تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است
سرخط خبرها

۱۵ تیرماه، پایان تعریض پل پرتوی/ آغاز عملیات اجرایی دوربرگردان برونسی

  • کد خبر: ۲۷۵۶۳
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
۱۵ تیرماه، پایان تعریض پل پرتوی/ آغاز عملیات اجرایی دوربرگردان برونسی
با پایان عملیات تعریض در ۲ گام، حدود ۳ متر به عرض پل پرتوی اضافه می‌شود.

علیرضا ظهیری/شهرآرانیوز - اصلاحات هندسی معابر با هدف کاهش گذرهایی که ترافیک آن ها، ساعت ها شهروندان را آزار می دهد، یکی از دستورکارهای اصلی مدیریت شهری در دوره جدید بوده است و کارشناسان حوزه ترافیک به همراه مهندسان حوزه عمرانی شهرداری درتلاش ا ند با انجام برخی اصلاحات هندسی در شبکه معابر با کمترین هزینه، ترافیک این محیط‌های شهری را کاهش دهند.

فرایند اصلاح هندسی معابر شهر طی این سال ها بیشتر از گذشته شده است؛ در این راستا با انجام اصلاحات کوچک در معابر بزرگی همچون تقاطع جانباز- فرامرز، سه راه خیام، میدان آزادی، میدان جهاد، میدان غدیر و بزرگ ترین آن، اصلاح هندسی پل پرتوی در انتهای بولوار وکیل آباد، می توان دید که چقدر از ترافیک این معابر کاهش یافته است، به طوری که امروز شهروندان در کمترین زمان ممکن از این معابر عبور می کنند.


یکی از اصلاحات هندسی مهم شهر به اصلاح هندسی پل پرتوی بر می‌گردد که نقش بسزایی در کاهش ترافیک بین مشهد، طرقبه و شاندیز دارد.

 

به گفته معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهردار مشهد در سال گذشته، گام اول تعریض پل مهندس پرتوی از مسیر مشهد به طرقبه و شاندیز انجام شد و گام دوم پروژه نیز قرار است تا اواخر تیرماه ۹۹ به پایان می‌رسد.


خلیل ا... کاظمی با اشاره به عرض ۱۲ متری پل مهندس پرتوی افزود: در پایان عملیات تعریض پل در گام دوم، حدود ۳ متر و ۱۰ سانتی متر به آن اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه قبل و بعد از پل مهندس پرتوی نیز در این مسیر تعریض خواهد شد، اضافه کرد: از پل مهندس پرتوی تا تقاطع شهیدبرونسی ۱۱۸۰ متر زیر بار تعریض قرار خواهد گرفت که در برخی نقاط تا ۳ متر و ۴۰ سانتی متر شاهد افزایش عرض بولوار وکیل آباد خواهیم بود.

قبل از پل نیز ۲ سمت بولوار تعریض می‌شود، به طوری که در سمت چپ مسیر برگشت تا ۳ متر و ۱۰ سانتی متر و در سمت راست نهایتا تا ۶ متر و ۲۰ سانتی متر، عرض افزایش می‌یابد.

 

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور عمرانی شهرداری مشهد نیز در گفت‌وگو با شهرآرا با بیان اینکه عملیات تعریض پل پرتوی در گام دوم حدفاصل دوراهی طرقبه با انتهای بولوار وکیل آباد از ۱۵ فروردین سال ۹۹ آغاز شده است، افزود: مدت برنامه ریزی شده برای تعریض پل پرتوی در گام دوم، سه ماهه است و با توجه به اینکه عملیات اجرایی تاکنون به خوبی پیش رفته است، به احتمال زیاد سر موعد زمان بندی یعنی تا ۱۵ تیرماه امسال، این مسیر نیز به بهره برداری می‌رسد.


محمود ریحانی با بیان اینکه در این محور، عملیات تیرگذاری انجام شده است و هفته آینده نیز عملیات بتن ریزی پل انجام خواهد شد، ادامه داد: همچنین در حوزه تعریض باند اصلی، جدول گذاری انجام شده و از هفته آینده نیز عملیات آسفالت این بخش انجام خواهد شد. اصلاحات دیگر این پل هم در حال انجام است.

وی تأکید کرد: در مجموع تاکنون برای هر دو گام این پروژه مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اعتبار، هزینه شده است.

آغاز عملیات اجرایی دوربرگردان برونسی از هفته آینده

یکی از محدوده‌هایی که می‌تواند در کاهش بار ترافیکی انتهای بولوار وکیل آباد حائز اهمیت باشد، احداث دوربرگردانی در بولوار شهید برونسی است که مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور عمرانی شهرداری مشهد در این باره نیز گفت: عملیات این پروژه با اعتبار حدود ۲۰ میلیارد تومان از هفته آینده آغاز خواهد شد. محمود ریحانی با بیان اینکه اکنون در حال جابه جایی درختان هستیم، اضافه کرد: هفته آینده نیز برای انجام عملیات اجرایی، انحراف مسیر صورت خواهد گرفت. وی با بیان اینکه زمان بندی این پروژه نیز نه ماهه است، ادامه داد: دوربرگردان شهید برونسی، یک کیلومتر پس از پل نمایشگاه به سمت بولوار شهید فکوری خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->