مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها
رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد:

خودکفایی در تولید محصولات حفاظت شخصی/تولید ۷ میلیون ماسک و یک میلیون لیتر محلول ضدعفونی

  • کد خبر: ۲۷۴۹۸
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷
خودکفایی در تولید محصولات حفاظت شخصی/تولید ۷ میلیون ماسک و یک میلیون لیتر محلول ضدعفونی
رئیس جمعیت هلال احمر از تولید سالانه هفت میلیون ماسک و یک میلیون لیتر محلول ضدعفونی دست در شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران وابسته به سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، کریم همتی روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح خطوط تولید ماسک سه لایه پرستاری و شیلد ماسک سه لایه در جمع خبرنگاران گفت: کارخانه‌های سها یک و سها ۲ کارخانه‌های قدیمی در تولید محصولات بهداشتی و دارویی است و هم اکنون در شرایط مطلوبی در حال تولید هستند.
وی درباره خودکفایی در تولید محصولات محافظت شخصی، افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا در تولید محصولات حفاظت شخصی به خودکفایی رسیدیم، یعنی اگر با پیک مجدد ابتلا به کرونا در پائیز مواجه شویم، مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت. کارخانه‌های زیر مجموعه هلال احمر قابلیت تامین ۷ میلیون ماسک در سال را دارد و در حال حاضر به صورت روزانه بیش از ۵۰ هزار ماسک سه لایه با بهترین کیفیت در کارخانه‌های زیرمجموعه هلال احمر تولید می‌شود.
رییس جمعیت هلال احمر گفت: این جمعیت توانسته نخستین دستگاه تولید کننده ماسک در کشور را راه اندازی کند که موفق به اخذ مجوز صادرات این محصول از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شده است. اگر بازار داخلی اشباع شود، می‌توانیم ماسک‌های تولید شده را صادر کنیم.
وی با تاکید بر افتتاح خط تولید آنژیوکت، اضافه کرد: خط تولیدآزمایشی آنژیوکت که سال ۱۳۹۴ متوقف شده بود، امروز رسما فعالیت مجدد خود را آغاز کرد و در این خط سالانه بیش از هفت میلیون آنژیوکت در سایز‌های مختلف تولید می‌شود که گامی بلند در جهت دستیابی به خودکفایی است.

تولید سالانه یک میلیون لیتر محلول ضدعفونی با بالاترین کیفیت
همتی با اشاره به تولید محلول ضدعفونی کننده در کارخانه‌های زیر مجموعه جمعیت هلال احمر، گفت: بیش از یک میلیون لیتر محلول ضد عفونی کننده با بالاترین کیفیت در سال تولید می‌کنیم.

تولید انحصاری ست‌های تالاسمی و صافی دیالیز در هلال احمر
رئیس جمعیت هلال احمر درباره تولید ست‌های تالاسمی به صورت انبوه از سوی کارخانه‌های زیر مجموعه جمعیت هلال احمر، گفت: جمعیت هلال احمر می‌تواند ۵۰ درصد ست‌های تالاسمی و صافی‌های دیالیز را با تولید انبوه به صورت انحصاری تامین کند.
وی تولید صافی دیالیز را یکی از محصولات راهبردی هلال احمر در کنار تولید سایر محصولات دانست و تاکید کرد: همه قسمت‌های صافی‌های دیالیز به جز هالوفایبر‌ها در داخل کشور تولید می‌شود. با توجه به نیاز ۴.۵ میلیونی این محصولات در سال، ما دنبال این هستیم تا تولید بیش از ۵۰ درصد از این محصولات را به جمعیت هلال احمر اختصاص دهیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲۰ نوع محصول با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰ میلیون در سال در کارخانه‌های زیر مجموعه هلال احمر تولید می‌شود و این جمعیت در کنار سایر دستگاه‌ها وظیفه ذاتی خود می‌داند که از سلامت مردم محافظت کند.
همتی درباره تولید شیلد‌های محافظتی، گفت: چهار هزار شیلد به صورت روزانه در کارخانه‌های زیرمجموعه جمعیت هلال احمر تولید می‌شود که می‌تواند بخشی از نیاز بیمارستان‌ها و هموطنان به شیلد را تامین کند.

تولید آمپول و سرم در شرکت سها ۲
همتی با اشاره به برنامه ریزی برای تولید سرم و آمپول در شرکت سها ۲ وابسته به سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، گفت: در سها ۲ تولید دارو‌های مایع نداشتیم، اما در آینده نزدیک سرم و تولید آمپول‌های مختلف را در دستور کار داریم و طی چند ماه آینده فرآیند اجرایی آن آغاز می‌شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->