فریب دختر جوان توسط انرژی درمانگر شیطان‌صفت چرا کودکان به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند؟ جان باختن یک نفر در سانحه واژگونی پراید در محور نیشابور–سبزوار تیراندازی در یک خوابگاه دانشجویی آمریکایی با چند زخمی پلمب یک دفتر املاک و یک کافی شاپ در مشهد تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با ۱۰ مصدوم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟
سرخط خبرها

تاکنون ۷۷۰ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا در بیمارستان دکتر شریعتی مشهد بستری شده‌اند

  • کد خبر: ۲۴۹۸۶
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶
تاکنون ۷۷۰ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا در بیمارستان دکتر شریعتی مشهد  بستری شده‌اند
رئیس بیمارستان دکتر شریعتی مشهد گفت: از ابتدای شیوع ویروس کووید-۱۹ تاکنون ۷۷۰ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا در این مرکز درمانی پذیرش و بستری شدند که اغلب این بیماران با بهبودی کامل یا نسبی به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکترحسینعلی زاده، با بیان اینکه بیمارستان شریعتی به عنوان نخستین مرکز درمانی برای پذیرش بیماران مبتلا یا مشکوک به کووید-۱۹ انتخاب شد و ظرف مدت ۴۸ ساعت از حالت جنرال به بیمارستان عفونی تغییر کاربری داد خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۵۰ درصد ظرفیت این مرکز خالی است و روند پذیرش بیماران به وضعیت پایدار نزدیک شده است.

 

وی با بیان اینکه می‌توان گفت شرایط به وجود آمده در این مرکز درمانی نشان دهنده مدیریت صحیح بیماری است تصریح کرد: در صورت بی توجهی به نکات پیشگیرانه و عدم رعایت فاصله گذاری و اصول بهداشتی می‌تواند شرایط به طور مجدد به حالت بحرانی نزدیک شود و وضعیت پایدار به وجود آمده از دست برود.

 

رییس بیمارستان دکتر شریعتی با اشاره به اقدامات انجام شده در مدیریت مناسب بیماری در سطح استان و کشور اظهار کرد: از روز‌های نخست شیوع این بیماری حمایت‌ها و پیگیری‌های مسئولان ارشد کشوری و استانی و مدیریت صحیح مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد را برای کنترل و مقابله با این بیماری شاهد بودیم و نتیجه این همکاری موجب شد که در حال حاضر سازماندهی و مدیریت بیماری در شرایط مطلوبی باشد.

 

وی نقش مردم را در موفقیت مدافعان سلامت برای مدیریت بیماری کووید-۱۹ بی بدیل خواند و اظهار کرد: مردم استان در دو ماه اخیر با رعایت توصیه‌های بهداشتی و در خانه ماندن نقش موثری در کاهش بار مراکز درمانی داشته اند که جا دارد از آن‌ها برای این همراهی قدردانی نمایم.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر تمام مولفه‌هایی که ما را به این مرحله رسانده است در وضعیت ثابتی قرار دارد، اما نگرانی جدی که وجود دارد این است که در ظاهر حساسیت‌های مربوط به این بیماری در میان مردم کاهش یافته است اظهار امیدواری کرد: با همراهی بیشتر مردم از مرحله مدیریت بیماری به کنترل بیماری کووید-۱۹ برسیم.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->