آموزش حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش بحران کاهش اکسیژن آب اقیانوس‌ها و خطری که حیات زمین را تهدید می‌کند وعده ایلان ماسک برای به کارگرفتن ربات‌های تسلا از سال ۲۰۲۵ آیا گلکسی رینگ با گوشی‌هایی غیر از سامسونگ هم سازگار است؟ کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد) کارت‌های دومیلیونی امروز راکی ربیت (دوشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۳) ۱۱  اتاق فرار در  مشهد | درباره نوع جدیدی از بازی‌های گروهی که  در  میان نوجوانان و  جوانان مخاطب زیادی پیدا کرده است رمز کیف پول امروز راکی ربیت (یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳) راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کارت‌های امروز راکی ربیت، یکشنبه ۳۱ تیر چگونه شکستن قفل گوشی عامل تیراندازی به ترامپ فقط ۴۰ دقیقه زمان برد؟ کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) + آموزش راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) همه‌چیز درباره بازی تلگرامی «راکی ربیت» Rocky Rabbit + آموزش دریافت سکه بیشتر راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) + آموزش عامل اختلال گسترده در سیستم‌های رایانه‌ای جهان مشخص شد
سرخط خبرها

پلتفرم جدید اپل و گوگل برای مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۲۷۹۹۱
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰
پلتفرم جدید اپل و گوگل برای مقابله با کرونا
اپل و گوگل از برنامه ای بلندپروازانه و نسبتا بحث برانگیز برای مقابله با شیوع کرونا خبر داده اند که افراد را رهگیری می کند و در صورت ارتباط با بیماران کووید۱۹ به آن ها هشدار می دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، ردیابی تماس در مقابله با بیماری های عفونی روش جدیدی نیست و سابقه استفاده از آن به دهه ها قبل باز می‌گردد.

در این روش، فرد بیمار به عنوان کیس شاخص تعیین، و افرادی که با او در ارتباط بوده اند شناسایی می شوند. هدف از این کار ایجاد اختلال در روند سرایت بیماری، کاهش شیوع آن و همچنین درک نحوه سرایت بیماری و نگاشت نقشه شیوع آن در هر منطقه است. مشکل اینجاست که در این روش بیمار تنها قادر به معرفی آشنایان است اما با استفاده از فناوری های نوین، می توان تماس غریبه ها با بیمار را هم تشخیص داد و به آن ها در مورد احتمال بیمار شدن هشدار داد.

یکی از این فناوری های ردیابی، تماس از طریق بلوتوث کم مصرف یا LE است که گوگل و اپل در حال توسعه آن هستند. هدف گوگل و اپل از همکاری با یکدیگر به حداکثر رساندن دقت سیستم ردیابی در هفته های آینده است زیرا هشدار دادن با این شیوه در فاصله سی متری بیمار، به جز ایجاد رعب و وحشت میان تعداد بسیار زیادی از کاربران کاربردی نخواهد داشت.

از سوی دیگر، هشدار دادن زمانی که تنها چند اینچ هم با بیماران فاصله دارید کاربردی نخواهد بود. دقت سیستم باید تا اندازه ای باشد که بتواند به محض قرار گرفتن در فاصله حدود دومتری فرد مشکوک به بیماری، به کاربر هشدار دهد.

البته نقض حریم خصوصی کاربران در این مدل پروژه ها باعث ایجاد مخالفت هایی در بین مردم هم شده است چون برای اجرای موفق پروژه، موقعیت کاربران بدون اطلاع آن ها توسط گوگل و اپل رصد می شود و اطلاعات رفت و آمد آن ها جمع آوری می گردد.

مسلما شرایط بحرانی شیوع کرونا تا اندازه ای این مدل اعتراضات را کم رنگ خواهد کرد، اما در مجموع، امکان دسترسی به موقعیت مکانی کاربران و جمع آوری داده های مربوط به رفت و آمدهای آن ها در بلندمدت می تواند باعث اعتراضات جنجالی به این مدل طرح ها شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->