انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها
یک مورد بسیار نادر متولد شد:

نوزادی با دو دهان متولد شد/ جراحی موفقیت آمیز دهان اضافه

  • کد خبر: ۲۸۳۷۶
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
نوزادی با دو دهان متولد شد/ جراحی موفقیت آمیز دهان اضافه
یک نوزاد دختر که با دهان دوم متولد شده بود، تحت عمل جراحی موفقیت آمیز قرار گرفت.
به گزارش شهرآرانیوز، یک نوزاد دختر که با دهان دوم به طور کامل با لب ها، دندان‌ها و زبان متولد شده بود، تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

هنگامیکه در هفته ۲۸ بارداری مادر در سونوگرافی این توده مشاهده شد، پزشکان تصور کردند احتمالا تومور یا کیست باشد.
 
نوزادی با دو دهان متولد شد/ جراحی موفقیت آمیز دهان اضافه

اما پس از تولد نوزاد در کارولینای جنوبی، پزشکان با یک شی ۰.۸ اینچی روی صورت او مواجه شدند که در حقیقت یک دهان دوم بود.

او یکی از ۳۵ نفری است که از سال ۱۹۰۰ میلادی با اختلال Diprosopus یا تکثیر اجزای صورت متولد شده اند.

پزشکان در مقاله‌ای در ژورنال BMJ Case Reports نوشته اند: دهان دوم نوزاد هیچ ربطی به دهان اصلی او نداشت. نوزاد می‌توانست به راحتی نفس بکشد و به طور معمولی غذا بخورد و بنوشد.

همچنین به نوشته آنان گاهی اوقات یک مایع شفاف در دهان دوم تولید می‌شد که احتمالا بزاق بود.

این دختربچه برای حذف دهان دوم تحت عمل جراحی قرار گرفت. طبق مقاله منتشر شده، بعد از عمل در محل جراحی صورت نوزاد کمی حجیم‌تر شد. اسکنی از محل برش نشان داد در محل مذکور مایعی جمع شده است.
 
نوزادی با دو دهان متولد شد/ جراحی موفقیت آمیز دهان اضافه

این امر طی چند ماه از بین رفت و نیازی به جراحی‌های تکمیلی نبود. پس از ۶ ماه محل جراحی به خوبی بهبود یافت و بیمار بدون مشکل تغذیه می‌کرد.

البته این دختربچه نمی‌توانست لب پایین خود را به طور کامل حرکت دهد. این امر نشان می‌دهد ماهیچه‌های این منطقه از صورت به خوبی کار نمی‌کنند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->