پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند بوژوویچ با استقلال در حسرت برد ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر شمس آذر در هفته بیست و چهارم | بازگشت اورونوف پخش زنده بازی تراکتور و آلومینیوم (۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

ماجرای مبهم کمک ۲۰۰ هزار دلاری کی‌روش به ۲ خیریه مشهد/ خیر کی‌روش به کدام خیریه رسید؟!

  • کد خبر: ۲۷۹۴۳
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
ماجرای مبهم کمک ۲۰۰ هزار دلاری کی‌روش به ۲ خیریه مشهد/ خیر کی‌روش به کدام خیریه رسید؟!
ماجرای مبهم پرداخت بخشی از طلب سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال از فدراسیون به ۲ مرکز خیریه در مشهد.
حمیدرضا معصومیان/شهرآرانیوز - ماجرای طلب ۲۰۰ هزاردلاری کارلوس کی‌روش از فدراسیون فوتبال ایران سر از مشهد درآورده است. سرمربی سابق ملی فوتبال ایران ماه‌ها بعد از رفتنش از ایران همچنان درگیر پرونده مالی‌اش با فدراسیون است و هنوز نتوانسته است همه پول‌های خود را از طرف ایرانی بگیرد.
 
کی‌روش پرتغالی مثل بسیاری از خارجی‌هایی که در ایران کار کرده‌اند، درست بعد از پایان کارش به دنبال دریافت طلب‌های خود است. او با کمک وکلای بین‌المللی‌اش به دنبال دریافت بقیه قرارداد خود از ایران است که برای آن رقم ۲۰۰ هزار دلار اعلام شده است. این عدد که البته حرف و حدیث کم نداشته، حالا در ادامه حواشی بی‌پایان خود به مشهد رسیده است. شهری که گفته می‌شود کارلوس کی‌روش بخشی از طلب ۲۰۰ هزاردلاری‌اش را به ۲ مؤسسه خیریه در این شهر بخشیده است. اینکه کدام مؤسسه‌ها در مشهد این پول را گرفته‌اند یا حتی قول دریافتش را گرفته‌اند، پرسشی است که تقریبا هیچ‌کس جوابش را نمی‌داند، اما این خبر همه‌جا پخش شده است.
 
البته که نه کی‌روش و نه فدراسیون فوتبال به‌طور رسمی خبر را تأیید نکرده‌اند، اما هیچ تکذیبیه‌ای هم منتشر نشده است و در ۳ روزی که از انتشار این خبر گذشته است، هیچ‌گونه واکنش رسمی مبنی بر کذب بودن این خبر دیده نشده است.

ابهام ماجرا
همه می‌دانند کارلوس کی‌روش با اینکه بسیار اهل حساب و کتاب است و به قول معروف از یک ریال حق خودش هم نمی‌گذرد، اما دست به خیر هم دارد و این خصیصه را در مدت ۸ سال حضورش در ایران بار‌ها و بار‌ها نشان داده است.
 
کی‌روش بار‌ها تیم ملی فوتبال را به مراکز خیریه مختلف می‌برد و حتی یک‌بار پیش از جام جهانی ۲۰۱۸ خودش و چندنفر از بازیکنان اصلی تیم ساعت‌ها به یک مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست رفتند و هدایای زیادی به آن‌ها دادند.
 
این سابقه نیک کی‌روش به باورپذیر بودن این خبر کمک کرده است و حالا خیلی‌ها بدون اینکه بدانند این خبر از اصل صحت دارد یا نه، به دنبال یافتن خیریه‌هایی هستند که گفته می‌شود بخشی از طلب ۲۰۰ هزار دلاری کی‌روش را گرفته‌اند. خیریه‌هایی که کسی به‌درستی نمی‌داند چه نامی دارند و چرا کی‌روش آن‌ها را انتخاب کرده است.
 
