حمله موشکی ارتش یمن به پایگاه هوایی «نواتیم» رژیم صهیونیستی روایتی از اولین سفر استانی رئیس جمهور + فیلم رئیس جمهور: بدون همراهی و همفکری مردم، برای مناطق مختلف دستور صادر نمی‌شود معاون وزیر خارجه: ایران و عربستان به دنبال برقراری صلح در منطقه هستند روایت فضائلی از موافقت رهبر معظم انقلاب با اصلاح قانون تابعیت قهری واکنش مثبت چین به حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت | در کنار قوانین بین‌المللی ایستاده‌ایم گزافه گویی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران سردار وحیدی در مشهد: این قرن، قرن شکست استکبار جهانی است پزشکیان: باید بتوانیم ناترازی‌ها را حل کنیم سردار سلامی: این روز‌ها در اسرائیل کسی آرامش ندارد| از رژیم صهیونیستی انتقام می‌گیریم یک زن گزینه ترامپ برای وزارت دادگستری آمریکا گردهمایی دانشجویان و طلاب بسیجی با حضور پزشکیان در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد (۲ آذر ۱۴۰۳) وزیر دفاع با رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار کرد (۲ آذر ۱۴۰۳) رزمایش ۱۰۰ هزار نفری بسیجیان استان خراسان رضوی برگزار شد+ فیلم (۲ آذر ۱۴۰۳) تل‌آویو به هلاکت ۲۹ نظامی صهیونیست از آغاز عملیات در شمال غزه اذعان کرد واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: تردید نکنیم که وعده صادق محقق می‌شود وزیر کشور: چند استاندار باقیمانده هفته آینده معرفی می‌شوند واکنش وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام تصویب شد حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش عراقچی به حادثه تروریستی پاکستان روسیه: قطعنامه ضدایرانی تروئیکا در شورای حکام از حمایت چشمگیری برخوردار نیست بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام مسعود پزشکیان در پایان سفر به سیستان و بلوچستان چه گفت؟ پزشکیان در پایان سفر سیستان و بلوچستان: راه‌های گذشته به نتایج جدید منتهی نمی‌شود ویدئو| روایت خبرنگار المیادین از دیدار با عراقچی ویدئو| لحظه عجیب اصابت موشک‌های قاره‌پیمای روسی به کارخانه تسلیحاتی اوکراین
سرخط خبرها

احسان عظیمی راد: افزایش اختیارات استان‌ها، راه حل مشکلات استانی است

  • کد خبر: ۲۵۰۱۴۹
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
احسان عظیمی راد: افزایش اختیارات استان‌ها، راه حل مشکلات استانی است
سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی گفت: اگر برای امور مختلف در خود استان‌ها تصمیم‌گیری شود و به مرحله عملیاتی و اجرا در بیاید، هم بروکراسی کاهش پیدا می‌کند، هم رشد و توسعه استان‌ها سریع‌تر رقم می‌خورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی گفت: اگر برای امور مختلف در خود استان‌ها تصمیم‌گیری شود و به مرحله عملیاتی و اجرا در بیاید، هم بروکراسی کاهش پیدا می‌کند، هم رشد و توسعه استان‌ها سریع‌تر رقم می‌خورد و ماحصل این تمرکززدایی و تفویض اختیارات، حل مشکلات مردم و توسعه کشور است.

اعتبارات توسط پایتخت بلعیده می‌شود

احسان عظیمی‌راد در گفتگو با ایسنا با اشاره به تأکیدات رئیس‌جمهور در جلسه با فعالان سیاسی خراسان‌رضوی بر لزوم تفویض اختیارات به مدیران استانی و کاهش تمرکزگرایی، اظهار کرد: ایران اسلامی فقط شامل تهران نیست و باید به استان‌ها نیز توجه کرد؛ اینکه همه وزارتخانه‌ها و دولت در تهران مستقرند، مانع از رشد و توسعه متوازن کشور می‌شود. اکنون شاهد بلعیده شدن همه امکانات توسط پایتخت هستیم؛ زیرا حجم گسترده‌ای از اعتبارات در اختیار استان و شهر تهران است.

وی افزود: اینکه تمرکززدایی شود و امکانات و اعتبارات از تهران خارج و به استان‌ها گسیل شود، نکته‌ای بسیار منطقی و درست است. اختیارات نیز در‌همین‌راستا قابل‌تفسیر است. بروکراسی اداری بالایی در کشور داریم و متأسفانه همین بروکراسی باعث شده است اجرای بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌ها به تأخیر بیفتد. حتی گاهی پیش می‌آید که پس از گذشت زمانی طولانی، از تهران خبر می‌رسد که اجرای فلان پروژه در استان موردتأیید نیست. این موارد به رشد و پیشرفت کشور آسیب جدی وارد می‌کند.

افزایش شکاف طبقاتی بین شهر‌ها و استان‌ها

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس ادامه داد: اکنون شکاف طبقاتی بین استان‌ها و شهر‌ها را شاهد هستیم که باعث ایجاد ناعدالتی شده است؛ لذا تمرکززدایی و اعطای امکانات و اعتبارات به استان‌ها و شهر‌ها و همچنین افزایش اختیارات مدیران استانی، حتما مزایای زیادی دارد و نیاز است انجام شود.

عظیمی‌راد با اشاره به مشکلات احتمالی در تفویض اختیارات به‌مدیران استانی، بیان کرد: ممکن است این اقدام در برخی استان‌ها به‌دلیل بسته بودن نگاه‌ها و وجود سوءمدیریت‌ها، کار را پیش نبرد و رشد را رقم نزند، اما مزایای این کار بسیار بیشتر از معایب آن است.

سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی با اشاره به توفیق نیافتن دولت‌های قبل در تمرکززدایی باوجود شعار‌های داده‌شده، گفت: شاید یک دلیل آن، نبود اراده لازم باشد. تفویض اختیارات از وزارتخانه‌ها به استانداری‌ها، به اراده محکمی نیاز دارد و وقتی درک صحیحی از این موضوع نباشد، این اتفاق سخت رقم می‌خورد.

در دولت چهاردهم اگر اراده‌ای قوی بر این موضوع باشد، کار به‌خوبی پیش خواهد رفت. نکته دوم نظارت لازم است. اگر در دولت‌های قبل نظارت و بررسی لازم وجود می‌داشت، تمرکززدایی و تفویض اختیارات محقق می‌شد؛ لذا لازم است دولت چهاردهم در بعد نظارت بر این موضوع نیز به‌خوبی عمل کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->