ویدئو | «کمک آمریکایی» هدیه پزشکیان به میهمانانش ویدئو | سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ به صورت آنلاین برگزار می‌شود صوت| پادکست بازی‌های آسیایی ناگویا | قسمت پنجم: ریتم و نبرد ویدئو | لحظه شلیک حجت‌الاسلام حسین طائب در آیین افتتاح پایگاه آموزش نظامی جانفدا ویدئو | اول مهر در دارالذکر؛ بچه‌ها به زیارت رهبر شهید آمدند ویدئو | لحظه سقوط جنگنده هاوک نیروی هوایی انگلیس ویدئو | ترک سالن مجمع عمومی توسط هیئت آمریکایی در هنگام سخنرانی مسعود پزشکیان اینفوگرافی| فواید گردو کارتون | شادی‌های راه مدرسه ویدئو | تصویری غم انگیز از مدرسه میناب و چشم انتظاری مادر دانش آموز شهید ماکان نصیری در اولین روز ماه مهر ویدئو| تبریک سال گذشته آقای شهید ایران به مناسبت آغاز ماه مهر ویدئو| نواخته شدن زنگ اول مهر در مدرسه مصلی‌نژاد مشهد توسط پدر شهید زارعی، شهید مدرسه میناب ویدئو| آغاز سال تحصیلی جدید در جوار مدرسه شجره طیبه میناب ویدئو | دویست و ششمین شب حماسه حضور مردم مشهد در سنگر خیابان (۳۱ شهریور ۱۴۰۵) ویدئو | بوی ماه مهر و ۱۶۸ صندلی خالی شهدای دانش‌آموز صوت| پادکست بازی‌های آسیایی ناگویا | قسمت چهارم: شلیک رقصان ویدئو | طبیعت زیبای پارک ملی گلستان ویدئو| اعترافات جدید قاتل ۵ عضو خانواده پس از جنون روانی
سرخط خبرها

بارش تگرگ و باران در مشهد+فیلم

از حدود ساعت ۱۳:۳۰ امروز ۸ اردیبهشت ۹۹ بارش باران و سپس تگرگ با شدت بسیار زیاد در مشهد آغاز شد.
  • کد خبر: ۲۵۱۲۸
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
  • ۱
بارش تگرگ در مشهد
 
تگرگ در شهرک صنعتی مشهد
 
 
بارش شدید تگرگ در مشهد
 
بارش شدید تگرگ در جاده شاندیز
 
بارش باران در حرم مطهر رضوی
 
 
جمع آوری درختان سقوط کرده در حاشیه بولوار احمدآباد و بولوار بعثت
بارش تگرگ و باران در مشهد+فیلم
 
 
سقوط تابلو روی خودرو میدان میرزا کوچک خان
بارش تگرگ و باران در مشهد+فیلم
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امراله مهماندوست
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
0
0
۱- مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از95% از آبی است که دربارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود آرزوی اینجانب از کودکی این بوده است تا جلو مقدار … متر مکعب آبی را که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه دربخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود را در محلی به نام تنگه بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس را با احداث بندی (سدی) خاکی بگیرم اینجانب از اینکه مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود سهم خلیجی می شود که می خواهند نام آن را به جای فارس به نام جعلی عربی تبدیل کنند ناراضی هستم اینجانب حتی راضی نیستم تا سرریز مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود که از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود سهم خلیجی شود که می خواهند نام آن را به جای فارس به نام جعلی عربی تبدیل کنند اینجانب در نظر دارم با تغییر مسیر سرریز مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود که از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود را سهم دریاچه فصلی در شهر خنج ازشهرستان خنج استان فارس نمایم. بعد از آن روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس را می توان به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
۲- آرزوی اینجانب از تاریخ 1370/12/22 تا تاریخ 1376/07/30 که کارمند اداره آب و فاضلاب شهری بخش خنج شهرستان لارستان شرکت آب و فاضلاب شهری استان فارس بوده ام یا از تاریخ 1376/08/01 تا تاریخ 1388/12/12 که کارمند شرکت آب و فاضلاب شهری کلان شهر شیراز بوده ام یا از تاریخ 1388/12/13 تا هم اکنون که کارمند امور آب و فاضلاب شهری شهر صدرا شرکت آب و قاضلاب شهری کلان شهر شیراز هستم یا درآینده که دوست دارم تا کارمند امور آب و فاضلاب شهرستان خنج شرکت آب و فاضلاب استان فارس باشم آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری برای شهرهای خنج و فیشور(شهرهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج) بوده است آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب روستایی برای روستاهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج بوده است چون با آب مناسبی که از تصفیه فاضلاب شهرها و روستاهای اطراف دریاچه فصلی کفه خنج به دست می آید می شود کمربند سبزی را به طول ۱۸ کیلومتر و عرض ۸ کیلومتری دراطراف مساحت ۱۳۰ کیلومتری اطراف دریاچه فصلی کفه خنج احداث کرد و شهر خنج را به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
امام علی (ع) می فرمایند : کسی که آب و خاک یعنی نیروی طبیعی دارد و نیروی انسانی خود را برای بهره برداری به کار نمی بندد و با فقر و گدایی می گذراند نفرین و لعنت بر او باد.
دو نوع زمین خوار در کشور ایران وجود دارد ۱- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به کارکنان (الف – اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان … ب – اداره اجازه برداشت آب از زیر زمین در شهرستان … پ – اداره واگذاری زمین برای توسعه کشاورزی در شهرستان … ت – اداره ثبت اسناد املاک در شهرستان … بپردازد یا بپردازند ۲- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به الف – اداره شهرسازی شهرستان … ب – اداره روستا سازی شهرستان … پ – اداره ثبت اسناد املاک شهرستان …بپردازد یا بپردازند این شخص یا اشخاص از طرف مراجع مربوطه به عنوان زمین خوار به اداره دادگستری شهرستان … معرفی می شوند تا درس عبرتی شوند برای ملت بزرگ ایران
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->