اولین خروجی استقلال در نیم‌فصل مشخص شد صیادمنش: از استقلال پیشنهاد نداشتم! مصائب ساپینتو با ۹ ملی‌پوش داخلی و خارجی پخش زنده بازی فوتسال ایران و ازبکستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سرمربی سابق تیم ملی والیبال: صابر به تیم ملی پشت نکرد اردوی تیم ملی فوتبال استارت خورد ستاره‌های پاری سن ژرمن مهمان ویژه بیمارستان‌های پاریس رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد نارضایتی استقلال از سازمان لیگ | فاصله استراحت کمتر تا دربی، سوژه جدید ساپینتو اراک، میزبان دربی ۱۰۶ در ذهن قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ | ۷ کمک‌مربی روی نیمکت تیم ملی؛ برای بازیکنان جا نیست رضاییان و چشمی از تیم ملی حذف شدند قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد
سرخط خبرها
سلطانی‌ فر:

اعلام زمان آغاز مجدد دیدارهای فوتبال امکان‌پذیر نیست/لیگ برتر بلاتکلیف

  • کد خبر: ۲۵۸۷۱
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳
اعلام زمان آغاز مجدد دیدارهای فوتبال امکان‌پذیر نیست/لیگ برتر بلاتکلیف
وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه اکنون امکان اعلام زمان آغاز مجدد مسابقات فوتبال وجود ندارد، گفت: دراین‌باره بین روزهای ۲۰ تا ۲٥ اردیبهشت‌ماه تصمیم‌گیری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود سلطانی‌فر در نشست ستاد مبارزه با شیوع کرونا در ورزش با اشاره به مصوبه هجدهمین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا با حضور رئیس جمهور تصریح کرد: فعالیت باشگاه‌های ورزشی دارای رشته انفرادی در ١٣٢ شهر سفید، با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از ١٦ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود.

 

این مقام مسئول ادامه داد: رشته‌های دوچرخه‌سواری، تنیس، تنیس‌روی‌میز، تیراندازی، تیراندازی با کمان، برخی رشته‌های دوومیدانی، قایقرانی، وزنه‌برداری و بولینگ را از جمله رشته‌هایی هستند که فعالیت‌های آن‌ها در شهرهای که وضعیتشان در خصوص شیوع کرونا سفید اعلام شده، مجاز است.

 

وی با بیان اینکه تصمیم‌گیری درباره رقابت‌های ورزشی از جمله لیگ برتر فوتبال در حال حاضر امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: در خصوص فوتبال به طور ویژه با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صحبت کردم و به این نتیجه رسیدیم که این امکان در حال حاضر وجود ندارد که زمان شروع لیگ برتر را اعلام کنیم و تصمیم‌گیری در این خصوص به زمانی مابین ٢٠ تا ٢٥ اردیبهشت‌ماه موکول می‌شود و هیچ مسئولی در شرایط کنونی نمی‌تواند زمان آغاز مسابقات را اعلام کند.

 

وی اظهار کرد: فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا هم هنوز تصمیمی را ابلاغ نکرده‌اند و خبرهای منتشر شده گمانه‌زنی‌های رسانه‌های عربی است. فدراسیون فوتبال هم در حال بررسی شرایط مختلف برای تصمیم‌گیری در این خصوص است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->