درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد
سرخط خبرها

ثبت پلاک خودرو با دوربین‌های هوشمند در پارک حاشیه‌ای الیت / نیروی انسانی تعلیق نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۶۷۶۶
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶
ثبت پلاک خودرو با دوربین‌های هوشمند در پارک حاشیه‌ای الیت / نیروی انسانی تعلیق نمی‌شود
مدیرعامل شرکت ترافیک هوشمند الیت گفت: ثبت هوشمند پلاک خودرو با دوربین در حاشیه معابر مشهد در مرحله امضای تفاهم‌نامه قرار دارد. این تفاهم‌نامه میان شرکت الیت و شرکت‌های وب با همراهی سازمان فاوا امضا شده است و به‌زودی اجرا خواهد شد.
لاله سادت کوثری/ شهرآرانیوز- براساس مصوبه ابتدای اردیبهشت‌ماه شورای شهر مشهد، شرکت ترافیک هوشمند الیت به شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی تغییر نام داد. آنچه که در دل این تغییر نام به ذهن متبادر می‌شود، دست‌کم انجام تمام امور ارتباطات ترافیکی در شهر زیر این نام است.
برای استناد به این تعبیر هم می‌توان به متن لایحه شورای اسلامی شهر مشهد برای تصویب این تغییر نام اشاره کرد که در آن آمده است: نام شرکت، شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی است که در این اساسنامه، اختصارا شرکت نامیده شده است و طبق مفاد و مقررات این اساسنامه اداره می‌شود.
ماهیت الیت درحال تغییر است.

نایب رئیس شورای شهر مشهد به‌عنوان موافق این تغییر نام در نودمین صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: الیت در حال تغییر رویه دادن است و ماهیتش در حال تغییر است.

شهناز رمارم افزود: عملکرد الیت در گذشته موجب نارضایتی شهروندان بوده است و باید برای این فکری می‌کردیم. اسم آزاردهنده‌ای در این شهر به نام الیت بوده است و گاه با عوض‌کردن نام‌ها می‌خواهیم پیام دهیم که ماهیت آن در حال تغییر است. گاهی تغییر رفتار‌ها و ماهیت‌ها هم‌زمان با تغییر اساسنامه است.

استقرار دوربین هوشمند
بعد از گذشت حدود ۲ هفته از یک تغییر نام ماهیتی برای شرکت الیت، مدیرعامل شرکت ترافیک هوشمند الیت شهرداری مشهد دراین‌باره به شهرآرانیوز گفت: اساس تغییر نام شرکت الیت که در شورا تصویب شد، تغییر مأموریت‌ها تعریف شده است.

مهدی اسدی افزود: بر این اساس تمام مباحث و امور مرتبط با دوچرخه، پارکینگ‌های مکانیزه و... بر اساس توسعه ارتباطات ترافیکی در محور‌های مختلف توسعه یافته و با هم مرتبط می‌شوند.
وی ادامه داد: مقدمه کار جدید در پارک حاشیه‌ای برون‌سپاری است که در مناطق مختلف به بخش خصوصی واگذار شود. این مهم براساس زمان‌بندی درست پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه ثبت هوشمند پلاک خودرو با دوربین در حاشیه معابر مشهد در مرحله امضای تفاهم‌نامه قرار دارد، افزود: این تفاهم‌نامه میان شرکت الیت و شرکت‌های وب با همراهی سازمان فاوا امضا شده است و به‌زودی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ترافیک هوشمند الیت گفت: با اجرای این کار در حقیقت به هنگام ورود و خروج خودرو‌ها در معابر، دوربین پلاک خودرو را ثبت می‌کند.

اسدی با بیان اینکه این کار به صورت پایلوت در یک معبر مشهد اجرایی شده است، اضافه کرد: مدیریت بهینه وصول مطالبات عوارض خودرو و راه‌اندازی دوچرخه‌های اشتراکی شهری و اسکوتر، برای داشتن حمل‌ونقل پاک برای اولین‌بار در شهر، فعالیتش زیر نظر شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی تعریف شده است.

وی درباره کاهش نیروی انسانی در صورت به‌کارگیری دوربین‌های هوشمند نیز ادامه داد: مجموعه الیت کاهش نیروی انسانی دارد، اما این کاهش به معنای تعلیق نیست.

وی گفت: حدود ۱۲۰ نفر از نیرو‌های این شرکت کاهش پیدا می‌کنند و به قسمت‌های مختلف شهرداری مشهد تزریق می‌شوند.

اسدی درخصوص موضوع نیم ساعت اول رایگان پارک حاشیه‌ای نیز تأکید کرد: اختیار این موضوع در قانون جدید مجلس در دست شوراهاست؛ بدین معنا که اعمال نیم ساعت اول پارک رایگان حذف یا حتی افزایش آن از اختیارات شوراهاست. اما این قانون هنوز ابلاغ نشده است.

وی گفت: اکنون نیم ساعت اول پارک حاشیه‌ای رایگان است، ولی خودرو پارک شده اگر وارد دقیقه ۳۱ شود، هزینه یک ساعت پارک از مالک خودرو دریافت می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->