جلسه هیئت دولت برگزار شد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی عملیات وعده صادق ۳: بر آسمان سرزمین‌های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم همه چیز درباره موشک هایپرسونیک «فتاح» + مشخصات و ویژگی‌ها انهدام یک فروند جنگنده F۳۵ رژیم صهیونیستی در ورامین ۵ جاسوس موساد در لرستان دستگیر شدند تغییر تاریخ اعزام به خدمت مشمولان پایه‌خدمتی تیر ۱۴۰۴ ترامپ با فرمانده ارتش پاکستان دیدار خواهد کرد پرداخت عوارض برای تسهیل تردد خودرو‌ها موقتاً حذف شد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) نگاهی به وضعیت پایگاه‌های نظامی آمریکا در کشورهای خاورمیانه + جزئیات رایزنی تلفنی وزیر امور خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف پیشنهاد وزیر اقتصاد دولت سیزدهم برای عبور از تنگۀ هرمز فقط با اجازۀ ایران عملیات موفق نیرو‌های انتظامی و امنیتی در شهر ری در بامداد روز چهارشنبه (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) چهره‌ها و مردم آمریکا درباره دخالت ترامپ در جنگ ایران و اسرائیل چه می‌گویند؟ (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه امارات: شورای امنیت برای جلوگیری از تشدید درگیری‌ها به مسئولیت‌های خود عمل کنند گروسی: هیچ مدرکی از تلاش ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای نداریم + ویدئو به نام نامی حیدر | پوستر جدید پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب اطلاعیه شماره ۱۰ سپاه پاسداران: موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند + فیلم بیانیه حوزه علمیه نجف در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ درباره مقام معظم رهبری تعطیلی سفارت و کنسولگری‌های آمریکا در اسرائیل تا روز جمعه انزجار مردم تهران در اعتراض به یاوه گویی‌های ترامپ + ویدئو آتش سوزی عمدی در محوطه برج میلاد تهران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + تصویر اختلاف در تیم مشاوران ترامپ در سایه گفت و گوی تلفنی رئیس جمهور آمریکا با نتانیاهو لغو پرواز‌های ایران تا ساعت ۱۴ امروز (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم ترکیه به حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما واکنش نشان داد موج یازدهم عملیات وعده صادق ۳ | موج جدید موشک‌های ایرانی در راه شهر‌های اسرائیل (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم توانایی دفاع موشکی اسرائیل تنها ۱۰ تا ۱۲ روز دیگر دوام خواهد آورد
سرخط خبرها

مردانی با شیشه دودی

  • کد خبر: ۲۶۲۹۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۱
مردانی با شیشه دودی
فرید مدرسی - روزنامه نگار
کار سختی نیست بامردم‌بودن، شنیدن، گفتن، خندیدن و گاهی بغض‌کردن. برخی این را بلدند، اما آن‌قدر تصنعی و کلیشه‌ای اجرا می‌کنند که نکنند بهتر است. انگشت اشاره به‌سوی سیاستمداران صاحب‌منصب، دولتمردان برکرسی‌نشسته، آقایان حاکم‌شده و هر آن کسی است که با امروز و آینده مردمان این سرزمین سروکار دارد.
مگر ایراد آن چیست که رئیس‌جمهور در هر دوره‌ای خود به‌خرید برود، گلایه بشنود و بداند که قیمت ماست و کره و نان چند است و محافظان نامحسوس او را نگاهبانی کنند؟ چه می‌شود که خنده و سیمای او را ببینند و از او فردی ناشناخته نسازند؟ چه ایراد دارد که رئیس‌مجلس، میانه راه از منزل به بهارستان پیاده شود و خود برود به باجه روزنامه فروشی روزنامه بخرد و ببیند که جوانان در چه سنی سیگار می‌خرند و میان آنان چند نفر دختر هستند؟ سختی آن چیست که رئیس قوه‌قضاییه در راه دفترش سحرگاه به میدان شوش سر بزند و بنگرد به گوشه‌های خیابان و لابه‌لای کوچه‌ها و این‌قدر محافظان برای سیاستگذاران مملکتی تعیین‌تکلیف نکنند؟ وزیر آموزش‌وپرورش چطور می‌شود به منزل کودکی سر بزند و ببیند چرا او همیشه سرکلاس خوابش می‌برد و شب تا صبح کجا بوده است؟ این سؤال‌ها مشت نمونه خروار است.
آیا وزیر فرهنگ می‌داند در گالری‌ها جوانان چگونه لباس می‌پوشند، در امکان تفریحی ادبیاتشان چگونه است و با چه سن‌وسالی به ناهنجاری‌ها ورود می‌کنند؟ و اگر می‌داند مایل نیست گاهی به پاتوق‌های آنان سر بزند، شناخته و ناشناخته؛ البته نه با کت‌وشلوار و پوشش رسمی؟ آن خطیبی که خواستار فلان مسئله از حاکمان است، می‌داند جوان محله‌اش چه می‌خواهد و چگونه رفتار می‌کند یا فقط نگران سرکاررفتن زنان است و نمی‌داند زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست چگونه روز می‌گذرانند؟
این موارد اندک مواردی است میان گردآب تحولات و تغییرات و مشکلات و مصائب ایران امروز که فی‌نفسه و تک تک اهمیت ندارد، اما وقتی کوه می‌شود، فرو می‌ریزد که کاشکی رؤسای قوا، وزرا، مقامات و اهل قدرت بخشی از آن را با چشم و گوش خود می‌دیدند و می‌شنیدند که تغییر کنند و باد در گلو نیندازند و منتی بر مردم نگذارند. یا وقتی می‌گویند همه چیز ما مردم هستند، همه باور کنند، چون دیده‌اند او چگونه میان مردم بوده و از دور پشت شیشه دودی ماشین ضدگلوله آنان را با سرعت نقطه ندیده و رد نشده است! این‌ها سفارش و توصیه و تذکر نیست؛ درد است که آقایان چقدر بوی مردم را استشمام کرده‌اند؟ جز اینکه در سال یکی‌دو بار سرزده به محیط‌های تحت امر خود سری زده‌اند!
اما باید روزی نیم‌ساعت بدون تشریفات و بلندگو و دوربین و خدم و حشم خرید بروند، پیاده‌روی کنند، به‌سینما سر بزنند، فوتبال را در ورزشگاه ببینند، پارک و کافه و کوه را هم از یاد نبرند و هزاران پاتوقی که هنجار و ناهنجار توأمان در حال رخ‌دادن است... قرار نیست همه‌روزه باشد، لااقل هفته‌ای یک‌بار آن را انجام دهند!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->