به گزارش شهرآرانیوز، معاون برنامهریزی و نظارت اداره کل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی، سیدمجید صادقیراد، گفت: باتوجهبه اهمیت بالای رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی، دیگر نیازی به مراجعه به شعب بیمه برای تمدید دفترچه نیست و این امر بهواسطه سامانه پیامکی یا USSD انجام میشود.
وی افزود: شعب بیمه با بررسی کد ملی شخصی که تاریخ دفترچه بیمهاش منقضی شده است، میتوانند شرایط استحقاق درمان فرد را بررسی کنند و دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست. از این طریق میتوان به راستیآزمایی و شناسایی افراد مشمول استفاده از خدمات درمانی بیمه هم پرداخت.
صادقیراد تأکید کرد: هدف نهایی حذف دفترچههاست. طرح نسخه الکترونیک در ۷۷ بیمارستان تأمین اجتماعی در کشور، تمام بیمارستانهای تأمین اجتماعی در تهران و بیش از ۳۰۰ مرکز سرپایی در سراسر کشور به انجام رسیده است و احراز هویت فرد تنها با کد ملی انجام میشود. اما به دلیل وجود مشکلاتی از جلمه نبود دارو در مراکز درمانی ذکر شده، نیاز به استفاده از نسخهها همچنان پا برجاست.
وی گفت: باتوجهبه شرایط حاکم بر کشور، حساسیتهایی درخصوص تصویب پروتکلهایی برای این طرح از جانب وزارت بهداشت ایجاد شده است و قرار بر رسیدن به یک جمعبندی و تعریف یک الگو درخصوص نوع تخصصها در حیطههای خاص است؛ زیرا در بسیاری از موارد معاینه از راه دور امکانپذیر نیست و لزوم به بررسی بیمار از نزدیک است.
معاون برنامهریزی و نظارت اداره کل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی در رابطه به معوقات پرستاری اظهار کرد: چیزی به اسم معوقه پرستاری و پرداخت آن به دانشگاههای علوم پزشکی و بیمارستانهای زیر پوشش وجود ندارد. تعدادی از بیمارستانهای از جمله دانشگاهی و بخش خصوصی طرف قرارد ما هستند و ما از این مراکز خرید خدمت میکنیم. در گذشته تأخیری در پرداخت وجود داشت، اما خوشبختانه با نگاه مدیریتی جدید سازمان تأمین اجتماعی، پرداختهای سازمان به این مراکز بهروز شده است.
منبع: فارس