دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟ ظهوریان: درباره لوایح پالرمو و CFT، به نظر نمایندگان دوره فعلی مجلس توجه شود، نه نمایندگان مجلس دهم جزئیات مذاکرات مستقیم حماس و آمریکا فاش شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپاد‌های رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات موشکی گردان‌های القدس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیلی دوباره فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی یمن + فیلم (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت شورای امنیت با طرح آمریکایی - صهیونیستی درباره ارسال کمک به غزه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابراز نگرانی وزیر بهداشت از حذف ارز ترجیحی و کمبود تجهیزات پزشکی (۲۴ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۰۸۰۱
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵
ابراز نگرانی وزیر بهداشت از حذف ارز ترجیحی و کمبود تجهیزات پزشکی (۲۴ شهریور ۱۴۰۳)
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از حذف ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال ابراز نگرانی جدی کرد و این موضوع را باعث کمبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا ظفرقندی روز شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ در مراسم تکریم و معارفه معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت افزود: پایین آمدن سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی تاثیر مستقیمی بر مساله تامین دارو تجهیزات پزشکی خواهد داشت.

وی ادامه داد: امروز در جلوی در وزارت بهداشت جوان ولیچرنشینی را ملاقات کردم که مشکل دارو داشت. چنین صحنه‌هایی برای جامعه سلامت ما دردناک است و باید برای رفع این مشکلات، دست به دست هم دهیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سلامت همه ما ممکن است روزی در معرض تهدید قرار گیرد و استثنایی وجود ندارد. سلامتی هیچ مقام و مدیری مصون نیست و باید مشکلات و نارسایی‌های حوزه سلامت را مرتفع سازیم.

وی ادامه داد: چندی پیش یکی از زنان نماینده مجلس که چندین دوره در مجلس حضور داشت، به دلیل نارسائی کلیه به بنده مراجعه کرد و لازم بود تا برای دیالیز ایشان پرمیکت بگذاریم، اما وسیله پرمیکت موجود نبود و او چهار ساعت در اتاق عمل معطل ماند. اگر همین اتفاق برای یک بیمار قلبی و عروقی بیفتد بیمار را از دست می‌دهیم.

ظفرقندی خاطرنشان کرد: همه هدف ما در حوزه سلامت این است که دارو و تجهیزات پزشکی مردم را تامین کنیم و این مهم جز با حمایت و پشتیبانی ممکن نخواهد بود.

وی اقتصاد سلامت، بهره وری و نیروی انسانی را سه ضلع سلامت عنوان کرد و گفت: اقتصاد سلامت و ورودی منابع پایدار در حوزه سلامت بسیار حائز اهمیت است. اختصاص یک درصد ارزش افزوده و ۱۰ درصد درآمد حاصل از هدفمندی یارانه‌ها به حوزه سلامت اقدام اثربخشی بود. وقتی طرح دارویار اجرا شد باید ما به تفاوت ارزی آن پرداخت می‌شد، اما ما به تفاوت ارزی را در قالب هدفمندی قرار دادند و این سبب ایجاد کمبود‌ها شد.

وزیر بهداشت افزود: امروز سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی (GDP) پایین آمده که بر روی دارو تجهیزات پزشکی و درمانی اثر می‌گذارد. نگرانی جدی ما این است که اگر در نیمه دوم سال، ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی را نیز مانند دارو حذف کنیم، بدون شک با کمبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌ها رو به رو خواهیم شد.

بدون رضایت پرستاران و کادر درمان، مردم از خدمات سلامت راضی نخواهند بود

ظفرقندی گفت: اگر می‌خواهیم وضعیت اقتصاد سلامت، بهره وری، قوانین بالادستی، سیاست‌های ابلاغی، برنامه توسعه هفتم و بهره‌وری در سیستم، نظام شبکه و پیشگیری را اصلاح کنیم باید در این مجموعه، ساختار درست ایجاد کنیم. تجربه نشان داده که گاهی منابع زیادی نیز اختصاص داده شده، اما بهره‌وری کافی اتفاق نیفتاده است بنابراین باید نظام سلامت را هدفمند و ساختارمند کنیم.

وزیر بهداشت افزود: باید نیروی انسانی خود را راضی کنیم؛ اگر نیروی انسانی؛ از هیات علمی تا بهورز، از پرستار تا بخش دارویی و کارمندان ما راضی نباشند، القای رضایتمندی به مردم ممکن نخواهد بود و نمی‌توان از مهاجرت نخبگان جلوگیری کرد.

ظفرقندی خاطرنشان کرد: همه این برنامه‌ها و تلاش‌ها برای این است که همان دغدغه مقام معظم رهبری تامین شود و آن این است که مردم و بیماران به جز رنج بیماری رنج دیگری را تحمل نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->