ها: تلگرام
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->