جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

قطعه اهداکنندگان عضو؛ قطعه برزمین مانده بهشت رضا(ع)/ مصوبات را از شهرداری پیگیری می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۷۵۰۶
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۲
قطعه اهداکنندگان عضو؛ قطعه برزمین مانده بهشت رضا(ع)/ مصوبات را از شهرداری پیگیری می‌کنیم
آخرین روز تیرماه ۹۸ بود که شورای اسلامی شهر مشهد مصوبه‌ای را مبنی بر اختصاص قطعه‌ای به‌نام اهداکنندگان عضو در بهشت رضا (ع) تصویب کرد.

جانقربان-شهرآرانیوز/ مصوبه‌ای که براساس آن شهرداری مشهد (سازمان فردوس‌ها) مکلف شد در راستای توسعه فرهنگ اهدای عضو و قدردانی از خانواده‌هایی که بدون هیچ چشمداشتی اعضای بدن عزیزانشان را اهدا می‌کنند، قطعه‌ای ویژه به‌نام قطعه بخشندگان حیات احداث کند و تمام هزینه‌های خدماتی همچون تغسیل، تکفین، تدفین و... را برعهده بگیرد.

 

قطعه در حال راه‌اندازی است


بعد گذشت حدود ۱۰ ماه از تصویب این مصوبه در روز اهدای عضو برای قدردانی از این اقدام ارزشمند، قصد تهیه گزارشی از این قطعه را می‌کنیم که متوجه می‌شویم قطعه هنوز راه‌اندازی نشده است.


دلیل راه‌اندازی نشدن قطعه را از مدیرعامل فردوس‌ها پیگیر می‌شویم که متأسفانه باوجود تماس‌های بسیار و گذاشتن پیغام، هیچ پاسخی دریافت نمی‌کنیم و در نهایت روابط عمومی این سازمان به ما اعلام می‌کند که حجت‌الاسلام مهدوی دامغانی اعلام کرده‌اند که با شهرآرا مصاحبه نمی‌کنند. تنها پاسخی که از روابط عمومی دریافت می‌کنیم این است که قطعه در حال راه‌اندازی است.

 

به سهم خود این مصوبه را پیگیری می‌کنیم


موضوع را از طریق کمیسیون فرهنگی شورای شهر پیگیری می‌کنیم، کمیسیونی که این مصوبه در زیر مصوبات آن ذکر شده است. نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز، با اشاره به اینکه این مصوبه مربوط به ۱۰ ماه پیش است، گفت: هر مصوبه‌ای بعد تصویب باید مسیری را بگذراند و شهرداری مکلف است زمینه‌های اجراشدن آن را فراهم کند.

 

رمضانعلی فیضی افزود: بنا بود قطعه‌ای شبیه به قطعه نام‌آوران برای اهداکنندگان عضو در بهشت رضا (ع) در نظر گرفته شود، اما این قطعه هنوز راه‌اندازی نشده است و شهرداری هم توضیح و دلیلی برای اجرانشدن این مصوبه به شورا ارائه نکرده است.


وی اظهار کرد: در مسیر اجرای مصوبات وقتی شهرداری با تأخیر اقدام می‌کند، از سمت شورا و کمیسیون‌ها مرتب موضوعات را پیگیری می‌کنیم و درباره اقدامات انجام شده توضیح می‌خواهیم.


نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد افزود: اهدای عضو به‌نوعی ایثار است که باید به آن توجه بسیاری شود و ما به سهم خود این مصوبه را در کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد تا اجراشدن پیگیری خواهیم کرد؛ چراکه اهدای عضو یک فرهنگ است که باید نهادینه شود و نهادینه‌شدن این فرهنگ به معنای جاری ساختن زندگی در حیات شهری است.


فیضی گفت: پیگیری مصوبه قطعه بخشندگان حیات تا رسیدن به سازوکار اجرایی را در دستور کار می‌گذاریم و در روز‌های آینده خبر‌های خوبی دراین‌باره خواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->