آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان فرامرز عباسی مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تاکید وزیر نیرو بر تخصیص اعتبار طرح‌های اضطراری تامین آب شرب مشهد گردهمایی اعضای هیئت علمی شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران در مشهد برگزار شد روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد قتل با چاقوی میوه خوری| حکم قصاص برای برادر دادستان صادر شد بازار کساد واحد‌های اقامتی مشهد، تحت تاثیر گرانی و کمبود بلیت‌های هواپیما و قطار! ماجرای مردی که زنش را در خیابان به قتل رساند کاهش خطر لخته خون، سرطان و بهبود زخم موثر با این ماده غذایی جادویی رمزگشایی از ۴۳ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخی از سؤالات دروس امتحانات نهایی حذف شد + جزئیات این فرآورده لاغری چربی‌سوز، غیرمجاز اعلام شد ایست قلبی راننده کامیون در مسیر فریمان- مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تولید واکسن نوترکیب آنفلوانزا H۵ برای اولین بار در کشور قول وزیر کار به بازنشستگان: تلاش می‌کنیم صدور احکام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در این ماه انجام شود (۳ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۸۴۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۹ خودروی متخلف (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی با تخلفات مدیران مدارس اثرگذاری فراورده‌های دفع پشه آئدس موجود در بازار اثبات نشده است تنهامرکز جامع درمان بیماران ام‌اس شرق کشور در بیمارستان قائم(عج) مشهد فعال است گرمازدگی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود
سرخط خبرها
انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران اطلاعیه صادر کرد؛

تردیدها درباره بازمانده عصر دایناسورها در خراسان

  • کد خبر: ۲۶۷۹۲
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴
  • ۱
تردیدها درباره بازمانده عصر دایناسورها در خراسان
پس از انتشار خبری با عنوان «بازمانده عصر دایناسورها در خراسان»، انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران ضمن تردید نسبت به صحت این خبر، اطلاعیه‌ای صادر کرد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز؛ دکتر فرید جواهرزاده دراین‌باره گفت: باتوجه‌به بررسی به عمل آمده از سوی متخصصان وکارشناسان مربوط و بررسی تصاویر منتشرشده در رسانه‌های مختلف درباره خبر مشاهده گونه آبزی خرچنگ نعل اسبی، به نظر می‌رسد موجود یاد شده نوعی میگو به نام میگوی بچه وزغی (tadpoles shrimp) با نام علمی Triops است که کپسول تخمش صد‌ها سال قادر به ماندن در خاک خشک است و با تشکیل آبگیر‌های فصلی باز می‌شود. نزدیک‌ترین گونه به گونه‌های موجود امروزی صدوهشتاد میلیون سال پیش می‌زیسته است.

وی ادامه داد: خرچنگ نعل اسبی متعلق به رده‌ای جداگانه است و ۴ گونه دارد که فقط در اقیانوس‌های مناطق گرمسیری یافت می‌شوند و در ایران گزارش نشده است.

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران خاطرنشان کرد: اکنون خرچنگ نعل اسبى تنها در سواحل آمریکا و ژاپن وجود دارد و گونه‌اى اقیانوسى و دریایی است و در آب‌هاى ایران وجود ندارد، چه برسد به نواحی داخلى و کویرى ایران!

جواهرزاده افزود: از خون این نوع خرچنگ داروى مننژیت و ماده اولیه برخى ترکیبات آنتى‌بیوتیک تهیه می‌شود و در آمریکا به صورت پرورشی هم وجود دارد و به شدت تحت حفاظت است. این گونه شب‌ها فعال است و در طول روز در اعماق دریا و زیر ماسه‌ها به‌سرمی‌برد و تنها در فصل تولید مثل و در هنگام مَد به ساحل می‌آید و با جزر به دریا برمی‌گردد. همچنین این گونه از قدیمی‌ترین گروه بند پایان به حساب می‌آید.

گفتنی است، دیروز خبری در رسانه‌ها به نقل از رئیس اداره محیط زیست رشتخوار مبنی بر مشاهده گونه آبزی بازمانده از عصر دایناسور در روستای سعدآباد این شهرستان منتشر شد که واکنش انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران را در پی داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
0
1
فرید جواهرزاده حتی لیسانس ندارد چرا عناوین جعلی برای افراد بی سواد درست می کنید.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->