جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

شهناز رمارم: به مردم بگویید به فکر جان خودشان باشند /۴۰ هزار کارگر ساختمانی در مشهد بیکار هستند

  • کد خبر: ۲۵۱۰۹
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
  • ۱
شهناز رمارم: به مردم بگویید به فکر جان خودشان باشند /۴۰ هزار کارگر ساختمانی در مشهد بیکار هستند
شهناز رمارم، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد که هفته گذشته در بیمارستان بستری بود در نطق پیش از دستور نودمین جلسه شورا گفت: از کادر درمانی خصوصا اورژانس عدالتیان امام رضا(ع) تقدیر می‌کنم. آنچه در ایام بستری در بیمارستان دیدم این بود که این بزرگواران در لباس‌های طاقت فرسا دچار فرسودگی شغلی شده‌اند.

او افزود: کادر درمان اضطراب موج دوم کرونا را داشتند و بعید می‌دانم قدرت مقابله با موج دوم را داشته باشند. اغلب پزشکان و پرستاران می‌گفتند، به مردم بگویید به فکر جان خودشان باشند نه ما.  

وی در ادامه ضمن گرامیداشت هفته کارگر، روز معلم و هفته شوراها گفت: با شعار شفافیت و افزایش شور و نشاط از مردم مشهد رای گرفتیم و باید بعد از ۳ سال شعارهایمان را بازخوانی کنیم و در این اندک فرصت باقیمانده به وعده‌های داده شده عمل کنیم.  

رمارم با تاکید به اینکه امیدوارم توفیقات مدیرانی که اعتقاد به مشارکت مردم دارند بیشتر شود گفت: مشارکت عموم مردم افزایش کارآیی و جایگاه اجتماعی نهادها را ارتقا می‌دهد. در این راستا، یکی از بهترین راه‌های تحقق شعارهای شورای پنجم بازخوانی مشارکت سمن‌ها و نهادهای مردمی در پروژه‌های شهری است. استفاده از توان سمن‌ها اثرگذاری پروژه‌ها را قوی می‌کند.

وی با بیان اینکه مردم با انتخاب نمایندگان خود به طور غیر مستقیم در پروژه‌ها مشارکت دارند اظهارکرد: شهرداری‌های توسعه یافته در اجرای پروژه‌های شهری از سازمان‌های مردم نهاد به عنوان حلقه واسطه استفاده می‌کنند.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: پایگاه اجتماعی بالاترین سرمایه هر نهاد است و از جایگاه این نهادها می‌توان برای همبستگی شهروندان استفاده کرد.

کرونا اقتصاد را نشانه گرفته است

وی در ادامه به شرایط ویژه پسا کرونا اشاره‌کرد و گفت: کرونا پس از سلامتی، اقتصاد را نشانه گرفته است. شهرداری در این شرایط می‌تواند، با حمایت از کمپین‌های مردمی همبستگی اجتماعی را بیش از پیش رقم بزند.

رمارم اضافه‌کرد: باید تصویری از شهرداری پسا کرونا داشته باشیم. با این شرایط کار سخت‌تر خواهد شد و باید برنامه داشته باشیم وگرنه شرایط بدی خواهیم داشت. اقتصاد مردم بسیار دچار آسیب شده است و هیچ نهادی مانند شهرداری به محلات سرنمی‌زند.

او گفت: از میزان زباله تولیدی از سوی مردم می‌توان متوجه سرانه مصرف شد. خانواده‌های آسیب‌دیده افزایش یافته است. ۵ هزار زن سرپرست خانوار در حاشیه شهر شناسایی شده‌اند و شاید تعداد آن‌ها خیلی بیشتر از این باشد، و باید از آن‌ها حمایت شود. ۴۰ هزار کارگر ساختمانی شناخته شده و الان بیکار هستند.

منتخب مردم مشهد در شورای پنجم ادامه‌داد: شهرداری به پویش کمک مومنانه بپیوندد و در کنار مردم مانع موازی کاری‌ها شود. ما قوی‌ترین خدمات شهری را در کشور داریم و با استفاده از این اطلاعات می‌توانیم حال مردم را دریابیم. فقط باید تجه داشت که شهرداری باید تسهیلگری کند نه اینکه خرید و بسته بندی انجام دهد.

استفاده از ظرفیت شهریاران در توزیع بسته‌های معیشتی

محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، نیز در نودمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر در پاسخ به پیشنهاد شهناز رمارم برای استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد و سمن‌ها در توزیع بسته‌های معیشتی در شهر گفت: برای رفع دغدغه دوستان و توزیع سریع بسته‌های معیشتی پیشنهاد می‌کنم از ظرفیت شهریاران که مصوبه شورای شهر را نیز دارد استفاده کنیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی صفرنژاد لطف ابادی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
0
0
با سلام اینجانب کارکر هستم و هیچ گونه کمک از طرف دولت وهیج نهادی نشده است ومن بیبه ندارم گارگر ساختمانی هستم میتوانم بیمه بیکاری بکیرم یا ن با تشکر
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->