تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی
سرخط خبرها

سال گذشته ۱۷ هزار نفر در حوادث رانندگی کشور کشته شده‌اند/ سه‌چهارم کشته شده‌ها مرد هستند

  • کد خبر: ۲۶۳۵۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳
سال گذشته ۱۷ هزار نفر در حوادث رانندگی کشور کشته شده‌اند/ سه‌چهارم کشته شده‌ها مرد هستند
بنا بر اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور، در سال ۱۳۹۸ نزدیک به ۱۷ هزار نفر در حوادث رانندگی کشور کشته شده‌اند که البته این تعداد در مقایسه با سال قبل کاهش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سال ۱۳۹۸، ۱۶هزار و ۹۴۷نفر در حوادث رانندگی ترافیکی کشته شده‌اند، این تعداد نسبت به سال قبل از آن ۱/۴ درصد کاهش یافته است.

بیشترین کشته‌های حوادث رانندگی در شهریور

بر اساس این گزارش بیشترین کشته‌های حوادث رانندگی مربوط به شهریورماه با ۱۷۹۷ نفر و کمترین آن مربوط به اسفندماه با ۱۰۴۸ نفر بوده است. همچنین روز ۱۷ شهریور با ۸۹ کشته، ۲۵ تیر و ۱۷ مرداد با ۸۱ کشته و ۱۳ خرداد با ۸۰ کشته پرتلفات‌ترین روز‌های سال ۹۸ بوده است.

بیشترین مرگ‌ها در جاده‌های برون‌شهری

در این گزارش با تأکید بر اینکه بیشترین تلفات مربوط به مسیرهای برون‌شهری است، آمده است: ۶۶ درصد کشته‌های تصادفات مربوط به جاده‌های برون‌شهری، ۲۴/۷ درصد در راه‌های درون‌شهری، ۷/۳ درصد در جاده‌های روستایی و محل تصادف نیم‌درصد در راه‌های اختصاصی و ۱/۴ درصد در سایر راه‌ها بوده است.

بیشترین تلفات در استان فارس

بر اساس این گزارش در سال گذشته استان‌های فارس با ۱۲۶۹ نفر، تهران با ۱۲۴۱ نفر و خراسان رضوی با ۱۱۳۲ نفر بیشترین و استان‌های ایلام با ۱۶۳ نفر، کهگیلویه و بویراحمد با ۲۰۶ نفر و اردبیل با ۲۰۹ نفر کمترین تعداد کشته‌های ناشی ازحوادث رانندگی را داشته‌اند.

بیشترین درصد افزایش در استان بوشهر

بیشترین افزایش در مرگ‌های ناشی از حوادث رانندگی در سال۹۸ نسبت به سال قبل از آن در استان‌های بوشهر (۳۷/۳ درصد) و یزد (۳۲/۵ درصد) و بیشترین کاهش مربوط به استان‌های کردستان (۱۶/۱- درصد) و گیلان (۱۶- درصد) بوده است.

بیش از سه‌چهارم کشته شده‌ها مرد هستند

این بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۷۸/۲ درصد از کشته‌های ناشی از حوادث رانندگی در سال ۹۸ مرد (۱۳ هزار و ۲۵۶ نفر) و ۲۱/۸ درصد زن (سه هزار و ۶۹۱ نفر) بوده‌اند. همچنین در افراد ۱۸ سال به بالا، ۷۲/۱ درصد متأهل و ۲۶/۷ درصد مجرد بوده و وضعیت تأهل ۱/۲ درصد آنان نامشخص بوده است.

رانندگان؛ بیشترین قربانی

در زمان وقوع تصادف، ۴۳/۳ درصد راننده وسیله نقلیه، ۲۰/۸ درصد عابر پیاده و ۳۵ درصد سرنشین یا ترک وسیله نقلیه بوده‌اند.

از مجموع تلفات رانندگی سال ۹۸، ۲۰/۸ درصد عابر پیاده و ۱۹/۴ درصد موتورسیکلت‌سوار بودند.

۳۰-۴۹ سال بیشترین تلفات

از لحاظ سنی ۷/۴ درصد افراد فوت شده در حوادث رانندگی سال گذشته ۱۰ سال و کمتر، ۵/۶ درصد ۱۷-۱۱ سال، ۲۳/۵ درصد ۲۹-۱۸ سال، ۳۱/۹ درصد ۴۹-۳۰ سال، ۳۱/۵ درصد کشته‌های تصادفات ۵۰ سال به بالا داشته‌اند.

کاهش ۱۱/۸ درصدی تلفات موتورسواران در سال ۱۳۹۸

در طی سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل، تلفات راکبان خودرو سواری ۳/۱ درصد و وانت بار ۷ درصد افزایش و تلفات موتورسواران ۱۱/۸ درصد و عابران پیاده ۲/۸ درصد کاهش داشته است.

ضربه به سر علت اصلی مرگ

علت اصلی مرگ ۳۸/۵ درصد از افراد ضربه به سر، ۳۰/۹ درصد شکستگی‌های متعدد، ۷/۵ درصد به دلیل خون‌ریزی و ۱۶/۴ درصد به دلیل علل اشتراکی (موارد دارای بیش از یک علت)، ۶/۷ درصد سایر موارد بوده است.

محل فوت ۵۲/۴ درصد از افراد در محل حادثه، ۶ درصد حین انتقال به بیمارستان و محل فوت، ۴۰/۸ درصد از افراد در بیمارستان بوده است. همچنین نحوه انتقال ۹۲/۴ درصد افراد متوفی از طریق آمبولانس بوده است.

کاهش ۵/۵ درصدی مصدومان ارجاعی به پزشکی قانونی

در سال ۹۸، ۳۴۷ هزار و ۳۰۷ مصدوم تصادف به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند که این تعداد نسبت به سال گذشته ۵/۵ درصد کاهش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->