آدم ربایی میلیاردی در تهران و رها کردن گروگان در مازندران دستگیری سرکرده باند بزرگ قاچاق مواد مخدر در شرق کشور و عامل شهادت دو پلیس ۲ کشته و مصدوم در تصادف خودرو سواری با موتورسیکلت در شهرستان فیروزه (۶ مرداد ۱۴۰۳) برخورد بنز ‌ده‌تن و یک دستگاه سواری ۲۰۶ حادثه آفرید (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعرض راننده شیطان‌صفت به دختر جوان فرار دختر نوجوان با مرد سابقه‌دار الزام به استفاده از سامانه تعیین اجاره بها در مشهد | ۱۷ مشاور املاک متخلف پلمب شدند (۶ مرداد ۱۴۰۳) «هگمتانه» ثبت جهانی شد (۶ مرداد ۱۴۰۳) فردا یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) هیچ ازدواج و طلاقی در کشور ثبت نمی‌شود قیمت بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۳ مشخص شد کاسبی با تب دنگی! وام ۳۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری چه زمانی واریز می‌شود؟ چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ اقدامات اورژانسی در زمان گرمازدگی کدام است؟ هواشناسی هشدار داد؛ تشدید رگبار و رعدوبرق در ۱۳ استان و احتمال وقوع سیلاب در هفته جاری (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان‌رضوی در روز یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) حکم اعدام پرستار قلابی به زودی اجرا می‌شود ثبت اعتراض به نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تمدید شد + جزئیات نتایج آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ (۶ مرداد ۱۴۰۳) آزار و اذیت شیطانی زن جوان در پوشش مسافرکشی در پایتخت (۶ مرداد ۱۴۰۳) اثرات مواجهه طولانی با پرتو‌های فرابنفش | بین ساعات ۱۰ تا ۱۶، کمتر درمعرض نور خورشید قرار بگیرید
سرخط خبرها

طی ۱۰ سال نرخ مهاجرت به خراسان رضوی از ۶/۴ درصد به ۴/۷۴- کاهش یافت

  • کد خبر: ۲۸۴۱۹
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳
طی ۱۰ سال نرخ مهاجرت به خراسان رضوی از ۶/۴ درصد به ۴/۷۴- کاهش یافت
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی گفت: دلیل مهاجرت‌ها مشکلات موجود در مبدأ است و دست ما به‌عنوان مقصد مهاجرت برای حل مشکلات کوتاه است.
طنین همتی/ شهرآرانیوز- حمید موسوی در ادامه اظهار کرد: از آنجا که مهاجران عموما در حاشیه شهر و روستا‌های اطراف شهر ساکن می‌شوند، قراردادن ضوابط سخت‌تر برای ارائه خدمات و کنترل ساخت‌وساز‌های بی‌رویه، شاید در کاهش مهاجرت‌ها بی‌تأثیر نباشد.
وی ادامه داد: در عین حال شهر مشهد باتوجه‌به بارگاه مطهر رضوی و گسترش و رشد مظاهر شهرنشینی از گذشته جاذبه مهاجرت داشته و همچنان به‌عنوان مقصد مهاجرت در استان و شهر‌های مجاور و حتی بین اتباع و مهاجران خارجی بوده است.

موسوی با تأکید بر اینکه برنامه و دستورالعمل یکپارچه و منسجمی درخصوص مدیریت و کاهش مهاجرت وجود ندارد، افزود: با این حال در سال‌های گذشته با بهبود و گسترش زیرساخت‌های خدماتی، اقتصادی، سلامت و... در شهرستان‌ها و مناطق روستایی، اجرای برنامه‌هایی از قبیل طرح مثلث اقتصادی‌فرهنگی و فعالیت معین‌های اقتصادی، اجرای طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای نشاط اجتماعی در شهرستان‌ها و مناطق کم‌برخوردار (شهرستان زاوه) به‌عنوان نمونه استانی، افزایش بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر، طرح‌های اشتغال‌زایی جهاد کشاورزی و تسهیلات طرح‌های تأمین روستایی توسط بنیاد مسکن برای مدیریت کاهش مهاجرت در استان طراحی و اجرا شده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان در ادامه یادآور شد: مقایسه آمار جمعیتی سال‌های ۷۵ تا ۸۵ نشانگر ۶.۴ درصد مهاجرت به استان بوده است، در حالی که مهاجرت به استان در مقایسه آمار سال ۹۰ به ۹۵، ۴.۷۴- درصد بوده و نشانگر کاهش مهاجرت به استان است.

این مقام آگاه افزود: با تدوین و ابلاغ طرح جهاد اجتماعی مشهد مقدس، موضوع مهاجرت معکوس از محلات به مبدأ اولیه در اهداف و برنامه‌های طرح منظور شد و کمیته پیشگیری مهاجرت معکوس با دبیری مدیر کل دفتر روستایی و شورا‌ها مأموریت پیگیری این امر را به عهده دارد.

وی تأکید کرد: همه مهاجرانی که از نقاط مختلف به شهر مشهد می‌آیند، مشابه هم تلقی می‌شوند که سیاست‌ها و برنامه‌های یکسانی خواهند داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->