ماجرای خوانندگی سفیر کره جنوبی در ایران مهران مدیری به دیدار اکبر زنجان‌پور رفت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است
سرخط خبرها

رونمایی از مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس

  • کد خبر: ۲۵۱۳۴۰
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
رونمایی از مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس
فیلم مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم مستند «حبیب آقا» به کارگردانی حمید رضا بنایی، همزمان با هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.

مستند «حبیب آقا» که در ۳۳ دقیقه از سوی معاونت فرهنگی و هنری بسیج دانشجویی تولید شده است، به بررسی شخصیت علمی، فرهنگی و سیاسی حبیب‌الله افتخاریان دانشجوی شهید اهل بهشهر و همچنین مساله مهاجرت می‌پردازد.

این فیلم روایتی از مهاجرت دانشجویان به خارج از کشور است که با بازگشت حبیب آقا رنگ و بوی متفاوتی به خود می‌گیرد.

مهاجرت دانشجویان، یکی از بحث‌های پرحاشیه‌ای است که هر روز رنگ و بوی تازه‌ای به خود می‌گیرد. دنیای ناشناخته آن ور آب، تبلیغات رنگانگ و موج سیاه نمایی‌ها از فضای داخل کشور، همیشه برخی را راغب و مشتاق به مهاجرت موقت یا دائم می‌کند.

فیلم مستند «حبیب آقا» با انتخاب سوژه‌ای به طور غیر مستقیم به این مساله می‌پردازد.

در این مستند، به بررسی زندگی حبیب آقا دانشجوی ایرانی می‌پردازد که در سال‌های منتهی به انقلاب اسلامی، برای تحصیل در رشته دندان پزشکی به آلمان می‌رود و بعد از چند سال درس را نیمه کاره رها کرده و به کشور باز می‌گردد. حبیب، برای کار مهمتری، حاضر می‌شود درس و رتبه برتری دانشگاه را رها کند و عازم ایران شود. دانشجویی که در یک سفر از فرانکفورت آلمان به پاریس می‌رود و پس از آن تصمیم جدیدی می‌گیرد. وقتی در پاریس به دیدار امام خمینی (ره) رفت، با مشورت امام به تردید و دو دلی خود پایان داد و مسیر خدمت به کشور در بحبوحه انقلاب را به تحصیل در آن موقعیت زمانی ترجیح داد.

حبیب‌الله افتخاریان سال‌ها بعد به شهادت می‌رسد و در سال ۱۴۰۲ به عنوان شهید سال دانشجویی کشور معرفی می‌شود تا دانشجویان با گوشه‌هایی از زندگی و زمانه وی آشنا شوند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->