تعداد شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۶۹۵ نفر رسید (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) رویترز: ایران در برنامه هسته‌ای‌اش تنها آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا است جانشین فرمانده کل ارتش از پایگاه هوایی چابهار بازدید کرد روایت یک زندانی بریتانیایی از زندان طالبان | اینجا نزدیک‌ترین چیز به جهنم است عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: تجربه برجام نشان می‌دهد که آمریکا پایبند به تعهداتش نیست ویدئو | هشدار تحلیلگر سیا: حمله به ایران، آغازگر جنگ جهانی سوم و نابودی میادین نفتی خواهد بود! لاپید «قطرگیت» را دلیل اصلی برکناری رئیس شاباک عنوان کرد بازدید کیم جونگ اون از روند تمرینات یگان‌های عملیاتی ویژه کره شمالی + عکس جزئیاتی از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان رئیس ستادکل نیروهای مسلح +فیلم قاضی زاده هاشمی: کارگروه ملی زیارت، اعتبارات عمرانی خراسان رضوی را افزایش دهد + فیلم ️دیدار استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله دستغیب | مظفری: خراسان رضوی برای تسهیل ارائه خدمات باکیفیت به زائران به آزادراه‌های بیشتر و قطار سریع‌السیر نیاز دارد مردم تونس در حمایت از غزه مقابل سفارت آمریکا تجمع کردند افزایش نگرانی‌ها از سرنوشت سایت‌های تسلیحات شیمیایی در سوریه تمدید مأموریت گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل باعث خشم رژیم صهیونیستی شد ادعای کذب | رژیم صهیونیستی درباره حمله به پایگاهی در جنوب سوریه چه می‌گوید؟ بازدید سرزده پزشکیان از وزارت دادگستری (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین واکنش شهرام دبیری پس از عزل توسط رئیس جمهور قالیباف: عدم هماهنگی قوا منجر به تشدید ناترازی‌ها می‌شود + فیلم عراقچی: حاضریم مسیر مذاکره غیرمستقیم را بیازماییم ارتش روسیه: بیش از ۷۲ هزار خودرو نظامی اوکراین در «کورسک» را منهدم کردیم واکنش یمن به ادعای ترامپ مبنی بر بمباران نشست فرماندهان نظامی حمله جنگنده‌های آمریکایی به یک فروشگاه در یمن واکنش تند نتانیاهو به افشاگری‌های رئیس شاباک طرح جدید مصر برای آتش بس در غزه سفر مقامات ارشد نظامی فرانسه و انگلیس به اوکراین ۲ مصدوم در حمله توپخانه‌ای به اطراف کاخ ریاست جمهوری سومالی تسلیت رهبر انقلاب به حجت‌الاسلام والمسلمین قمی تظاهرات صد‌ها معترض در شهر‌های اروپایی علیه ترامپ
سرخط خبرها

احسان عظیمی راد: افزایش اختیارات استان‌ها، راه حل مشکلات استانی است

  • کد خبر: ۲۵۰۱۴۹
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
احسان عظیمی راد: افزایش اختیارات استان‌ها، راه حل مشکلات استانی است
سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی گفت: اگر برای امور مختلف در خود استان‌ها تصمیم‌گیری شود و به مرحله عملیاتی و اجرا در بیاید، هم بروکراسی کاهش پیدا می‌کند، هم رشد و توسعه استان‌ها سریع‌تر رقم می‌خورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی گفت: اگر برای امور مختلف در خود استان‌ها تصمیم‌گیری شود و به مرحله عملیاتی و اجرا در بیاید، هم بروکراسی کاهش پیدا می‌کند، هم رشد و توسعه استان‌ها سریع‌تر رقم می‌خورد و ماحصل این تمرکززدایی و تفویض اختیارات، حل مشکلات مردم و توسعه کشور است.

اعتبارات توسط پایتخت بلعیده می‌شود

احسان عظیمی‌راد در گفتگو با ایسنا با اشاره به تأکیدات رئیس‌جمهور در جلسه با فعالان سیاسی خراسان‌رضوی بر لزوم تفویض اختیارات به مدیران استانی و کاهش تمرکزگرایی، اظهار کرد: ایران اسلامی فقط شامل تهران نیست و باید به استان‌ها نیز توجه کرد؛ اینکه همه وزارتخانه‌ها و دولت در تهران مستقرند، مانع از رشد و توسعه متوازن کشور می‌شود. اکنون شاهد بلعیده شدن همه امکانات توسط پایتخت هستیم؛ زیرا حجم گسترده‌ای از اعتبارات در اختیار استان و شهر تهران است.

وی افزود: اینکه تمرکززدایی شود و امکانات و اعتبارات از تهران خارج و به استان‌ها گسیل شود، نکته‌ای بسیار منطقی و درست است. اختیارات نیز در‌همین‌راستا قابل‌تفسیر است. بروکراسی اداری بالایی در کشور داریم و متأسفانه همین بروکراسی باعث شده است اجرای بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌ها به تأخیر بیفتد. حتی گاهی پیش می‌آید که پس از گذشت زمانی طولانی، از تهران خبر می‌رسد که اجرای فلان پروژه در استان موردتأیید نیست. این موارد به رشد و پیشرفت کشور آسیب جدی وارد می‌کند.

افزایش شکاف طبقاتی بین شهر‌ها و استان‌ها

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس ادامه داد: اکنون شکاف طبقاتی بین استان‌ها و شهر‌ها را شاهد هستیم که باعث ایجاد ناعدالتی شده است؛ لذا تمرکززدایی و اعطای امکانات و اعتبارات به استان‌ها و شهر‌ها و همچنین افزایش اختیارات مدیران استانی، حتما مزایای زیادی دارد و نیاز است انجام شود.

عظیمی‌راد با اشاره به مشکلات احتمالی در تفویض اختیارات به‌مدیران استانی، بیان کرد: ممکن است این اقدام در برخی استان‌ها به‌دلیل بسته بودن نگاه‌ها و وجود سوءمدیریت‌ها، کار را پیش نبرد و رشد را رقم نزند، اما مزایای این کار بسیار بیشتر از معایب آن است.

سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی با اشاره به توفیق نیافتن دولت‌های قبل در تمرکززدایی باوجود شعار‌های داده‌شده، گفت: شاید یک دلیل آن، نبود اراده لازم باشد. تفویض اختیارات از وزارتخانه‌ها به استانداری‌ها، به اراده محکمی نیاز دارد و وقتی درک صحیحی از این موضوع نباشد، این اتفاق سخت رقم می‌خورد.

در دولت چهاردهم اگر اراده‌ای قوی بر این موضوع باشد، کار به‌خوبی پیش خواهد رفت. نکته دوم نظارت لازم است. اگر در دولت‌های قبل نظارت و بررسی لازم وجود می‌داشت، تمرکززدایی و تفویض اختیارات محقق می‌شد؛ لذا لازم است دولت چهاردهم در بعد نظارت بر این موضوع نیز به‌خوبی عمل کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->