بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

راهبردهای نگران کننده تولید موبایل ایرانی

  • کد خبر: ۲۷۹۶۹
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
راهبردهای نگران کننده تولید موبایل ایرانی
تولیدکننده به خود اجازه می‌دهد در نبود رقیبان قدرتمند، هر محصول بی کیفیتی را با هر قیمتی که می‌خواهد به مصرف کننده عرضه کند.
وفایی‌نیا/شهرآرانیوز- وزیر ارتباطات به تازگی خبر از ساخت ۴۰۰ هزار گوشی موبایل بومی و ۵/۲ میلیون پورت مودم VDSL تا انتهای امسال داد، خبری خوشحال کننده که نشان از میزان توانمندی‌های متخصصان کشورمان دارد.
 
حتی امیدواریم به جای ۴۰۰ هزار عدد، تا انتهای سال ۴۰۰ میلیون موبایل بومی ساخته شود، اما در صحبت‌های وزیر ارتباطات نشانه‌هایی نگران کننده هم از جنس حمایت‌ها برای تولید این محصولات بومی به چشم می‌خورد.
 
متأسفانه در کشور ما ۲ راهبرد کلی برای حمایت از تولیدات بومی وجود دارد که با وجود ناکارآمدی، سال هاست همچنان استفاده می‌شود. اولین راه، ممنوعیت واردات نمونه‌های باکیفیت خارجی آن محصول است.
 
جهرمی همین راهکار را برای حمایت از مودم VDSL داخلی پیشنهاد داده و گفته است با هماهنگی وزارت صمت، ظرفیت واردات این تجهیزات به کشور محدود خواهد شد، مسیری که نتیجه آن معمولا ایجاد بازاری انحصاری در کشور است.
 
در این شرایط، تولیدکننده به خود اجازه می‌دهد در نبود رقیبان قدرتمند، هر محصول بی کیفیتی را با هر قیمتی که می‌خواهد به مصرف کننده عرضه کند.
 
نتیجه این سیاست را در مواردی مانند صنعت خودرو به وضوح مشاهده می‌کنیم. دومین راهکاری هم که با وجود نتیجه بخش نبودن، همیشه از سوی مسئولان تجویز می‌شود، ارائه وام‌های میلیاردی و پول پاشی‌های بی حساب است. وزیر ارتباطات برای حمایت از تولید ۴۰۰ هزار موبایل بومی، از ۵۰۰ میلیارد تومان منابع مالی دولتی برای وام دادن به اپراتور‌ها خبر داد، موضوعی که یادآور وام‌های میلیاردی‌ای است که چند سال پیش به پیام رسان‌های بومی داده شد و در نهایت اصلا نتیجه مطلوبی هم به دنبال نداشت.
 
اصولا در صنایع «های تک» مانند تولید تلفن همراه یا تجهیزات کامپیوتری، تزریق منابع مالی به تنهایی تأثیر چندانی ندارد. این سیاست تنها باعث می‌شود شرکت‌هایی به اسم تولید موبایل و به طمع استفاده از این وام‌های کلان شکل بگیرند و در نهایت سرمایه‌های دولتی به هدر برود.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->