قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

ویدئو| تاج فیروز: ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد آماده میزبانی از تیم ملی | هیئت فوتبال استان یک سال و نیم است مسئول ندارد

وضعیت فاجعه بار ورزشگاه فولاد شهر اصفهان و میزبانی از مسابقه تیم ملی ایران در مقابل قرقزیستان باعث شد تا بار دیگر رسانه‌ها درباره علت عدم استفاده از ورزشگاه امام رضا علیه السلام مشهد کنجکاو شوند. مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی نیز در گفت و گو با یک برنامه تلویزیونی در این باره توضیحات جدیدی را ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا تاج‌فیروز مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی در خصوص اینکه چرا ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد میزبان تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات مقدماتی جام جهانی نشد، گفت: در مسابقه ایران و لبنان اتفاقاتی رخ داد که در شأن استان و مردم خوب مشهد نبود. در آن مسابقه اتفاقاتی رخ داد که باعث آبروریزی برای مردم شریف مشهد شد و مقصر آن اتفاقات مشخص شد، اما برخوردی با او نشد! همین مسئله باعث شد که مسئولان استانی و شورای تامین استان با برگزاری مسابقه مخالفت کنند، زیرا یک سال و نیم است که هیات فوتبال استان بلامسئول است!

وی افزود: آن اتفاقات را هیچکس گردن نگرفت و در نهایت فرماندار محترم مشهد که هیچ تقصیری نداشت عذرخواهی کرد. اکنون هم دغدغه مسئولان استانی همین است اینکه اگر اتفاقاتی مثل بازی ایران و لبنان رخ داد باز هم می‌خواهند گردن همدیگر بیندازند! وگرنه ما هیچ مشکلی برای میزبانی نداریم.

تاج فیروز در خصوص وضعیت چمن ورزشگاه گفت: چمن ورزشگاه با توجه به فصل تابستان دچار افت شد، اما در نهایت تا یکماه آینده وضعیت مطلوبی خواهد داشت.

مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان درباره احتمال میزبانی از تیم ملی توسط مسئولان مشهد در بازی‌های آینده افزود: اکنون برای میزبانی از تیم ملی دغدغه ما مسئولیت‌پذیری فدراسیون فوتبال است و اینکه هیئت فوتبال استان یک سال و نیم است مسئول ندارد وگرنه آستان قدس رضوی هیچ مشکلی با میزبانی تیم ملی ندارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید داود حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
0
0
تیم ملی بیاد مشهد میره دسته سه.از ما گفتن بود.
اون روزی که فوتبال مشهد مسئول داشت از لیگ برتر مستقیم با سه پله جهشی میفرستادندسته سه
وای به حال الان
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->