دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

شصت و نهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در مشهد به کار خود پایان داد+ فیلم

  • کد خبر: ۲۵۰۲۸۳
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹
شصت و نهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در مشهد به کار خود پایان داد+ فیلم
شصت و نهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در مشهد با معرفی برگزیدگان خود به کار خود پایان داد.

شصت و نهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در مشهد به کار خود پایان داد+ فیلم

الهام اسماعیلی|شهرآرانیوز، شصت و نهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان مشهد پس از سه روز نمایش فیلم‌های کوتاه و مستند از فیلمسازان جوان و مستعد، با حضور پرشور هنرمندان و منتقدان از ۱۰ استان کشور امشب ۲۰ شهریورماه در پردیس سینمایی ملل به کار خود پایان داد.

این رویداد فرهنگی، بستری مناسب برای نمایش خلاقیت‌ها و تعامل میان نسل جدید فیلمسازان و اساتید صنعت سینما فراهم کرد.

این جشنواره با حضور پرشور فیلمسازان، منتقدان و هنرمندان از ۱۰ استان مختلف کشور برگزار شد و بستری مناسب برای نمایش خلاقیت‌ها و استعداد‌های نوظهور فراهم آورد.

جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان مشهد، که همواره به عنوان سکویی برای معرفی استعداد‌های جدید شناخته می‌شود، این بار نیز فرصتی بی‌نظیر برای تعامل و تبادل نظر میان نسل جدید فیلمسازان و اساتید باتجربه صنعت سینما فراهم کرد.

همچنین، این رویداد فرهنگی علاوه بر بعد هنری خود، نقش مهمی در تقویت پیوند‌های فرهنگی و اجتماعی بین مناطق مختلف کشور ایفا کرد.

جشنواره‌های منطقه‌ای، فرصتی برای تعامل فیلمسازان جوان از سراسر ایران

مهدی آذرپندار، مدیرعامل انجمن سینمای جوانان در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور فیلمسازان و هنرمندان جوان، بر اهمیت جشنواره‌های منطقه‌ای تاکید کرد.

وی گفت: جشنواره‌های منطقه‌ای برای این بنا شده‌اند که فیلمسازان از سراسر ایران کنار هم قرار بگیرند، گفتگو کنند و از آخرین تحولات فیلم کوتاه آگاه شوند. فیلم‌ها در این جشنواره‌ها تنها بهانه‌ای برای رفاقت و تعامل بیشتر هستند.

آذرپندار در بخشی دیگر از سخنانش افزود: در جشنواره فیلم کوتاه تهران به دلیل اقتضائات رقابتی و بین‌المللی، گاهی فضای سینمایی به گونه‌ای شکل می‌گیرد که شاید این ارتباط و گفتگو کمتر اتفاق بیفتد. اما در جشنواره‌های منطقه‌ای هدف اصلی ایجاد تعامل و تبادل نظر بین فیلمسازان است.

وی همچنین از داوران جشنواره که با دقت فراوان تمامی آثار را بررسی کرده‌اند، قدردانی کرد و به نقش پررنگ آنها در برگزاری موفق این رویداد اشاره نمود.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان همچنین از حضور برخی از پیشکسوتان و مسئولان سینمایی در جشنواره تقدیر و خاطرنشان کرد: این جشنواره‌ها فرصتی برای حفظ ارتباط و صله رحم میان فیلمسازان جوان و پیشکسوتان است.

در پایان، وی ضمن تشکر از برگزارکنندگان جشنواره، آرزوی موفقیت برای تمامی شرکت‌کنندگان داشت و ابراز امیدواری کرد که این جشنواره‌ها همچنان به عنوان صدای جامعه فیلم کوتاه ایران به فعالیت خود ادامه دهند.

بستری برای رشد و بالندگی جوانان

مدیرکل فرهنگ‌و‌ارشاد خراسان رضوی نیز در این مراسم، ضمن تقدیر از تمامی عوامل اجرایی و مهمانان حاضر در مراسم با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه همکاران و عوامل اجرایی گفت: مراسم اختتامیه به همت تیم اجرایی و جوانانی که با شوق و اشتیاق کار کردند، به بهترین نحو ممکن برگزار شد. 

محمدحسین‌زاده همچنین به تجربه شخصی خود از همکاری با تیم‌های مختلف در این جشنواره اشاره کرد و گفت: بیش از سه سال است که با همکارانم در سینمای جوان همکاری می‌کنم و در این مدت تجربه‌های بسیاری کسب کرده‌ام. این فرصت‌ها برای من ارزشمند بوده و از هر کدام از این لحظات درس‌های زیادی آموختم. باید از تیم سینما و همکارانم که در پشت صحنه تلاش‌های بسیار کردند نیز تشکر ویژه‌ای داشته باشم.

