شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد
سرخط خبرها

دریادار تنگسیری: هم در خلیج فارس و هم دریای عمان آمریکایی‌ها را دنبال می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۵۵۱۵
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۳
دریادار تنگسیری: هم در خلیج فارس و هم دریای عمان آمریکایی‌ها را دنبال می‌کنیم
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره مواجهه اخیر قایق‌های تندرو این نیرو با ناوهای آمریکایی در خلیج فارس گفت: آن‌ها وارد حریم منطقه تمرین ما شده بودند، برای همین به آن‌ها دستور داده شد تا خارج شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، دریادار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفت‌و‌گویی با تأکید بر اینکه راهی جز خروج آمریکایی‌ها از منطقه وجود ندارد، اظهار کرد: ما چشم‌انداز روشنی برای منطقه خلیج فارس می‌بینیم. ‌اگر گفتیم آمریکایی‌ها از منطقه بروند، به این دلیل است که با رفتن آن‌ها منطقه عاری از مشکلات و امنیت در خلیج فارس برقرار خواهد شد.

وی افزود: آمریکایی‌ها دنبال تنش و آتش‌افروزی در منطقه هستند و به هر کجا که رفتند ناامنی ارمغان بردند، بنابراین در خلیج فارس که منطقه آرامی بوده است و سال‌ها کشورها کنار هم در آرامش زندگی می‌کنند، این حضور آمریکا و کشورهای فرامنطقه‌ای موجب ناامنی شده است.

دریادار تنگسیری در ادامه گفت‌وگو با رادیو تهران با بیان اینکه ترامپ و نظام آمریکا در وضعیت کنونی و باتوجه به مشکلات داخلی در آنجا نیازمند فرافکنی هستند، گفت: این فرافکنی در خلیج فارس توجیهی برای حضور نامشروع خودشان است اما ملت‌های منطقه بیدار شدند و اولین خروج این‌ها از عراق شکل خواهد گرفت و ان‌شاءالله در کشورهای دیگر هم این روند شروع خواهد شد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: 40 سال است حضور این‌ها برای مردم قابل قبول نیست و ما معتقدیم تنها راه ثبات منطقه، امنیت دسته‌جمعی است و اعلام می‌کنیم جمهوری اسلامی در این منطقه قصد چالش با کسی را ندارد.

وی با ابراز اینکه آمریکایی‌ها دنبال آبروی رفته خودشان در منطقه هستند، با اشاره به اصابت قرار دادن پهپاد و پایگاه آمریکا در منطقه توسط ایران، اظهار کرد: همان‌طور که عرض کردم، علاوه بر این، آن‌ها به‌نوعی درگیر مشکلات داخلی نیز هستند و برای همین نیاز به فرافکنی دارند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه تأکید کرد: قطعا بدانید، از آنجا که منطقه خلیج فارس خانه ماست، ما دنبال آتش‌افروزی در خانه خودمان نیستیم ولی نمی‌پذیریم که لنج‌های صیادی ما را  آمریکایی‌ها بازرسی کنند و بالگردهای آمریکایی‌ها در منطقه سکوهای نفتی ما پرواز کنند و نمی‌پذیریم که به حقوق ما دهان‌کجی بشود.

دریادار تنگسیری همچنین درباره مواجهه اخیر قایق‌های تندرو نیروی دریایی سپاه با ناوهای آمریکایی در خلیج فارس بیان کرد: آن‌ها وارد حریم منطقه تمرین ما شده بودند درحالی که از قبل اعلام شده بود که در این منطقه تمرین برگزار می‌شود. آن‌ها با این اقدامات دنبال ناامنی هستند و برای همین به آن‌ها دستور داده شد تا خارج شوند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: چند سال پیش که ناو آمریکایی یک کشتی اماراتی را هدف گرفت و ‌ دو هندی کشته شدند چه اتفاقی افتاد؟ آمریکایی‌ها قوانین کشتی‌رانی را رعایت نمی‌کنند، چرا باید آن‌ها به خودشان این حق را بدهند که هر زمانی که می‌خواهد مانور برگزار کنند؟

وی تصریح کرد: امروز ما بر تمام خلیج فارس و تنگه هرمز و هرجایی که آمریکایی‌ها حضور دارند مانند یک شاهین آن‌ها را دنبال می‌کنیم و در دریای عمان هم برادران ما در ارتش این‌ها را دنبال می‌کنند. نیروهای جمهوری اسلامی در دریای عمان و خلیج فارس تمام حرکت آمریکایی‌ها را دنبال می‌کنند.

تنگسیری در پایان گفت: آمریکایی‌ها در حال افول و از درون در حال شکستن هستند، ولی همچنان سعی می‌کنند ابهت پوشالی خود را به مردم مظلوم منطقه نشان دهند.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->