دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار؛ سرمایه‌گذاران بورس مراقب کلاهبرداران شیک باشند

  • کد خبر: ۲۶۰۹۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۱
هشدار؛ سرمایه‌گذاران بورس مراقب کلاهبرداران شیک باشند
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت با اشاره به شیب تند تغییر قیمت سهام در بورس، به شهروندان توصیه کرد که برای سرمایه‌گذاری در بورس از طریق کارگزاری‌های مجاز اقدام کنند و بدون کسب مهارت و دانش وارد بورس نشوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ نعمت اله علیپور دراین‌باره گفت: دراین‌روزها که شاهد رونق بازار مالی بورس در کشور هستیم، افراد زیادی وارد بورس شده و اقدام به سرمایه‌گذاری در این فضا کرده‌اند، به طوری که روزانه بازار سهام با رشد شاخص رکورد تازه‌ای را به ثبت می‌رساند. 

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در بورس یک فعالیت اقتصادی است و مورد حمایت قانون است، افزود: شهروندان و به‌ویژه متقاضیان ورود به بازار سرمایه و بورس باید توجه داشته باشند که سرمایه‌گذاری در بورس باید از طریق کارگزاری‌های مجاز صورت بگیرد.


علیپور با بیان اینکه استفاده از کد بورسی و اوراق هویتی دیگران برای کسب انتفاع مالی در حالی که خود آن اشخاص مطلع نباشند، تخلف است، گفت:‌ بدیهی است که با موارد خلاف قانون نیز برابر مقررات برخورد خواهد شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با اشاره به کدبورسی نیز گفت: دریافت کدهای بورسی سایر اشخاص و کسب سودهای کلان پدیده جدیدی است که در حاشیه اقتصاد کشور شکل گرفته است و بعضی افراد سودجو با استفاده از کدهای بورسی دیگران و حتی مدارک هویتی آنان از سرمایه‌گذاران کلاهبرداری می‌کنند و متأسفانه این نوع کلاهبرداری نیز عمدتا توسط افراد شیک و با لباس‌های تمیز و اتوکشیده رخ می‌دهد. 

وی افزود: این افراد با رفتارهای متقلبانه و با وعده‌های واهی به سرمایه‌گذاران در بورس از مدارک هویتی و کدهای بورسی آنان سوءاستفاده و کلاهبرداری می‌کنند. به همین دلیل لازم است که علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در بورس حتما اقدام به کسب مهارت و دانش مربوط به این حوزه کرده و حتما از طریق کارگزاری‌های معتبر وارد این بازار شوند. همچنین لازم است شهروندان فعالیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری خود را در جایی انجام دهند که سرمایه آن‌ها در دسترس باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->