شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند برپایی محفل قرآنی «ام‌ابیها» یادبود شهیده زهرا نظری محدودیت‌های جدید ترافیکی در جاده‌های شمال اعلام شد | محدودیت‌ها تا ۱۶ تیر برقرار خواهد بود رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۳ پروژه تا اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۵ در دستور کار داریم فرماندار مشهد: شورای شهر و شهرداری در همه زمینه‌ها فعالیت بسیار خوبی دارند شهردار مشهد مقدس: شهر به یک کارگاه اجرایی و عمرانی تبدیل شده است
سرخط خبرها

مشهد ۵۰ مرکز بازی برای دور نگهداشتن خانواده از فضای مجازی دارد

  • کد خبر: ۲۶۹۳
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۶
مشهد ۵۰ مرکز بازی برای دور نگهداشتن خانواده از فضای مجازی دارد
رئیس اتحادیه صنف محصولات فرهنگی، بازی و سرگرمی مشهد گفت:۵۰ جواز کسب توسط اتحادیه صنف محصولات فرهنگی، بازی و سرگرمی مشهد از اواخر سال گذشته تاکنون صادر شده است.
به گزارش شهرآرا نیوز به نقل از ایرنا، مرتضی اسکافی نوغانی با اعلام این خبر افزود: این مجوز‌ها به متقاضیان ایجاد مراکز بازی غیررایانه‌ای برای دور نگهداشتن اعضای خانواده از فضای مجازی و تحکیم ارتباط بین آنان صادر شده و این مراکز در حال فعالیت هستند.

وی تاکید کرد: رسته صنفی مجموعه بازی‌های غیررایانه‌ای و سرگرمی به تازگی به مجموعه فعالیت‌های این اتحادیه اضافه شده و هدف آن همبستگی بیشتر اعضای خانواده‌ها و دور نگهداشتن آنان از آسیب‌های ناشی از بازی‌های رایانه‌ای و تلفن همراه است.
وی افزود: مشهد در راه اندازی اتحادیه محصولات فرهنگی در کشور پیشگام بوده است و برخی شهرستان‌ها هم این اتحادیه را تشکیل داده اند و برخی دیگر هنوز اتحادیه مستقلی برای محصولات فرهنگی دایر نکرده اند.
وی اضافه کرد: هم اینک چهار رسته، شامل فروشندگان محصولات فرهنگی، مجموعه‌های بازی‌های رایانه ای، مجموعه‌های بازی‌های غیررایانه‌ای و بازی و سرگرمی و خدمات مونتاژ صدا و تصویر این صنف را تشکیل می‌دهند.
رئیس اتحادیه صنف محصولات فرهنگی، بازی و سرگرمی مشهد گفت: در مجموع ۹۰۰ نفر از اتحادیه صنف محصولات فرهنگی مشهد جواز کسب دارند که ۴۵۰ مورد مربوط به فروشندگان محصولات فرهنگی، ۴۰۰ مورد مربوط به بازی‌های رایانه‌ای و واحد‌های مونتاژ صدا و تصویر و ۵۰ مورد مربوط به مجموعه‌های بازی‌های غیررایانه‌ای و سرگرمی است.
اسکافی افزود: از ۵۰ واحد صنفی مربوط به بازی‌های غیررایانه‌ای و سرگرمی، تعدادی از آن‌ها به کودکان اختصاص دارد که از جمله آن‌ها مراکزی مانند "شهر مشاغل، آموزش پلیس، آموزش مهارت افزایی، بازی‌های توپی و کلوب" است که اغلب بازی‌ها در آن‌ها حرکتی است.
وی ادامه داد: در مراکز دیگر بازی‌های غیررایانه‌ای و سرگرمی، خانواده‌ها حضور می‌یابند و ۱۵۰ نوع بازی و سرگرمی به آنان معرفی و آموزش داده می‌شود که برخی از این بازی‌ها تولید داخلی و برخی تولید خارجی است.
وی ادامه داد: صدور جواز کسب برای راه اندازی مراکز مزبور مستلزم در اختیار داشتن حداقل ۵۰ مترمربع فضای غیرمسکونی و تجاری، داشتن دوربین مدار بسته، ارائه بازی‌های فکری مجاز و رعایت قانون نظام صنفی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->