لامپ‌های سوخته بولوار خیام را تعویض کنید

  • کد خبر: ۲۵۵۴
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۶
لامپ‌های سوخته بولوار خیام را تعویض کنید
اینجا تریبونی برای بیان نظرات، انتقادات، مشکلات و درخواست‌های شما شهروندان است و می‌توانید از روش‌های زیر، مطالبتان را با ما در میان بگذارید.

اینستاگرام: shahraranews@
تارنما: shahraranews.ir
رایانامه: info@shahrara.com
پیامک: ۳۰۰۰۷۲۸۹ پیام رسان:۰۹۱۵۴۲۹۴۵۸۰
مراجعه حضوری تلفن: ۵-۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱
شهروندان گرامی! با هدف پیگیری دقیق و سریع مسائل مطرح شده، لطفا آدرس و اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار دهید.

 

شهرداری
696...0915 بین الهیه 1 و 3 زمین میوه و تره باری وجود دارد که ورود به مغازه های ما را بسیار سخت کرده است. تعدادی بلوک سیمانی و جدول احداث شده است که باید اصلاح شود. در زمان شهردار قبلی درخواست اصلاح این راه ورودی را ارائه کردیم که قبول کردند اما هنوز کاری انجام نداده اند. لطفا این موضوع را پیگیری کنید.
819...0915 ساکن بولوار شهید رستمی 22 هستم. مدت هاست شهرداری فضای سبز و باغچه های روبه روی منزل ما را آبیاری نمی کند. این را در تماس با مرکز 137 هم مطرح کردم. در بیان نتیجه اعلام کردند شهرداری این درختان را آبیاری نمی کند.
758...0915 پیاده رو بولوار خیام به دلیل لامپ های سوخته به شدت تاریک است. این موضوع رفت و آمد بانوان را دچار مشکل کرده است. ضمن اینکه بیشتر سنگ فرش های پیاده رو هم کنده شده یا ترک خورده است!
شهروند- لطفا آسفالت بولوار هاشمیه 75 را یکدست کنید. این خیابان عریض تر از دیگر فرعی های این بولوار است که به دلیل فضای تفریحی انتهای آن رفت وآمد خودرو ها زیاد است.
477...0915 سلام مدتی پیش هنرستان 36 به نام شهید عبداللهی نام گذاری شد ولی برای عبداللهی 13 و 14 تابلو نصب نشده است. چندبار با مرکز 137 تماس گرفتم و گفتند بعد از چند روز نصب خواهد شد اما هنوز این اتفاق نیفتاده است. لطفا این موضوع را پیگیری کنید.
891...0915 برای بولوارکشی ورودی سمت باغچه، پل سه راه دانش و گل کاری های شهرمان از شهردار شایسته مشهد تشکر می کنم.
شهروند- در طبرسی شمالی 14 داخل کوچه حریمی، خرابه‌ای وجود دارد که به پاتوق معتادها و کارتن‌‌خواب‌ها تبدیل شده و مزاحمت‌های مختلفی برای اهالی ایجاد کرده است.
شهروند- بهترین راه برای ارتقای سطح ورزش مشهد این است که شهرداری به صورت مشارکتی کمپ مجهز فوتبال احداث کند. با توجه به آمادگی برخی تیم‌های مطرح برای همکاری، شهرداری با اختصاص زمین‌ می‌تواند در این راه گام بلندی بردارد.
شهروند- بیشتر از ۲۰ روز است که کلاس‌های رزمی پارک حجاب به بهانه تعمیرات تشکیل نشده است، در‌حالی‌که شهرداری تا ریال آخر شهریه را دریافت کرده است. تعداد زیادی از فرزندان مردم معطل این تعمیرات هستند.
شهروند: شهرداری منطقه 12 از مدت‌ها پیش قرار بود بولوار مجیدیه14 را بهسازی کند. ظاهرا این موضوع به فراموشی سپرده است.


مؤسسات مالی و اعتباری
701...0915 بنده از سال 92 مبلغ 15‌میلیون تومان در مؤسسه آفتاب توس سپرده گذاشتم تا تسهیلات 2درصد دریافت کنم. قرار بود این وام را برای خرید خانه استفاده کنم اما حالا نه وام گرفته ام نه، پول خودم را پس می دهند. شکایت هم که می کنیم کسی به دادمان نمی رسد. لطفا پیگیری کنید.


سازمان ترافیک
597...0915 راست گردی که برای دسترسی به خیابان خین عرب در مسیر بزرگراه چراغچی احداث شده است، درصورتی که صدمتر قبل از محل فعلی ایجاد می شد، می توانست یک ورودی جدید برای خیابان فدک، پمپ بنزین و محدوده کوی امیر باشد؛ به علاوه اینکه ترافیک میدان شهید فهمیده در مسیر شرق به غرب و چهارراه توس-ساجدی هم کاهش پیدا می کرد!
358...0915 بولوار شهید قانع به دلیل وجود زندان مرکزی همیشه در ترافیک به سر می‌برد.


مخابرات
060...0915 آنتن‌دهی همراه اول در تقاطع پایداری و دلاوران بسیار ضعیف است. البته این سود بیشتری نصیب همراه اول می‌کند، چرا‌که با قطع مکالمه حتی اگر چند ثانیه باشد دستکم 3 دقیقه محاسبه می‌شود.


اتوبوس‌رانی
099...0901 چند شب پیش همراه خانواده‌ام با اتوبوس شماره 4281 به سمت وکیل‌آباد می‌رفتیم که اتوبوس تمیزی بود و کولر را هم روشن کرده بود. ناگهان داخل زیر‌گذر شهرک شهربانی اتوبوس خاموش شد و راننده اعلام کرد اتوبوس خراب شده است و همه باید پیاده شوند. در این هنگام مرد جوانی با لباس‌های تمیز از اتوبوس پیاده شد و اتوبوس را تعمیر کرد که باید از او تشکر کرد.
759...0915 از شهردار محترم مشهد برای برگزاری جشن‌ها و مراسمی که برای کارگران شهرداری برگزار می‌کنند تشکر می‌کنیم.


پسماند
568...0915 در شرایط اقتصادی کنونی خوب است عرضه‌کنندگان در بازار مواد غذایی با درنظر گرفتن وجهی مختصر، مواد بازیافتی‌ای مانند شیشه‌های نوشابه، شانه‌ تخم‌مرغ و‌... را از مشتری تحویل بگیرند تا دوباره وارد چرخه صنعت بسته‌بندی شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.