آتش‌سوزی در خیابان ملک الشعرا مشهد با ۸ محبوس (شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳) راهکار‌های فرار از زندگی ملال آمیز | روزمرگی‌هایی که روزمردگی می‌آورد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برقرار شد (۳ آذر ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی کشور: ۴۶ هزار واحد مسکونی برای مددجویان در حال احداث است کشف ۸۷ فقره سرقت خودرو و مغازه در مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) ۲۰ میلیارد ریال کلاهبرداری با رسیدساز جعلی نسخه پیچی گران طب سنتی کلاهبرداری ۸ هزار میلیاردی خودرویی در قزوین | فقط ۴درصد مشتریان خودرو تحویل گرفتند تشنج‌های تکرارشونده، صرع محسوب می‌شود عاملی که باعث افزایش خطر مرگ در زنان قبل از هفتادسالگی می‌شود هزینه حج تمتع سال ۱۴۰۴ چقدر شد؟ حکم قصاص همسر معاون شهردار تهران و همدستش صادر شد رئیس دانشگاه آزاد: افزایش شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد براساس عدالت بود + فیلم «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است چک‌های برگشتی داروخانه‌ها دوبرابر شد نجات یک جوان از چنگ آدم‌ربایان در کرمانشاه با تیزهوشی اپراتور ۱۱۰ نکات کاربردی و مؤثر در حفظ سلامت دهان و دندان گاز مونوکسیدکربن جان نوجوان یازده‌ساله در کلات خراسان رضوی را گرفت (۳ آذر ۱۴۰۳) به هر کتاب درسی یک کتاب غیردرسی پیوند می‌شود | آیا اجرای طرح جدید، سرانه مطالعه را افزایش می‌دهد؟ مصدومیت استاندار مرکزی در پی سانحه خودرو (۳ آذر ۱۴۰۳) اضافه‌کار پرستاران افزایش یافت؟ کشف محموله ۲۲۶ میلیارد تومانی کالای قاچاق در کشور اجرای همسان‌سازی ۴۰ درصدی حقوق برای همه بازنشستگان از آذرماه ۱۴۰۳ + جزئیات پرداخت حق‌الثبت برای مهریه الزامی می‌شود | مهریه بالای ۲۰۰ سکه شامل ۱۵ درصد حق‌الثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳) | آغاز روند افزایش نسبی دما از دوشنبه آغاز طرح جدید توان‌بخشی از راه دور برای هزار و ۶۱۸ کودک در سراسر کشور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری چه‌زمانی صادر می‌شود؟ به طور میانگین، روزی ۱۴۵ نفر به علت نزاع به پزشکی قانونی خراسان رضوی مراجعه می‌کنند | رتبه دوم در دعوا ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در تهران طی هفته گذشته (۳ آذر ۱۴۰۳) ۱۲ درصد مرگ در ایران ناشی از «آلودگی هوا» است نحوه محاسبه و فرمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سایر سطوح سازمان تأمین اجتماعی + جدول پشه‌ها، ابزار جدید واکسیناسیون برای انسان
سرخط خبرها

برگزاری امتحانات حضوری دانش‌آموزان در گرو تصمیم جدید یا سخت‌گیری در پروتکل‌ها؟

  • کد خبر: ۲۸۰۸۶
  • ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
برگزاری امتحانات حضوری دانش‌آموزان در گرو تصمیم جدید یا سخت‌گیری در پروتکل‌ها؟
قرار است وزرای بهداشت و آموزش و پرورش درخصوص برگزاری امتحانات نهایی رایزنی کنند تا راهکار مناسبی برای رفع دغدغه دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها گرفته شود.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا وهاب زاده، مشاور وزیر بهداشت در صفحه توئیتر خود نوشت: «وزیر بهداشت در خصوص دغدغه و نگرانی دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها برای شرکت در امتحانات نهایی در حال رایزنی با وزیر آموزش و پرورش است و قطعاً راهکار مناسبی برای تامین سلامت و آرامش این عزیزان ایجاد خواهد شد.»
 
برگزاری امتحانات حضوری دانش آموزان؛ در گرو تصمیم جدید یا سخت‌گیری در پروتکل‌ها؟

پیش از این و قبل از به تعویق افتادن کنکور‌های کارشناسی ارشد، دکترا و کارشناسی نیز وهاب زاده در توئیت‌هایی از پیگیری دغدغه‌های داوطلبان و وزیر بهداشت در این خصوص گفته بود و درنهایت با رایزنی‌های صورت گرفته این آزمون‌ها با تعویقی دو ماهه رو به رو شد.

قرار است از ۱۷ خرداد امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم به صورت کشوری برگزار شود و عده‌ای از دانش آموزان و خانواده آن‌ها از حضور دانش آموزان به صورت پیوسته و چند روز در مدرسه نگران هستند و از سوی دیگر وزارت آموزش و پرورش می‌گوید این مهم با تایید ستاد ملی کرونا اعلام شده است و پروتکل‌های بهداشتی نیز رعایت می‌شود. داوطلبان، اما معتقد هستند با ماسک و دستکش و استرس کرونا، عملکرد خوبی در امتحانات نخواهند داشت.

همچنین قرار است امتحانات پایه نهم نیز حضوری و در مدرسه برگزار شود و این اجبار حضوری برگزار شدن امتحانات پایه نهم با توجه به اینکه طراحی سوالات و تصحیح اوراق مدرسه‌ای خواهد بود نیز مورد اعتراض قرار گرفته است، اما آموزش و پرورش می‌گوید به خاطر ملاک قرار گرفتن نمره برای هدایت تحصیلی پایه دهم لازم است که نمره‌ای بر اساس یک آزمون کتبی وجود داشته باشد.

در هر صورت در حالی قرار است نزدیک به دو میلیون دانش آموز از اواسط خرداد به اجبار برای امتحانات به مدرسه رفت و آمد کنند، که به نظر می‌رسد از یک سو نگرانی‌هایی نزد والدین و دانش آموزان وجود دارد و از سوی دیگر نگرانی‌هایی نزد مسئولان آموزش و پرورش برای چگونگی به پایان رساندن سال تحصیلی و باز از سوی دیگر با توجه به تعویق کنکور‌های کارشناسی ارشد و دکترا که قرار بود با تعدادی کمتر از این تعداد دانش آموز و در چند ساعت، در خرداد برگزار شود، حالا خیلی‌ها معتقد هستند برگزاری آزمون‌های دانش آموزان در خرداد با تصمیم قبلی ستاد ملی مبارزه با کرونا مغایر است. اما از سوی دیگر عده‌ای نیز معتقد هستند رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای آزمون‌های سراسری مثل کنکور سخت‌تر از رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای دانش آموزان در مدارس است.

این‌ها همه در حالی است که از گوشه و کنار خبر می‌رسد که در پایه‌های دیگر نیز برخی مدارس، دانش آموزان را ملزم به حضور در مدرسه برای شرکت در امتحانات کرده‌اند.

حال باید دید در روز‌های آتی آیا تصمیم جدیدی برای زمان برگزاری امتحانات حضوری دانش آموزان توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته می‌شود یا صرفاً پروتکل‌های سخت‌تری وضع و اعلام می‌شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->