ماجرای تصادف پسر نیکزاد از زبان رئیس منطقه سه پلیس راهور تهران آغاز غربالگری ۱۴۰۴ نوزادان در خراسان رضوی از شنبه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | آماده‌باش ۵۶ مرکز درمانی منتخب برای کودکان در استان دستگیری سارق سابقه‌داری که به اموال مُرده هم رحم نکرد دود دست دوم سیگار نقض قاطع حق‌الناس است | دورهمی بدون دخانیات را به یک برند خانوادگی تبدیل کنیم ویدیو | سقوط هواپیمای ارتش کره‌جنوبی یک قلب در هزار خانه تپید | روایت ایثار خانواده‌های مرگ مغزی در مشهد+ فیلم سالانه بیش از ۵۰ هزار نفر در کشور جان خود را بر اثر مصرف محصولات دخانی از دست می‌دهند وجود ۷ هزار و ۳۰۰ متخصص اطفال در کشور | خطر کمبود متخصص در ۱۰ سال آتی شیوع ۱۵ درصدی آسم و آلرژی در بین اطفال | خطر حیوانات خانگی برای کودک پژمان فر: به دنبال توسعه مراکز درمانی برای پیوند عضو در کشور هستیم ضرورت نوسازی سالانه ۵۰۰ هزار خودروی فرسوده در کشور در سال ۱۴۰۴ اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست ۵۰ درصد افزایش یافته است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۴) | مشهد از فردا گرم می‌شود شینا انصاری: وضعیت معیشت و رفاه کارکنان محیط زیست بهبود می‌یابد یک زن زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شد نتیجه جلسه پرونده محیط‌بان کرمانی به زودی اعلام خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی کشور (۸ خرداد ۱۴۰۴) | آخر هفته طوفانی در ۷ استان برخورد مرگبار یک خودرو با خرس قهوه‌ای در سوادکوه وزیر آموزش و پرورش: وضعیت نیروهای حق‌التدریس فرهنگیان از استخدامی‌ها بهتر است آیا خوردن شیرینی و دسر باعث هضم غذا و گوارش بهتر می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو آمریکا: جوهر خالکوبی خطرناک است منیزیم چه فوایدی برای سلامت دارد؟ دستیاران پزشکی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند برچسب‌گذاری دیجیتال راهکار نوین برای شفافیت اطلاعات مواد غذایی بیماری ام‌اس در کمین دختران و زنان جوان | چطور پیشگیری کنیم؟ همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین‌المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید
سرخط خبرها

پایان رانندگی با گواهینامه منقضی/جریمه ۳۰ هزار تومانی متخلفین

  • کد خبر: ۲۷۷۸۲
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۱
  • ۱
پایان رانندگی با گواهینامه منقضی/جریمه ۳۰ هزار تومانی متخلفین
رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا از پایان مدت زمان رانندگی با گواهینامه های منقضی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد کرمی‌اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا اظهار داشت: بر اساس تدابیر رئیس پلیس راهور ناجا مقرر شد در ایام کرونا فرصتی به دارندگان گواهینامه‌هایی که تاریخ اعتبارشان رو به اتمام است، داده شود؛ در همین راستا مقرر شد رانندگانی که تاریخ گواهینامه‌شان منقضی شده تا پایان ماه مبارک رمضان برای تمدید فرصت داشته و بدون مشکل رانندگی و تردد کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به اتمام ماه مبارک رمضان هموطنان دقت کنند که ماموران پلیس راهور در خصوص کنترل گواهینامه‌ها دقت بیشتری داشته و نسبت به اعمال قانون با آن دسته از رانندگانی که گواهینامه‌هایشان منقضی شده، اقدام خواهند کرد.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا گفت: جریمه رانندگی با گواهینامه منقضی ۳۰ هزار تومان است.

سرهنگ کرمی‌اسد با تأکید بر این مطلب که فرصت پلیس راهور به رانندگانی که گواهینامه‌شان منقضی شده رو به اتمام است، اعلام کرد: این افراد باید با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ و طی فرآیند‌های لازم جهت تمدید اعتبار گواهینامه خود اقدام کنند.

وی افزود: رانندگان مطلع هستند که یک ماه قبل از تاریخ پایان اعتبار گواهینامه باید برای تمدید گواهینامه اقدام کنند، اگرچه پلیس راهور با توجه به شرایط کرونا به رانندگان فرصت داده بود.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا اعلام کرد: رانندگانی که گواهینامه‌هایشان منقضی شده و آن دسته از افرادی که هنوز یک ماه به پایان اعتبار گواهینامه‌شان باقی مانده است باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند؛ در آنجا با ارائه یکسری مدارک لازم و معرفی به پزشک معاینه وضعیت جسمی و روانی این افراد بررسی شده و در صورت نداشتن مشکل، اطلاعات به پلیس راهور ارسال و مقدمات چاپ گواهینامه فراهم می‌شود.

سرهنگ کرمی‌اسد در پاسخ به اینکه چه مدت طول می‌کشد تا گواهینامه چاپ شود، اظهار داشت: بعد از اینکه مدارک و مراحل پزشکی در پلیس +۱۰ انجام و تأیید شد مراتب به پلیس راهور ارسال شده و کارشناسان پلیس راهور بلافاصله نسبت به بررسی، ثبت و تأیید اطلاعات متقاضی اقدام کرده و مراتب از طریق سیستم به چاپخانه اعلام می‌شود؛ حداکثر یک هفته تا ۱۰ روز بعد از ثبت درخواست در پلیس +۱۰ گواهینامه به دست راننده خواهد رسید.

وی در پاسخ به این سؤال که رانندگی با داشتن رسیدی که در مرکز پلیس +۱۰ ارائه می‌شود چه حکمی دارد، خاطرنشان کرد: در رسیدی که در قبال دریافت مدارک در پلیس +۱۰ به افراد داده می‌شود مدت زمان قید شده؛ در محدوده زمانی مشخص شده فرد می‌تواند رانندگی و تردد داشته باشد و هیچ مشکلی در این زمینه نیست.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا از رانندگان درخواست کرد حتما به تاریخ اعتبار گواهینامه خود دقت کرده و یک ماه مانده به انقضای این فرصت، حتما برای تمدید گواهینامه به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
0
0
سلام .تعرفه ها خیلی گرون شد یهویی ..امسال تا اردبهشت نرخ پارسال بود هرسال دیر کرد ۷۴۰۰ تومان .‌الان شده ۲۵ هزار تومان .اگرکسی رانندگی هم نکنه بفکر گواهینامه نمیفته ولی الان خیلی گرون کردین .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->