وی با بیان اینکه جشنواره سینمای جوان فرصتی برای شناسایی و حمایت از استعدادهای نوظهور است، افزود: این رویداد‌ها، بستری برای رشد و بالندگی جوانان کشورمان است و هر سال شاهد افزایش کیفیت آثار و حضور چشمگیر فیلم‌سازان جوان هستیم. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی ادامه داد: این جشنواره نشان داد که کشور ما چه ظرفیت عظیمی در حوزه هنر و سینما دارد و با تلاش‌های مستمر می‌توانیم به دستاوردهای بزرگی دست یابیم.

در پایان، حسین‌زاده از حمایت‌های سازمان‌ها و نهادهای مختلف که در برگزاری این جشنواره نقش داشته‌اند، قدردانی کرد و اظهار امیدواری کرد که در سال‌های آینده نیز با همت و تلاش مضاعف، شاهد پیشرفت‌های بیشتری در عرصه سینمای جوان کشور باشیم.

برگزیدگان جشنواره سینمایی مهر و شید 

 در بخش تک‌عکس، محسن روشن‌روان برای عکس «سه قرن» از کاشان به‌عنوان برگزیده معرفی شد و مریم ابوالحسینی با عکس «ذوق کودکانه» از شاهرود جایگاه سوم را به دست آورد. محمد رضایی برای عکس «نگهبان» از ساری رتبه دوم و هادی دهقان‌پور برای عکس «طومارنویسی» از سبزوار جایگاه نخست را کسب کردند.

در بخش مجموعه عکس، مرتضی امین‌الرعایایی با مجموعه «تخریب عمارت‌های تاریخی» از نیشابور برگزیده شد و جایزه بهترین مجموعه عکس به محسن کابلی برای مجموعه «احضار در آخرین مکان» از گرگان اهدا شد.

جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «هلیوس» و «تایلندی» تعلق گرفت. در بخش بهترین فیلم با موضوع کارآفرینان و صنایع خلاق، محسن شهبازی برای مستند «نخل‌های مردابی» از اصفهان برگزیده شد.

جایزه ویژه بخش سردار سلیمانی به نعمت‌الله سرگلزایی برای فیلم «مادر» از مشهد اهدا شد. رضوان بوستانی از کرمان برای پژوهش «تیمو» به‌عنوان برگزیده بخش بهترین پژوهش معرفی شد، اما در بخش بهترین فیلمنامه اقتباسی، برگزیده‌ای نداشت.

در بخش بهترین صدابرداری، عرفان رضایی برای فیلم « خانه ماه» و حسین نارمنجی برای فیلم «مدرسه آنالوگ» از بیرجند جایزه دریافت کردند. همچنین، در بخش تدوین، جایزه بهترین تدوین به حسین نارمنجی برای «مدرسه آنالوگ» تعلق گرفت.

حامد بقاییان از کرمان برای فیلم «تایلندی» به‌عنوان بهترین فیلمبردار شناخته شد و در بخش بهترین استعداد جوان، محمد گراوند برای فیلم «نعش‌کش» از قم جایزه گرفت.

حمیدرضا مقصودی برای فیلم « خانه ماه » جایزه بهترین فیلمنامه تألیفی را از آن خود کرد. در بخش هیئت داوری، ساناز نجفی برای بازی در فیلم داستانی «حدود ۱۳ کیلوگرم» از کاشان و میثم دامن‌زه و رادین دامن‌زن برای فیلم «تایلندی» از کرمان برگزیده شدند.

در بخش فیلم پویانمایی، فرزانه قبادی برای فیلم «همنشین آبی» از سمنان جایزه گرفت و محسن شیرزایی برای مستند «بازگشت به لوگا» از تهران برگزیده شد. دیپلم افتخار بخش فیلم تجربی به عیسی بابایی برای فیلم «رگ» از چالوس اهدا شد. در بخش کارگردانی فیلم داستانی، مهدی برزکی برای فیلم «حدود ۱۳ کیلوگرم» از کاشان جایزه دریافت کرد.

در نهایت، حمیدرضا مقصودی برای فیلم « خانه ماه» به‌عنوان بهترین فیلم جشنواره انتخاب شد.

گفتنی است، برگزیدگان بخش‌های پویانمایی، مستند، تجربی، کارگردانی فیلم داستانی و بهترین فیلم جشنواره به‌طور مستقیم به چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران راه خواهند یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->