ماجرا زمانی مبهم‌تر می‌شود که بدانیم که همه بازدید‌های کی‌روش از مراکز خیریه به پایتخت مربوط می‌شود و در تمام ۸ سالی که در ایران حضور داشت، هرگز به مراکز خیریه مشهد یا شهرستان دیگری نرفت و به این دلیل نباید هیچ شناختی از آن‌ها داشته باشد. البته کی‌روش در سال آخر حضورش در ایران سفری یک‌روزه به مشهد داشت، اما غیر از برگزاری یک کنفرانس مدیریتی برای بانکی که او را به همین منظور به مشهد کشانده بود، هیچ کار دیگری نکرد و در مدت کمتر از ۲۴ ساعتی که در مشهد بود، از اتاق هتلش هم خارج نشد.

پیدا کنید پرتقال‌فروش را‌
می‌گویند کی‌روش بخشی از طلب ۲۰۰ هزار دلاری خود را به ۲ مؤسسه خیریه در مشهد داده است، اما هیچ مؤسسه‌ای این مسئله را تأیید نکرده است. مؤسسه خیریه همدم (فتح‌المبین)، گلستان علی (ع)، شهید بهشتی و فیاض‌بخش، ۴ نهاد بزرگ و اصلی شهر مشهد در زمینه حمایت از افراد بی‌سرپرست و بدسرپرست هستند که همگی از این جریان بی‌خبرند و هیچ پولی به حساب‌های آنان واریز نشده است.
 
حتی هیچ حرفی هم با این ۴ مؤسسه بزرگ که شهرت ملی دارند، زده نشده و آن‌ها می‌گویند در همان حدی که رسانه‌ها این خبر را منتشر کرده‌اند، اطلاعات دارند! غیر از این ۴ نهادی که گفتیم، البته مشهد خیریه‌های دیگری هم دارد، اما هیچ‌کدام به شهرت این ۴ مؤسسه که در همه ایران شناخته‌شده هستند، نیستند و بعید به نظر می‌رسد کی‌روش به مرکز دیگری این پول را داده یا قول پرداختش را داده باشد.

ماجرای روغن ریخته
این ۲۰۰ هزار دلاری که کی‌روش از فدراسیون ایران می‌خواهد، مربوط به پاداش عنوان سومی ایران در جام ملت‌های آسیاست! عنوانی که می‌دانید به دست نیامد، چون اساسا در این مسابقات برای اولین‌بار مسابقه رده‌بندی برگزار نشد، اما چون کی‌روش در بندی از قرارداد خود با فدراسیون بابت پیروزی در این بازی مبلغ ۲۰۰ هزار دلار پاداش را گنجانده بود، حالا ادعا می‌کند باید پولش را بگیرد.
 
از نظر کی‌روش برگزار نشدن این بازی ربطی به او ندارد و چون تیم ملی باید به روال دوره‌های گذشته در بازی رده‌بندی شرکت می‌کرد، بند طلب ۲۰۰ هزاردلاری باید فعال شود. فدراسیون فوتبال هم البته مدعی است که چون بازی برگزار نشده است، قرارداد خودبه‌خود لغو و به‌اصطلاح کان‌لم‌یکن تلقی می‌شود.
 
در این شرایط به نظر می‌رسد کی‌روش از تلاش برای رسیدن به این پول خسته شده است و خبر پرداخت بخشی از این پول (نه همه آن) به ۲ مؤسسه خیریه در مشهد همان حکایت نذر روغن ریخته برای امامزاده باشد.
 
هرچند که از کنار این نکته هم نمی‌توان گذشت که به‌هرحال نام ۲ مؤسسه خیریه در شهر مشهد وسط آمده است و اگر نقل روغن ریخته بود، هیچ لزومی نداشت این اشاره مستقیم به شهر مشهد شود. باید دید در روز‌های آینده داستان این خبر مبهم و عجیب به کجا می‌رسد و آیا کی‌روش واقعا به دنبال پرداخت این پول به خیریه‌های مشهد است یا قرار نیست خیری از قرارداد سنگین او به خیریه‌های مشهد یا حتی ایران برسد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->